ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο γιαλαντζί ντολμάς γκόμενος!

οne night stand, γιαλαντζί, ντολμάς, γιαλαντζί ντολμάς, οne night stands, one nightstand

… δεν είναι κακός. Απλά δεν είναι αληθινός.

Είναι εκείνος ο τύπος που θα σε πλησιάσει στο μπαρ αφού έχει πιει τρεις τεκίλες και θα σου πει
κάτι για τα μάτια σου. Θα συνεχίσει με άλλα τσιτάτα γέρνοντας ελαφριά προς το μέρος σου και στο τέλος θα σε κεράσει ένα ποτό στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει ότι δεν θα αποδράσεις το επόμενο τέταρτο από το μαγαζί.
Και εσύ που έχεις συναντήσει το είδος του δεκάδες φορές, θα κάτσεις να τον ακούσεις γιατί και δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις και γιατί ξέρεις ότι ΔΕΝ είναι κακός.
οne night stand, γιαλαντζί, ντολμάς, γιαλαντζί ντολμάς, οne night stands, one nightstand
Είναι, απλά, ο γιαλαντζί ντολμάς που κάνει τη προσπάθεια του και οφείλεις να παραδεχτείς ότι έχει τουλάχιστον τη τόλμη να πλησιάζει τις γυναίκες και να τους μιλάει όταν οι γύρω του σοβαροί, νηφάλιοι και στυλάτοι κύριοι προτιμούν να κοιτάζουν από μακριά και να σε αφήνουν μπουκάλα.
Το μόνο κακό που έχει ο γιαλαντζί είναι η μικρή διάρκεια του.
Μία τον τρως και μία τον ξεχνάς. Γιατί ο γιαλαντζί ντολμάς είναι μόνο για μια νύχτα. Αλλά δεν είναι κακός. Κακός είναι αυτός που λέει κάποια πράγματα και δεν τα πιστεύει. Το ντολμαδάκι, πιστεύει όσα λέει αλλά έχει πιει λίγο παραπάνω και βλέπει τα πράγματα πιο ιδανικά και πιο όμορφα.
Και εσύ, που έχεις να ακούσεις να μιλάνε για τα μάτια σου από την τελευταία επίσκεψη στον οφθαλμίατρο θα κάνεις ότι τον πιστεύεις γιατί τις νύχτες το «πίστευε και μη ερεύνα» είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Και θα φλερτάρεις μαζί του και θα διώξεις τη φίλη σου διακριτικά για να μείνετε μόνοι και θα τον αφήσεις να σε πάει σε όλα τα μαγαζιά μέχρι τα ξημερώματα. Και εννοείται ότι στο τέλος θα κάνεις και σεξ μαζί του χωρίς να έχεις κανέναν ενδοιασμό. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο θα περάσεις πολύ ωραία. Και το βράδυ. Και το πρωί.
οne night stand, γιαλαντζί, ντολμάς, γιαλαντζί ντολμάς, οne night stands, one nightstand
Γιατί με τον γιαλαντζί ντολμά, μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Δε σπεύδεις να τον τοποθετήσεις στην κατηγορία «ιδανικός άντρας», «πιθανή σχέση», «μελλοντικός σύζυγος» και όλα τα σχετικά γι’ αυτό χαλαρώνεις και το απολαμβάνεις. Ναι, δεν είναι καθόλου κακός ο γιαλαντζί. Είναι, μάλιστα, ένας καλός τρόπος να πάρεις τα πάνω σου μετά από μια εβδομάδα αηδιαστικής δουλειάς ή μια απόρριψη ή μια περίοδο χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ο ντολμάς είναι αυτός που θα σε κάνει να αισθανθείς ποθητήερωτική, ενδιαφέρουσα και πολλά άλλα που τα κυνηγάς και δεν τα πιάνεις.
Ο ντολμάς είναι ένα ανεκτίμητο πιάτο της ερωτικής γαστρονομίας.
Ένα συστατικό ικανό να αναδείξει την δική σου γεύση. Να σε ξεκλειδώσει, να σε απελευθερώσει, να σε απογειώσει. Απλώς πέφτει λίγο βαρύς και την επόμενη μέρα τον ρεύεσαι μέχρι το μεσημέρι. Μετά, παίρνεις μια σόδα και τον ξεχνάς. Όπως κάνει και αυτός. Μη το σκεφτείς λοιπόν, καν να του κρατήσεις κακία, γιατί την επόμενη μέρα δε θα σου τηλεφωνήσει ή την επόμενη φορά που θα πέσει πάνω σου, θα κάνει πως δεν σε θυμάται.
Είναι πολύ πιθανόν, όντως, να μη σε θυμάται.
οne night stand, γιαλαντζί, ντολμάς, γιαλαντζί ντολμάς, οne night stands, one nightstand
Τι σημασία έχει, όμως; Σημασία έχει μόνο ότι σε έκανε να περάσεις καλά. Εξάλλου, ήξερες από την αρχή τι ιστορία είναι. Αν μετά αρχίσεις να τον βλέπεις σαν «καλή περίπτωση» δεν είναι δικό του πρόβλημα αλλά δικό σου. Άσε, λοιπόν, τις δεύτερες σκέψεις και όπου βρίσκεις ντολμά γιαλαντζί όρμα πάνω του!
Και φρόντισε πάντα να βρίσκεις κάποιον στα μαγαζιά που συχνάζεις γιατί θα σου φανεί πολύτιμος σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Σκέψου τι θα έκανες χωρίς ντεπόν στον πονοκέφαλο, χωρίς μαλόξ στο στομαχόπονο και χωρίς παστίλιες στον βήχα; Ε, έτσι όπως φροντίζεις να μη ξεμείνεις ποτέ από τα βασικά είδη, κοίταζε μη χάσεις ποτέ από τα μάτια σου ένα γιαλαντζί όταν τον βρεις. Είναι ό,τι πρέπει στη πίκρα! Επιπλέον είναι τσάμπα, δεν χρειάζεται να τον αναζητήσεις στο διανυκτερεύον φαρμακείο και δεν είναι συνταγογραφούμενος.
Τι άλλο θέλεις; Γιαλαντζί για πάντα.

 galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου