ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αυτά που κάνεις τον χαλάνε αλλά δεν στο λέει...ανακάλυψε τα!


ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΕΙ

Πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες ενώ δεν γκρινιάζουν και δεν κάνουν μύρλες όπως κάνουμε εμείς, ενοχλούνται και σπάζονται πάρα πολύ με μερικά πράγματα που κάνουμε!
Αν κάνεις το λάθος να μην μαζεύεσαι καθόλου όσο εκείνος δεν σου λέει τίποτα ή....
.. δεν παραπονιέται, πάει! Θα το χάσεις το κορμί πατριώτισσα!

Να ξέρεις, λοιπόν, του τη σπάει.....

…ότι πίνεις σαν να μην υπάρχει αύριο

Άλλο πράγμα να βγεις μια φορά και να έρθεις και εσύ σαν άνθρωπος στο κέφι και άλλο να γίνεσαι «λιάρδα» με την πρώτη ευκαιρία! Πρέπει να ξέρεις ότι για τους περισσότερους άντρες δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιερωτικό από μία γυναίκα που παραπατάει, γελάει σαν χαζή και λέει βλακείες όλη την ώρα!

…ότι τσιρίζεις σαν τρελή!

Αυτό το πράγμα που οι γυναίκες ανεβάζουμε τα ντεσιμπέλ της φωνής μας σε μηδέν χρόνο και για την πιο απλή αφορμή τους τρελαίνει πραγματικά όχι μόνο γιατί το βρίσκουν τρομερά ενοχλητικό για τα αυτιά τους, αλλά και γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν! Η συμπεριφορά αυτή τους φαίνεται εντελώς αδικαιολόγητη και εσύ μια εντελώς παλαβή!

…ότι είσαι στον κόσμο σου!

 Το να είσαι λίγο μποέμ, λίγο ρομαντική και λίγο στον κόσμο σου μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό γιατί φαίνεται ότι διατηρείς ζωντανό το στοιχείο της παιδικότητας σου. Όταν, όμως, αυτό ξεφεύγει από αυτό το «φλου αρτιστίκ» λεπτό όριο και γίνεσαι μια τύπα που είναι μονίμως χαμένη στο κόσμο της, δεν αντέχεται με τίποτα! Δεν σε μπορεί, δεν σε εμπιστεύεται και του φαίνεσαι από χαριτωμένα ελαφριά έως ανόητη!

…ότι σε πιάνει η λύσσα να τραβήξεις την προσοχή!

 Ίσως το πιο εκνευριστικό χαρακτηριστικό μιας γυναίκας είναι το να την πιάνει εμμονή με το να τραβήξει την προσοχή είτε του συντρόφου της είτε απλώς των θαμώνων ενός μπαρ. Και είναι τόσο εκνευριστικό γιατί οδηγεί πάντα με μαθηματική ακρίβεια σε υπερβολές, παρεξηγήσεις και καβγάδες!Θα ντυθείς πιο προκλητικά, θα τον κάνεις να ζηλέψει, θα χορεύεις μόνη σου, θα γελάς συνέχεια και χωρίς λόγο… Καθόλου ωραίο!

Εγώ σου λέω μαζέψου από μόνη σου και μην περιμένεις να σου πει κάτι εκείνος γιατί τότε θα είναι πολύ αργά αγάπη μου γλυκιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου