ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ηλίας Ζαρκάδας:Γεμίσαμε πυραμίδες....



Όχι δεν πρόκειται για τις γνωστές πυραμίδες της Αιγύπτου.

Πρόκειται για τις οικονομικές πυραμίδες του Βόλου που τρώνε χρήματα από τους κατοίκους. Τα λεγόμενα και Ponzie Scheme όπως λέγονται και στο εξωτερικό.

Ο Βόλος σήμερα που μιλάμε, μαστίζεται από τέτοιες πυραμίδες με διάφορα ονόματα και προιόντα. 

O όρος «Σχέδιο Πόνζι» (Ponzi Scheme) αναφέρεται σε οποιαδήποτε χρηματική απάτη στηρίζεται σε «πυραμίδα» επενδυτών. Η πυραμίδα επενδυτών αποτελεί ένα παράνομο επενδυτικό σχήμα που περιλαμβάνει την πληρωμή απόδοσης σε επενδυτές από τα χρήματα που πληρώνονται από μεταγενέστερους επενδυτές, αντί από τα καθαρά κέρδη που συγκεντρώνονται από πραγματικές πωλήσεις.

Διαβάστε για την απάτη στα Ελληνικά

Θα έχετε ακούσει περί ταξιδιών, προιόντων, καφέδων, φαγητών διαίτης και άλλων. 

Το κόλπο είναι εύκολο. Βάζεις το ανήθικο μάρκετινγκ, καλύπτεις νόμιμα όλες τις ατέλειες και στήνεις το κόλπο σου για να εξαπατήσεις τον κόσμο, χρησιμοποιώντας την ανάγκη του για εργασία ή ένα μεγαλύτερο εισόδημα. 

Η τελευταία του ταμπέλα που κυκλοφορεί είναι δικτυακό μάρκετινγκ ή MLM.


Η απατεωνία έχει ένα σκόπο. Βάλε 300 ευρώ περίπου και σύστησε και άλλους γνωστούς σου, που θα βάλουν 300 ευρώ και αυτοί και θα πάρεις μερίδιο από αυτούς που έγραψες. 

Τα θύματα φυσικά δεν σκέφτονται ότι 300 χ 10.000 κόσμου = 3.000.000 πάνε στις τσέπες επιτήδειων που είναι μία πολύ καλή μπάζα στις μέρες μας. 

Η λογική πλάνη είναι ότι σε βάζει να πουλήσεις ένα πρώτης ανάγκης προιόν για να πάρεις αυτά τα χρήματα, που όμως το προιόν χρησιμοποιείτε ως δούρειος ίππος για να πάρουν τα χρήματα οι επιτήδειοι. 

Πως τους ξεχωρίζετε; 


- Σας καλούν σε μία επαγγελματική συνάντηση, αλλά ποτέ δεν σας λένε τι είναι. Θα σας το πουν, αφού πάτε. 
- Πάντα πληρώνεις εγγραφή για μπεις στην MLM εταιρεία. 
- Από τα ίδια χρήματα που πληρώνεις εσύ, παίρνει μερίδιο κάποιος άλλος που σε σύστησε και όχι από τα χρήματα των προιόντων που θα πουλήσεις.
- Οι δήθεν πωλητές μιλάνε με στημένες εκφράσεις, χαμογελάνε διαρκώς για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, χρησιμοποιούν στημένες χειρονομίες ή σήματα για να σας βάλουν στο κόλπο. Προσέχουν το ντύσιμο τους και κυκλοφορούν κουστουμαρισμένοι για να έχουν κύρος. 


Γιατί να μην πάτε πότε σε πώληση προϊόντων MLM;

Γιατί δεν γνωρίζετε μαθηματικά και οι τύποι σας λένε ακαταλαβίστικα μαθηματικά τα οποία δεν μπορείτε να επιβεβαιώσετε μόνοι σας. Εκεί πατάνε για να σας κοροιδέψουν. 

Γιατί αν ακούγετε πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε είναι απάτη.

Γιατί ξέρουν ότι ποτέ δεν θα γίνεται τόσο καλός πωλητής και απλώς σκοπεύουν να πάρουν 300 ευρώ από εσάς μιλώντας σας για μία ώρα και κερνώντας σας έναν καφέ. Σας βγαίνει πολύ ακριβώς ο κερασμένος καφές.

Γιατί δεν έχουν πρόβλημα τα προϊόντα των MLM, αλλά ο τρόπος που τα πουλάνε. Την ίδια απάτη μπορείς να κάνεις με οποιοδήποτε προϊόν. Το προϊόν απλώς χρησιμοποιείτε  σαν άλλοθι που θα καλύψει την απάτη.


Κανονικά θα έπρεπε να επέμβει ο εισαγγελέας αν δεν κοιμάται. 
Το ΣΔΟΕ αν υπάρχει ακόμα και προσέχει για τις απάτες κατά του Κράτους. 
Ο Δήμαρχος αν νοιάζεται για τους δημότες του. 


Επειδή όλοι όμως αυτοί κοιμούνται, καλύτερα να λάβετε τα μέτρα σας αγαπητοί μου φίλοι. Κανένας δεν θα σας δώσει 1.000 τον μήνα επειδή γράφεις φίλους και γνωστούς σου. Οι γνωστοί τελειώνουν γρήγορα, άρα και οι πληρωμές κάθε μήνα και κάποιοι απατεώνες γίνονται πλουσιότεροι κατά μερικά εκατομμύρια ευρώ που είναι αφορολόγητα και αδήλωτα. 

Αν θέλετε ένα έξτρα εισόδημα ή μία εργασία, σκεφτείτε την παραγωγή. Κυρίως τροφίμων που η φύση μας τα δίνει άπειρα. Μανιτάρια, μελισσοκομία, υδροπονία, κότες, ορτύκια, ψάρια. Χρησιμοποιήστε ότι χώρο έχετε, ή ενώστε δυνάμεις με φίλους. 

Το νου σας!

Ηλίας Ζαρκάδας
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου

Απλός Πολίτης
Μηχανικός Πληροφορικής

Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο 6948 106 836

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου