ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Το smoothie που θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο της επίπεδης κοιλιάς!

smoothie-730x301
Στο έχουμε ξαναπεί, το μέρος του σώματός σου που είναι πιο δύσκολο να αποχωριστεί το περιττό λίπος είναι η κοιλιά σου. Σήμερα, όμως, δεν θα σου προτείνουμε άλλο ένα σετ στο γυμναστήριο, απλά ένα γευστικό smoothie, το οποίο υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα!......


Το συγκεκριμένο smoothie είναι γεμάτο με συστατικά που καταπολεμούν το λίπος της κοιλιάς και μειώνουν το φούσκωμα, όλα έχουν κάτω από 300 θερμίδες.

Το γιαούρτι στo smoothie για επίπεδη κοιλιά παρέχει μια καλή ποσότητα ασβεστίου και πρωτεΐνης- και τα δύο μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Το smoothie περιέχει επίσης πολλά συστατικά, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στη μείωση του λίπους της κοιλιάς, όπως τα blueberries.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, έχεις επίσης τη γλυκιά γεύση του ανανά, η οποία περιέχει ένα ένζυμο που βοηθά στην ανακούφιση της πέψης και την εξάλειψη του πρηξίματος.

Υλικά:
85 γρ. γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο από αμύγδαλο
1/2 φλιτζάνι blueberries
1/2 φλιτζάνι ανανά
1 φλιτζάνι λάχανο
3/4 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση:
Βάζεις όλα τα υλικά στο μπλέντερ.
Τα ανακατεύεις και σερβίσεις με θρυμματισμένο πάγο.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου