ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τα ψιλά γράμματα των σημερινών αθλητικών ειδήσεων!


                                 


Δεν πρόκειται να βάλει τα κλάματα ο Χουμπ Στέφενς αλλά ούτε και κανείς άλλος στον ΠΑΟΚ, για την επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στη Φενερμπαχτσέ (LIVE SPORT)
Μετράει αντίστροφα για να μαζέψει τα πράγματά του από το Λίβερπουλ ο Απόστολος Βέλλιος,
μιας και το συμβόλαιό του με την Έβερτον εκπνέει τον Ιούνιο του 2014 (SPORTDAY)
Ούτε να το φανταστούν δεν ήθελαν στη Ριζούπολη πως στο πιο κρίσιμο ματς για την παραμονή τους θα έπεφταν πάνω στον Νίκο Αναστόπουλο (GOAL)
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θέλει πάρα πολύ να παίξει την Τρίτη. Τόσο πολύ που ίσως καταφέρει να κάνει την έκπληξη να πείσει τον Μίτσελ να τον χρησιμοποιήσει βασικό (ΓΑΥΡΟΣ)
Η Βίρτους ανακοίνωσε ότι στις 2 Μαρτίου σε μια ειδική τελετή θα αποσύρει τη φανέλα του Σάσα Ντανίλοβιτς με το Νο 5 (ΦΩΣ)
Στη Ραφήνα ακόμα δεν έχουν χωνέψει τον ορισμό του αυριανού αγώνα της Θύελλας με την ΑΕΚ στο Μενίδι (LIVE SPORT)
Η εντολή του Κωστούλα για την κατάληψη της 6ης θέσης είναι πλέον ρητή. Το αφεντικό του Παναιτωλικού αφενός θέλει να επωφεληθεί τυχόν μη αδειοδότησης του ΠΑΟ και αφετέρου, έχοντας πιο βατό πρόγραμμα από τον Πανθρακικό να κερδίσει τις εντυπώσεις (GOAL)
Σε χρόνο ρεκόρ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας και η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την κατασκευή του γηπέδου στη Νέας Φιλαδέλφεια (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
Μετά το ματς με τον εμπορικό διευθυντή, προβλέπεται να δοθεί και η ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχουν εντοπίσει και πάλι τον ίδιο παίκτη, όπως είχε συμβεί και με τον Αυλωνίτη (LIVE SPORT)
Στις πρώτες κουβέντες που έκανε ο Λυμπερόπουλος με τους ανθρώπους της Λεβερκούζεν για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΑΕΚ, έριξε κι ένα όνομα πρώτο στο τραπέζι. Αυτό του Σταφυλίδη (SPORTDAY)
Ο Τσιώλης επέστρεψε από την Ιταλία και πλέον έχει ρίξει το βάρος του στα εγκαίνια του καφέ του γιου του Βαγγέλη στον Άγιο Δημήτριο. Βασικός συνεργάτης του θα είναι ο Θανάσης Πριόβολος (GOAL)
Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές στην ενδεκάδα ο Τραϊανός Δέλλας για να μην διαταραχθεί η αγωνιστική συνοχή (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
Το ασφυκτικό πρέσινγκ της Φενερμπαχτσέ απέφερε καρπούς και ο Πιερ Τζάκσον είπε το «ναι» και έρχεται στην Ευρώπη (ΦΩΣ)

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου