ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε!

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε
Με τα λεγόμενά τους άλλοτε προκαλούν εντυπώσεις, έριδες και ντόρο γύρω από το όνομά τους και άλλοτε θαυμασμό και έντονες συγκινήσεις..
.
Κι αν αναρωτιέστε τι είπαν ή έγραψαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις δέκα ατάκες τους, που ξεχωρίσαμε.
Σοκ και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η Ντίλαν Φάροου, υιοθετημένη κόρη των Μία Φάροου και Γούντι Άλεν. Η 28χρονη μέσω επιστολής της στους  New York Times αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από το διάσημο σκηνοθέτη στη σοφίτα του σπιτιού τους, σε ηλικία 7 ετών. Από την πλευρά του, ο 78χρονος διέψευσε τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς της ψευδείς και ντροπιαστικές.
Ο Κώστας Καζάκος μίλησε για τη ζωή του. Ο ηθοποιός είπε πως εκτός από πίκρα, στεναχώρια, φτώχεια πέρασε και πολλά όμορφα γεγονότα. 
Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο και προκάλεσε σάλο. Στα 53 της χρόνια δηλώνει πως βαρέθηκε να της αναθέτουν διαρκώς το ρόλο της δυστυχισμένης γυναίκας, ενώ χαρακτήρισε σκουπίδια τις μεγάλες εμπορικές ταινίες του Χόλιγουντ. 
Ο Χάρης Σιανίδης μίλησε για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε για αρκετά μεγάλο διάστημα.
Για άλλη μια φορά, ο άτακτος πλανητάρχης κατάφερε να προκαλέσει πονοκέφαλο στη σύζυγό του, Χίλαρι. Ο πρώην σύντροφος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Τομ Σάιζμορ, αποκάλυψε πως ο Μπιλ Κλίντον διατηρούσε κρυφό δεσμό με τη Βρετανή καλλονή το 1998. Μάλιστα, προχώρησε και σε λεπτομέρειες, λέγοντας πως κοιμήθηκε μαζί της στο Λευκό Οίκο, ενώ η Πρώτη Κυρία κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Τελικά, ο 52χρονος ηθοποιός πήρε πίσω τους ισχυρισμούς, αποδίδοντάς τους στον εθισμό του στα ναρκωτικά.
Η Νίνα Λοτσάρη φέτος βρίσκεται στο θέατρο «Αμιράλ», στην παράσταση «Η Μαμά είπε μη...!», ενώ από τις 5 του μηνός και κάθε Τετάρτη θα παρουσιάζει στο «L' Αrcade», στην Πανεπιστημίου, το σόου «Dolce vita», ένα μουσικό αφιέρωμα, με τραγούδια από όλο τον κόσμο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον έρωτα, την κρίση, αλλά και τηνπολιτική.
Τι κι αν σήμερα είναι βουτηγμένος στη δόξα, τα πλούτη και την καταξίωση; Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα παιδικά του χρόνια ήταν περικυκλωμένος από ναρκωτικά και πορνεία. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για το "Λύκο της Γουόλ Στριτ" αποκάλυψε πως προτού βρει διαφυγή στην υποκριτική ήταν ένα φτωχό αγόρι, που ζούσε σε κακόφημη γειτονιά του Λος Άντζελες.
 
Ο Γιώργος Νινιός μίλησε γιατί δεν έκανε οικογένεια και ξεκαθάρισε πως είναι «μοναχικός» αλλά όχι μόνος.
 
Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση της Τζέιμι Λι Κέρτις, σχετικά με το χρόνιο εθισμό της στο αλκοόλ και στα παυσίπονα. Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του καλού της φίλου και συναδέλφου, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, από υπερβολική δόση ηρωίνης, η διάσημη ηθοποιός έγραψε ένα κείμενο για τον εφιάλτη των εξαρτήσεων, από τον οποίο κατάφερε να ξεφύγει πριν από 15 χρόνια.
Ο Γρηγόρης Βαλτινός σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολιάζει την οικονομική και κοινωνική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας,


news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου