ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο αγγλικός τύπος υποκλίνετε στον Ολυμπιακό!

Oι εφημερίδες για την ήττα της Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό
«Ταπεινωμένη!», γράφει η Daily Mail, έχοντας τον Γουέιν Ρούνεϊ με ανοιχτά τα χέρια και ένθετη φωτογραφία τον Μόγιες στην... ίδια στάση. Στη συνέχεια αναφέρει: «Η ντροπιαστική ήττα φέρνει την Γιουνάιτεντ στα πρόθυρα του αποκλεισμού από
την Ευρώπη. Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σώσει λίγη από τη δόξα της σε μία απελπιστική πρώτη σεζόν αλλά τα γκολ του Αλεχάντρο Ντομίνγκες και του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος είναι δανεικός από την ΆΡσεναλ, έστειλε την ομάδα του σε άλλη μία τραγική ήττα».
«Μουσακάς για τον Μόγιες», είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο της Sun, επηρεασμένο από την... ελληνική κουζίνα. Η εφημερίδα συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος: «Το ρολόι χτυπά μετά την pitta-ful (λογοπαίγνιο από το pitiful, που σημαίνει αξιολύπητος και την ελληνική... πίτα!) ελληνική τραγωδία της Γιουνάιτεντ! H καταστροφική σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στα συντρίμμια μετά τον χθεσινό εξευτελισμό της στην Αθήνα». Τα λογοπαίγνια συνεχίζονται! Τα πράγματα πήγαν από το... κεμπάμπ (kebab, αντί για bad) στο χειρότερο για τον Ντέιβιντ Μόγιες αφού οι οπαδοί του Ολντ Τράφορντ ζήτησαν να απολυθεί ο προπονητής, μόλις οκτώ μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του».
Η Mirror τονίζει κάνει λογοπαίγνιο με την έκφραση Greek Gods, που σημαίνει Έλληνες Θεοί, γράφοντας Greek Clods, το οποίο μεταφράζεται κάπως σαν «ελληνικοί μπουμπούνες», με τον χαρακτηρισμό να πηγαίνει όχι στον Ολυμπιακό, αλλά στην αγγλική ομάδα! «Ο Μόγιες κατέγραψε νέο χαμηλό, με την Γιουνάιτεντ να βρίσκεται μπροστά σε έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Ευρώπη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέφερε σε μια ελληνική τραγωδία, με τις ελπίδες τους στο Τσάμπιονς Λιγκ να μειώνονται κατά πολύ».

.
Η Express ασχολείται με τον Κάμπελ και το γεγονός ότι είναι δανεικός από την Άρσεναλ: «Αυτός ο Κανονιέρης θα σου κοστίσει. Ο δανεικός από την Άρσεναλ Τζόελ τρόμαξε την... αβυσσαλέα Γιουνάιτεντ». Στη συνέχεια αναφέρει: «Η σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κοντά στην καταστροφή στον Ολυμπιακό το βράδυ, χάρη στην Άρσεναλ», ενώ για τον Μόγιες αναφέρει: «Αυτό τον κατέστρεψε. Ο Μόγιρες βυθίζεται στη θέση του με τη Γιουνάιτεντ να δέχεται δύο γκολ».
Για τραγωδία κάνουν λόγο και οι Times: «Η Γιουνάιτεντ υπέστη ελληνική τραγωδία. Ο Ολυμπιακός άφησε τους παίκτες του Μόγιες να φλερτάρουν με το σημείο από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε σοβαρό κίνδυνο αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έχασαν 2-0 από τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της σε μια ζοφερή σεζόν και υπέστη μια δίκαιη ήττα στο πρώτο ματς των "16"».
Η Daily Star αναφέρει: «Ολυμπιακός...2 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... 0», ενώ για τον Κάμπελ τονίζει: «Είναι ο Κανονιέρης που είναι τόσο σκληρός» και προσθέτει: «Οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονσλιγκ κρέμονται από μια κλωστή. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες υπέστη μια σοκαριστική ήττα στην Αθήνα και πρέπει να κάνει μία από τις περίφημες επιστροφές της στο Old Trafford στις 19 Μαρτίου, αν θέλει να φτάσει στους οκτώ».


gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου