ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/2

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/2
Γενικά: Ξεκινάτε κάτι καινούργιο και όλο αυτό σας δίνει μια νέα πνοή. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο, πιθανόν αδελφικό, να πάρει μια δικαίωση και να ευχαριστηθείτε και εσείς πάρα πολύ.
Ερωτικά: Ας πούμε ότι τελειώνει το εμπάργκο μιας κατάστασης η οποία σας στεναχωρούσε γιατί υπήρχε ένα μπέρδεμα. Τώρα όμως θα ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα και η σχέση με τον Ζυγό ή Τοξότη θα πάρει τον σωστό δρόμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ευκαιρία να ξεκινήσετε και πάλι ακόμα στην ίδια την δουλειά με άλλη προοπτική η οποία φαίνεται περισσότερο αισιόδοξη, με στόχο και κέρδος.


Γενικά: Νιώθετε ελευθερία και μεγάλη διάθεση για περιπέτεια, βόλτες αλλά και γνώση. Έχετε φίλους που σας δίνουν μια νέα προοπτική και αυτό σίγουρα θα σας βγάλει από τα στενά όρια.
Ερωτικά: Η ιστορία με έναν Τοξότη ή έναν Υδροχόο θα σας δώσει πολύ κέφι αισιοδοξία αλλά και φοβία πως θα διαχειριστείτε αυτόν τον τύπο των ατόμων. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να εκτεθείτε ή να πείτε κάτι παραπάνω γιατί δεν έχει ακόμα εξελιχθεί η κατάσταση. Με τον Ιχθύ θα έχετε καλύτερη σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να θέλετε κάποιες πληροφορίες από το εξωτερικό ή σας χρειάζεται περισσότερη γνώση για να προχωρήσετε με νέα δεδομένα. Η συνεργασία με ένα άτομο που έχει πιο μοντέρνες ιδέες από εσάς ίσως σας βγάλει κάπως από την ακινησία.


Γενικά: Οι ανάγκες ενός ατόμου που είναι πολύ κοντά σας θα σας απορροφήσουν κατά κάποιο τρόπο και ίσως να μην έχετε και πολύ χρόνο να ασχοληθείτε με άλλα θέματα που σας απασχολούν. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα είστε κάπως χύμα και χαλαροί.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη λαχτάρα να δείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γι' αυτό μην αφήσετε κάποιες αναποδιές ή παρεξηγήσεις από λάθος συνεννόηση να σας επηρεάσουν. Ο Τοξότης και ο Ιχθύς είναι τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές νιώθετε την ανάγκη να ανατρέψετε τα κακώς κείμενα από μια συνεργασία και να βγάλετε στην επιφάνεια το καλό κομμάτι και από τις δυο πλευρές.


Γενικά: Η υπερβολή μπορεί να σας αγγίξει και θα είναι ένα στοιχείο που ναι μεν θα σας βγάλει από την μιζέρια αλλά πιθανόν να σας φέρει και μια ανησυχία την οποία μερικές φορές είναι δύσκολο να ελέγξετε.
Ερωτικά: Η ελευθερία είναι ένα όρος απαράβατος που μπορεί να βάλετε αυτές τις ημέρες. Ίσως να νιώθετε πνίξιμο και να θέλετε να κινηθείτε, χωρίς την παρέμβαση ενός φίλου να σας βοηθήσει στην προσωπική σας σχέση. Μάλλον μέσα στην δουλειά υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά χωρίς μεγάλες ελπίδες προς το παρόν να το κερδίσετε. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που σας κάνει το κλικ λόγω της ωριμότητάς του.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα χρειαστεί από την πλευρά σας αισιοδοξία και ίσως κάνετε και μια υπερβολή για να ανατρέψετε όλα τα κακώς κείμενα. Πάντως αν δεν τσιμπήσετε σε αρνητικά συναισθήματα τότε θα δείτε ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη.


Γενικά: Η παιδική σας καρδιά θα ανοίξει και θα γίνει εύπιστη προς όλους και όλα. Το καλό είναι ότι θα γίνετε και πάλι έφηβοι με στόχο να ευχαριστηθείτε κάθε τι που βλέπετε ή δημιουργείτε. Η σχέση με τα παιδιά σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε όμορφα γιατί θα έχετε καλή επικοινωνία.
Ερωτικά: Θα κάνετε κάτι από κοινού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και σίγουρα θα ευχαριστηθείτε γιατί θα έρθετε πιο κοντά. Το καλό είναι ότι θα υπάρξει ελευθερία μεταξύ σας και λόγω αυτού θα αφεθείτε πιο ελεύθεροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση η οποία θα σας βοηθήσει για να ξεκινήσετε μια δουλειά στο εξωτερικό ή μια άλλη καινούργια που θα αφορά σε διδασκαλία ή εμπόριο.


Γενικά: Μπορεί να είστε σε φάση υπερβολής και να τα κρίνετε όλα πολύ έντονα. Σίγουρα θα ψάξετε για κάτι πολύ καλύτερο από ό, τι έχετε τώρα για αυτό θα επιδιώξετε να είστε με άτομα τα οποία έχουν μεγαλύτερη ενέργεια από εσάς. Όμως χρειάζεται να στηρίξετε κάτι που σας κάνει καλό και να μην το διαβρώνετε με τις σκέψεις σας.
Ερωτικά: Η πρωτοβουλία που θα αναλάβετε για να κάνετε ένα νέο προχώρημα μέσα σε μία σχέση που δεν είναι ξεκάθαρη ίσως να μην βγει όπως την περιμένετε και ο λόγος είναι ότι μπορεί να εκτεθείτε από λάθος κρίση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας ταυτότητα μερικές φορές αλλάζει και μπορεί και δείχνετε ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είστε. Να μην ξεσηκώνεστε από μεγάλα λόγια χωρίς να σημαίνει ότι δεν είστε αισιόδοξοι.



Γενικά: Είστε περισσότερο θετικοί γιατί έχετε φίλους και άτομα τα οποία σας υποστηρίζουν ό, τι και να κάνετε. Αυτό σας δυναμώνει και σας κάνει να μην παίρνετε πίσω τον λόγο σας.
Ερωτικά: Όσοι έχετε αποφασίσει να διδαχθείτε από την σχέση σας πιθανόν να ανοίξετε καλύτερα τα αυτιά σας και να δεχτείτε με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε την γνώση από αυτό το πρόσωπο. Σίγουρα θα έχετε μεγάλο όφελος. Η επαφή με Ιχθύ κάπου σας μπερδεύει γιατί δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα τα κίνητρά του. Αλλά τώρα μπορεί να βγάλετε μια αλήθεια στη επιφάνεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συζητήσεις σας θα σας οδηγήσουν σε μια απόφαση και ίσως να δείτε ξεκάθαρα τι μπορείτε να κάνετε χωρίς να χάσετε πολύ τον χρόνο σας. Θα έχετε όμως να λάβετε κάποια χρήματα αν επιμείνετε.


Γενικά: Το ξαφνικό ενδιαφέρον να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας που αφορούν στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας θα σας φέρει έναν άνεμο απελευθέρωσης γιατί θα διαπιστώσετε ότι μπορεί οι ανάγκες σας να μην είναι και τόσο μεγάλες ή έντονες όσο νομίζετε.
Ερωτικά: Νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο δυνατοί και ελεύθεροι. Οι συζητήσεις που διαρκούν εις βάθος δεν θα σας ταλαιπωρήσουν, αφού θα δείτε και την αστεία πλευρά της σχέσης σας και θα προσπαθήσετε να την αναβαθμίσετε περνώντας καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να έχετε διάθεση να κάνετε ανοίγματα που θα σας παρασύρουν στην υπερβολή, αλλά στο τέλος να απομυθοποιήσετε όλα αυτά με στόχο την προσωπική σας ανεξαρτησία.


Γενικά: Η ημέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα αφού θα έχετε κέφι να διδάξετε και να διδαχθείτε ότι σας επεκτείνει και σας κάνει να νιώθετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Μερικοί από εσάς θα δεχτείτε να μοιράσετε τις γνώσεις σας ακόμα και σε μεγαλύτερο ακροατήριο όχι μόνο τους φίλους σας.
Ερωτικά: Μια έκφραση αθωότητας και αφέλειας είναι στο πρόσωπο σας και από αυτό δημιουργείτε εμπιστοσύνη αλλά και συμπάθεια. Η πιθανή σχέση με Λιοντάρι δεν σας αφήνει αδιάφορους. Ο Ταύρος είναι πιο δύσκολος να σπάσει τον κλοιό σας αλλά τουλάχιστον κάτι θα γίνει με την επιμονή του.
Καριέρα & Οικονομικά: Περιμένοντας να γίνει κάτι καλύτερο, θα δοκιμάσετε την τύχη σας ακόμα επικοινωνώντας για μια δουλειά που μπορεί να μην είναι πολύ κοντά στο μέρος που ζείτε. Αν σας κάνει, καλό μην σκέφτεστε τα υπόλοιπα.


Γενικά: Είστε αρκετά αυθόρμητοι και λιγότερο ντροπαλοί. Η άποψή σας για ένα πρόσωπο μπορεί να είναι λάθος και να έχετε πέσει δυστυχώς θύμα πολλών αρνητικών συζητήσεων. Η διάθεση να βοηθήσετε και να στηρίξετε άτομα που έχουν προβλήματα είναι ένα βήμα προς την φιλανθρωπική δράση.
Ερωτικά: Είστε ιδιαίτερα αναστατωμένοι γιατί μπορεί και να φοβάστε για κάποια λάθη που έχουν γίνει κυρίως από την πλευρά σας είτε υπερεκτιμώντας, είτε ήσασταν απόλυτο που δεν σας ταιριάζει καθόλου. Η σχέση με Δίδυμο, Λιοντάρι ή Τοξότη θα σας υποχρεώσει να δείξετε την ποιότητά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε ανακουφιστεί από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζατε εδώ και ημέρες αλλά τελικά θα βρεθείτε και πάλι μπλεγμένοι με συζητήσεις και ανώριμες κουβέντες από τους συνεργάτες σας. Ένας Δίδυμος ίσως να σας ζητήσει συνεργασία κάτω από το τραπέζι ή έξω από την δουλειά σας..


Γενικά: Προσπαθείτε να έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με άτομα που όλο και κάτι κοινό βρίσκετε γιατί όταν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα τότε σας βοηθούν να έχετε ποιοτικούς στόχους.
Ερωτικά: Νιώθετε ότι μπορείτε να μιλήσετε πιο φιλικά και περισσότερο άνετα οπότε δεν χάνετε χρόνο. Ακόμα και το άλλο άτομο να μην προσπαθεί, εσείς δεν χάνετε την ευκαιρία και ταρακουνάτε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που, θέλει δεν θέλει, θα σας προσέξει.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα χρήματα μπορεί να είναι στα πόδια σας και να μην τα βλέπετε. Η ευθύνη για ένα θέμα που σχετίζεται με χρέη ή υποχρεώσεις του παρελθόντος θα δείτε ότι θα πάψει να σας απασχολεί γιατί έχετε αρχίσει και βρίσκετε λύσεις.


Γενικά: Για να πάρετε βοήθεια από ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι από την οικογένειά σας, χρειάζεται με τον τρόπο σας να του δημιουργήσετε την αίσθηση της σταθερότητας, χωρίς σκαμπανεβάσματα από την πλευρά σας. Αυτό εσείς θα το κανονίσετε, αν θέλετε να έχετε αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Υπάρχει πάντα μια υπερβολή στα λεγόμενα σας, σε αυτά που αισθάνεστε και σε αυτά που μπορεί να τάζετε με τον τρόπο σας. Αν δεν έχετε αποφασίσει, καλύτερα να είστε πιο διακριτοί και λιγότερο πιεστικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε από μόνοι σας θα ζητήσετε να κάνετε επεκτάσεις για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ατμόσφαιρά. Αλλά χρειάζεστε πάντα τις σοφές συμβουλές ενός ατόμου που εμπιστεύεστε.



astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου