ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Μετά την ταινία με τον Άλαν Τούρινγκ, που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές εβδομάδες, τη σκυτάλη παίρνει η «Θεωρία των Πάντων» που σκιαγραφεί τη ζωή του Στίβεν Χόκινγκ και κάνει ντεμπούτο σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες.



Μαζί του και ο «Κύριος Μόρντεκαϊ» με το Τζόνι Ντεπ, καθώς και αρκετές ταινίες από τη Γηραιά Ήπειρο.



Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...



«Ο Κύριος Μόρντεκαϊ»


Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κεπ με τους: Τζόνι Ντεπ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πολ Μπέτανι, Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο Τσάρλι Μόρντεκαϊ, ένας έμπορος τέχνης με πολλές νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες, εξαναγκάζεται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να βρει έναν κλεμμένο πίνακα του Γκόγια προτού αυτός πέσει στα χέρια ενός επικίνδυνου τρομοκράτη.



«Η Θεωρία των Πάντων»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Μαρς με τους: Έντι Ρεντμέιν, Φελίσιτι Τζόουνς, Ντέιβιντ Θιούλις

Η γνωριμία, η σχέση και η κοινή γαμήλια ζωή του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ και της πρώτης συζύγου του Τζέιν Γουάιντ, από το Κέιμπριτζ του 1963 ως και τη δεκαετία του ’90.



«Η Γυναίκα με τα Μαύρα 2: Άγγελος του Θανάτου»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τομ Χάρπερ με τους: Τζέρεμι Ιρβάιν, Φίμπι Φοξ, Έλεν ΜακΚρόρι

Μια ομάδα παιδιών και δυο δασκάλες αφήνουν το Λονδίνο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και καταφεύγουν στην ερειπωμένη έπαυλη του Ιλ Μαρς, 40 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του φαντάσματος της Γυναίκας με τα Μαύρα.



«Ο Άνθρωπος Από τη Μασσαλία»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Σέντρικ Χιμένεθ με τους: Ζαν Ντιζαρντέν, Ζιλ Λελούς, Σελίν Σαλέτ

Ο Τανί Ζαμπά είναι ο αρχηγός της σπείρας που στη δεκαετία του ’70 ελέγχει το εμπόριο ναρκωτικών στη Μασσαλία, με φορτία τόνων ηρωίνης να φτάνουν ως τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καταφέρνοντας να παραμένει ασύλληπτος από την αστυνομία, βρίσκει απέναντί του έναν φιλόδοξο ανακριτή, ο οποίος κάνει σκοπό της ζωής του να τον κλείσει φυλακή.



«Η Φυλή»

Ουκρανική ταινία, σκηνοθεσία Μίροσλαβ Σλαμποσπίτσκι με τους: Γκριγκόρι Φεζένκο, Γιάνα Νοβίκοβα, Ρόζα Μπάμπι

Προσπαθώντας να εγκλιματιστεί στον τρόπο ζωής ενός ειδικού σχολείου για κωφαλάλους, ο νεαρός Σεργκέι θα γίνει μέλος μιας συμμορίας μικροκακοποιών και θα ερωτευτεί μια από τις συμμαθήτριές του που δουλεύει ως πόρνη, παραβιάζοντας για χάρη της τους άγραφους νόμους της «φυλής».



«Για Πάντα»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Μαργαρίτα Μαντά με τους: Άννα Μάσχα, Κώστα Φιλίππογλου

Ο Κώστας, ένας μοναχικός 50άρης οδηγός στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, βλέπει κάθε πρωί στο τρένο την Άννα, μια πωλήτρια ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Όταν ένα γεγονός θα ανατρέψει τη ρουτινιάρικη καθημερινότητά του, θα αποφασίσει να την προσεγγίσει και να της μιλήσει. 



«Barbie, η Σούπερ Πριγκίπισσα»

Animation, σκηνοθεσία: Ζέκε Νόρτον

Μετά το φιλί μιας μαγικής πεταλούδας, η πριγκίπισσα Κάρα αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις, οι οποίες θα τη βοηθήσουν να υπερασπιστεί το βασίλειό της από τις ανατρεπτικές διαθέσεις ενός δολοπλόκου βαρόνου.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου