ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τα ψιλά γράμματα των σημερινών αθλητικών ειδήσεων!

                                    
Με το ένα πόδι στην Εθνική για το φιλικό με την Νότια Κορέα στο Καραϊσκάκη είναι ο Φετφατζίδης. Ο κοντός κέρδισε πολλούς πόντους στο ματς της Τζένοα με την Ουντινέζε (SPORTDAY)
«Μαθαίνω τα πάντα για την ΑΕΚ, την παρακολουθώ με προσοχή. Έφυγα αλλά μια μέρα θα
γυρίσω», είπε ο Ταξιάρχης Φούντας σε γνώριμό του από το πέρασμα στην «Ένωση» (LIVE SPORT)
Πανηγυρισμοί τέλος στα Τρίκαλα. Ο Φλεβαράκης και οι παίκτες του χάρηκαν για τη νίκη επί του Κολοσσού που έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για την παραμονή, όμως ξέρουν ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα (ΦΩΣ)
Τη δυνατότητα να παρακολουθούν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά την εξέλιξη της δίκης του Πιστόριους θα έχουν οι Νοτιοαφρικανοί (GOAL)
Το μόνο που ανησυχεί τον Παναθηναϊκό είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, να ανακινήσει δηλαδή θέμα για μεγαλύτερη ποινή (SPORTDAY)
Ο Αναστασίου σκέφτεται αρκετές εκπλήξεις για το ντέρμπι. Και δεν αποκλείεται να δούμε και τον Κλωναρίδη βασικό αντί του Καρέλη (GOAL)
Τις λίστες με ελεύθερους περιφερειακούς παίκτες εξετάζει εκ νέου ο Γιώργος Σκαραφίγκας καθώς έχει πάρει το ΟΚ από την διοίκηση του Πανελευσινιακού (ΦΩΣ)
Χθες δεν έγινε κάποια δοκιμή ενδεκάδας και σήμερα αναμένεται να δούμε τις προθέσεις του Δέλλα και αν σκοπεύει να τιμωρήσει κάποιον από τους βασικότατους παίκτες (SPORTDAY)
Ο Τραϊανός Δέλλας επιχειρεί να τσιτώσει τους παίκτες του ώστε να σταματήσουν να δίνουν δικαιώματα με τις εμφανίσεις τους (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
Την πάτησε ο Ριέρα, ο οποίος συμφώνησε με την Μέταλιστ, ωστόσο η ομάδα από το Χάρκοβο τινάχθηκε στον αέρα μετά την πτώση της κυβέρνησης Γιανούκοβιτς (LIVE SPORT)
Κατά πληροφορίες, ο Νικολαϊδης απευθύνθηκε ήδη σε δικηγόρο ώστε να στραφεί νομικά εναντίον της εκπομπής που παρουσίασε την πληροφορία περί πλαστής ενημερότητας και να προχωρήσει στα περαιτέρω (GOAL)
Ο Μάρντι Κόλινς ήταν πολύ στεναχωρημένος μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός δεν βοήθησε όσο θα ήθελε και ενώ ήταν έτοιμος και αποφασισμένος να προσφέρει πράγματα (ΦΩΣ)
Δεν μετάνιωσα που ανέλαβα την ΑΕΚ το 2011. Και ο χρόνος να γύριζε πίσω, θα το ξαναέκανα. Έχω πει ότι είμαι στρατιώτης της ΑΕΚ», είπε ο Άγγελος Κορωνιός  (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου