ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε
Με τα λεγόμενά τους άλλοτε προκαλούν εντυπώσεις, έριδες και ντόρο γύρω από το όνομά τους και άλλοτε θαυμασμό και έντονες συγκινήσεις...

Κι αν αναρωτιέστε τι είπαν ή έγραψαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις δέκα ατάκες τους, που ξεχωρίσαμε.
Ανήθικη πρόταση αποκάλυψε πως είχε δεχθεί στο παρελθόν η Κλόντια Σίφερ. Άραβας πρίγκιπας της πρόσφερε 1,22 εκατ. ευρώ, για την ακρίβεια, προκειμένου να περάσει ένα βράδυ μαζί του. Αν και κολακευμένη η Γερμανίδα σούπερ μόντελ αρνήθηκε την προσφορά του…
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχει δηλώσει πως είναι ευτυχισμένος με απλά καθημερινά πράγματα. Τη διάθεση του ηθοποιού τη χαλάνε τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας και ιδιαίτερα ο Στουρνάρας.
 
Μπορεί σήμερα να κατακτά τα ευρωπαϊκά ντεφιλέ με την ιδιαίτερη γοητεία του και να θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα ανερχόμενα μοντέλα, ωστόσο ο Λούις Έβανς κάποτε είχε το παρατσούκλο του άσχημου κοκκινοτρίχη. Όπως εξομολογήθηκε ο 22χρονος Βρετανός, οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν για τα κόκκινα μαλλιά, την ακμή και τις φακίδες του.  
Η Μαριάντα Πιερίδη σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Νέστορα Φωτιάδη. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της.
 
Αντιμέτωπη με την τύφλωση είναι η Τζούντι Ντεντς, η οποία δίνει μάχη για να σώσει την όραση της."Υποφέρω από μια εκφυλιστική ασθένεια που μου στερεί σταδιακά το φως μου", εξομολογήθηκε η 77χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και τόνισε πως το πρόβλημα έχει ήδη αρχίσει να κάνει έντονα την εμφάνισή του.
Η Εβελίνα Παπούλια είναι μια γυναίκα που καταφέρνει να παίζει το παιχνίδι της εικόνας και της δημοσιότητας με τους δικούς της όρους. Η ίδια πάντως παραδέχεται πως είναι άνθρωπος του πάθους.
Δήλωσε αστειευόμενη η Πίπα Μίντλετον, αναφερόμενη στο γεγονός πως πολλές γυναίκες θα ήθελαν να αποκτήσουν τους διάσημους γλουτούς της. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η 30χρονη μίλησε για την τουαλέτα που της άλλαξε την ζωη, τη λευκή στενή δημιουργία του οίκου Alexander McQueen, που φόρεσε στο γάμο της της αδελφή της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Από τα μέσα της δεκαετίας του ΄60 μέχρι και το θάνατό της, το Αλικάκι(Αλίκη Βουγιουκλάκη), όπως τη λέει, ήταν η κολλητή φίλη της, που αποκαλούσε μάλιστα τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου χαϊδευτικά «ψιψίνα».
Το γεγονός πως το 2008 αποφάσισε από Τσάστιτι να γίνει Τσας άλλαξε προς το καλύτερο τη σχέση του με τη διάσημη μαμά του ,Σερ. Το μονάκριβο παιδί της 67χρονης τραγουδίστριας - ηθοποιού με τον αδικοχαμένο παραγωγό και καλλιτέχνη, Σόνι Μπόνο εξομολογήθηκε πως πλέον η μητέρα του τον έχει αποδεχτεί και τον αγαπά για αυτό που είναι, κι αυτό τον γεμίζει ευτυχία.
Η θρυλική «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, ήταν η σειρά που σύστησε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο ευρύ κοινό.

news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου