ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τα τρίγωνα είναι και ερωτικά!


«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», λέει ο σοφός λαός και κατα γενική ομολογία έχει απόλυτο δίκιο. Ειδικά όταν πρόκειται για ερωτικά τρίγωνα τα νέα μαθαίνονται με ταχύτητα φωτός. 

Πόσω μάλλον όταν σε αυτά εμπλέκονται κύριοι και κυρίες της................ διεθνούς σόουμπιζ με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. 

Πολλοί μεγάλοι έρωτες του Χόλιγουντ ξεκίνησαν όταν ένας από τους δύο δεν ήταν single, αλλά ήταν παράλληλα σε άλλη σχέση. Έτσι χρειάστηκε για κάποιο διάστημα ο παράνομος δεσμός να κρατηθεί κρυφός. Όχι όμως για πολύ. 

Οι παπαράτσι ψοφάνε για πιπεράτες ιστορίες που αναστατώνουν τη σόουμπιζ και πάντα ανακαλύπτουν τρόπους για να τις αποκαλύψουν. Όταν δε καταφέρνουν να βγάλουν στην επιφάνεια τους παράνομους δεσμούς, τα νέα, όπως είναι φυσικό, φτάνουν και στα αυτιά των απατημένων. 

Κάποιοι έρωτες από αυτούς κράτησαν, κάποιοι άλλοι όχι. Από κάποιους, κάποιοι κουφέτα, κάποιοι άλλοι χώρισαν και στα χαρτιά, και κάποιοι δεν το πήραν και τόσο χαλαρά.

Κοινός παρονομαστής των ζευγαριών που ακολουθούν είναι ότι η μονογαμία είναι άγνωστη λέξη. 

Jennifer Aniston - Brad Pitt - Angelina Jolie


Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston έδειχναν το τέλειοι μαζί και όλοι πίστευαν ότι ο γάμος τους θα κρατούσε για πολλά χρόνια. Ωστόσο, πέντε χρόνια μετά, το 2005, όλα άλλαξαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith». Εκεί ο Brad Pitt γνώρισε την Angelina Jolie. Κι αν αρχικά οι δυο τους είχαν αρνηθεί ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λίγο αργότερα ο γάμος τους Pitt και της Aniston έλαβε τέλος ενισχύοντας τις φήμες ότι κάτι «έπαιζε» στα γυρίσματα της ταινίας. Τον Αύγουστο του 2014, εννέα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική τους συνάντηση ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Γαλλία.

Kristen Stewart - Robert Pattinson - Rupert Sanders


Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart γνωρίστηκαν το 2008 στα γυρίσματα της ταινίας «Twilight», έζησαν ένα θυελλώδη δεσμό που έληξε μάλλον… άσχημα με τη δημόσια αποκάλυψη της απιστία της Stewart με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White», Rupert Sanders ο οποίος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Liberty Ross. 
Αμέσως μετά τη δημόσια συγνώμη της νεαρής πρωταγωνίστριας, ο βρετανός ηθοποιός θα απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα, όπως αποκάλυψαν οι φίλοι του, αλλά το ζευγάρι δεν θα αργήσει να βρεθεί και πάλι μαζί. Μόνο που η απιστία είχε ρίξει βαριά τη σκιά της πάνω από τη σχέση τους και μέσα σε μερικούς μήνες και συγκεκριμένα το Μάιο του 2013, θα πέσουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους ενώ και ο Rupert πήρε διαζύγιο από την Liberty το 2014.

Dennis Quaid - Meg Ryan - Russell Crow


Η Meg Ryan το 1991 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Dennis Quaid. Όμως δεν μπορούσε να προβλέψει ότι δέκα χρόνια μετά η καρδιά της θα φτερούγιζε ξανά αυτή τη φορά για έναν άλλο άντρα. Η ηθοποιός ερωτεύτηκε παράφορα τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, «Proof of Life», Russell Crow to 2000. Το ειδύλλιο δεν έμεινε κρυφό και ο Dennis Quaid δεν μπόρεσε να καταπιεί την ντροπή και ζήτησε διαζύγιο από την Meg Ryan. Λίγο καιρό αργότερα, η ηθοποιός κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της για απιστία λέγοντας μάλιστα ότι αυτό ήταν πολύ οδυνηρό για τη σχέση τους. 

Η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας με αποτέλεσμα ο Dennis να ζητήσει διαζύγιο από τη Meg. Λίγα χρόνια αργότερα, σε συνέντευξή της η Meg ισχυρίστηκε ότι ο γάμος της με τον Dennis δεν ήταν και ο καλύτερος μια και ο ηθοποιός ήταν άπιστος. Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν αφού και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Linda Hamilton - James Cameron - Suzy Amis


Ο James Cameron ήταν παντρεμένος μόλις 8 μήνες όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Τιτανικός». Εκεί γνώρισε την Suzy Amis την οποία ερωτεύτηκε σφόδρα. Λίγο αργότερα χώρισε τη σύζυγό του και παντρεύτηκε την Suzy Amis το 2000 με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Selena Gomez - Justin Bieber - Kendall Jenner


Ο Justin Bieber με την Selena Gomez είχαν εδώ και πολλά χρόνια μια on and off σχέση με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μία να είναι μαζί και να είναι μια χαρά και μία να χωρίζουν ενώ συχνοί ήταν και οι καυγάδες. Φήμες θέλουν την πρώην φίλη της Selena, Kendall Jenner, να έστειλε γυμνές φωτογραφίες της στον Justin, ενώ εκείνος ήταν μαζί με την Selena. Μία σχέση έληξε αλλά και μία φιλία…

Amber Rose - Kanye West - Kim Kardashian


Ο Kanye West και η Amber Rose ήταν ζευγάρι από το 2008 μέχρι το 2010. Παράλληλα, όμως ο ράπερ ήταν πολύ καλός φίλος με την Kim Kardashian με την οποία άρχισε να βγαίνει ραντεβού το 2012. Η Amber Rose φαίνεται να πίστεψε ποτέ στην αθώα φιλία τους και υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι η Kim φταίει που χώρισε με τον αγαπημένο της αφού είχαν σχέση παράλληλα με τη δική τους. Λίγη σημασία έχουν βέβαια αυτά, αφού τώρα, πλέον, ο Kanye West είναι παντρεμένος με την Kim Kardashian και έχουν αποκτήσει μια κόρη την North West.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου