ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22/10 έως 28/10 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν αγαπητέ Κριέ. Η διάθεση σου θα είναι .....
.... καλή και η ενεργητικότητα σου αυξημένη. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα φέρει καλές εξελίξεις. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις αρκετή εξάντληση από το πολύ τρέξιμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις ώστε να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε ευχαριστεί οι πλανήτες συνεχίζουν να σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές ώστε να μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρα πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σου, που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Πάντως με ότι ασχοληθείς θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις την τελευταία περίοδο σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω αγαπητέ Ταύρε. Άλλωστε σε ευνοεί ο Ερμής από τον Σκορπιό και όλα θα πάνε πολύ καλά. Την Τετάρτη που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα φέρει πολλές ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Θα μπορέσεις όλα και θα βγάζεις μια χαρά εις πέρας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δεις μερικά προβλήματα που μπορεί να έχει η σχέση σου σε βάθος για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις στην σχέση σου. Το ταίρι σου θα κάνει τα πάντα για να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στην ζωή σου και πάλι σου λέω να μην το βάλεις κάτω. Έχεις όλα τα φόντα και ξέρεις άμα θέλεις πως να κινηθείς για να κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου παρόλο που έχεις αρκετό φόρτο εργασίας τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα και περιττές αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Κινείσαι δυναμικά στους δικούς σου ρυθμούς και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς και αντιλαμβάνεσαι αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές που θα είναι καλές για εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις όλες τις δυνατότητες για να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αρκεί να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον και να μην καταναλώνεσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου θέματα. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Πάρτο αλλιώς το θέμα δες κάποιες καταστάσεις πιο αισιόδοξα και με την εξυπνάδα που έχεις σίγουρα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου για κάποια λάθη που μπορεί να κάνουν οι άλλοι. Σχέδια που έχεις μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Προσπάθησε στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα να μην ανοίξεις καινούργιες υποχρεώσεις αν δεν έχεις τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά αγαπητέ Καρκίνε. Θα θέλεις να μιλήσεις με δικά σου και φιλικά πρόσωπα να τους πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί για να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την εβδομάδα να αφεθείς στις καταστάσεις που έρχονται γιατί θα είναι πολύ θετικές. Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πολλά αρκεί να του δώσεις τις ευκαιρίες. Μην καταναλώνεσαι σε διάφορα αλλά θέματα και παραμελείς την σχέση σου. Και αν δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου κάποιο ταίρι τώρα η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και είναι σίγουρο ότι κάτι πολύ καλό θα προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Θα κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας και θα μπορείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αγαπητέ Λέοντα. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα έρθουν θετικές εξελίξεις. Φρόντισε να ρυθμίσεις πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα με το ταίρι σου που μέχρι τώρα σε έχουν οδηγήσει σε πολλά ερωτηματικά. Μην αφήνεις να υπάρχουν κενά στην σχέση σου γιατί έτσι απομακρύνεις το ταίρι σου από κοντά σου. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου ενδιαφέρον μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και με τις καλές επιρροές των πλανητών είναι σίγουρο ότι κάτι καλό θα προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την Τετάρτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο σε ευνοεί και θα μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις γιατί ήδη έχεις φορτωθεί με πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές με διαφορετικό μάτι αγαπητέ Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και αυτή την περίοδο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητα σου κατάλληλα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εβδομάδα που θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις όλα αυτά που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι πολύ καλύτερο και για τους δυο σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία μην σταματάς την αναζήτηση γιατί ο καιρός πλησιάζει που η γνωριμία έρχεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Απόφυγε να δίνεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα και αυτά που σου ανήκουν και θα πάρεις ότι θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε εκνευρίζουν ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να τα υλοποιήσεις αγαπητέ Ζυγέ. Θα πρέπει να σου πω ότι μπορεί μερικά θέματα να καθυστερούν αλλά θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί αυτή την εβδομάδα η σχέση σου να πάρει μια άλλη τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά μπορείς να κινηθείς ανάλογα και να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε εκνευρίζουν γιατί τώρα ήρθε η περίοδος που πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ καλή και θα προσπαθήσεις να κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Την Τετάρτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο αγαπητέ Σκορπιέ θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δίνει πολύ γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις η Πανσέληνος σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα έσοδα σου. Φρόντισε να τις αντιμετωπίσεις με πολύ ψυχραιμία ώστε να δεις πιο πραγματικά είναι το συμφέρον για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν αγαπητέ Τοξότη τις καλύτερες επιρροές τους και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περίμενες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να θέσεις όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου επί τάπητος να τα συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα ικανοποιήσει και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν μιλάς ακόμη την μοναξιά είναι καιρός να σταματήσεις. Θα είναι αυξημένη η κοινωνικότητα σου και ο ερωτισμός σου και σίγουρα εκεί κάπου έξω σε περιμένει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου για το μέλλον. Θα κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η δημιουργία που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ εμφανής. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αγαπητέ Αιγόκερε και με τις θετικές επιρροές των πλανητών θα μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ χαλαρά επίπεδα αυτή την περίοδο. Μπορείς να ταράξεις λίγο τα νερά αν κάνεις μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σου ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι αν λίγο κουνήσεις το δακτυλάκι σου και με τις καλές επιρροές των πλανητών την γνωριμία θα την κάνεις και έτσι όπως την θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ξεκινάει για εσένα μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση με σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας αγαπητέ Υδροχόε. Την Τετάρτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο θα έχεις καλή διάθεση πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα και θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ γρήγορα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε κάνουν να περνάς πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου ή την επισημοποίηση της. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι και η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου κινήσου γρήγορα γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις μια χαρά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις και θέματα που είναι στάσιμα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις εδώ και πολύ καιρό.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν. Θα έχεις δίπλα σου δικά σου άτομα να σε στηρίξουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Ερμής από τον Σκορπιό θα σε γεμίσει με δυναμισμό και θα σου δώσει πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις να τα σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου