ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας 1η έως 7Φεβρουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Αυτή η Πανσέληνος σε επαναφέρει σε ερωτική διάθεση καθώς πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που, μεταξύ άλλων, σχετίζεται και με τους......
....... έρωτές σου. Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία και το τρίγωνό της με τον Ουρανό δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο, έρωτα. Πάντως, φαίνεται ότι το πάθος θα είναι κυρίαρχο, η διάθεση για έντονες εμπειρίες και περιπέτειες μεγάλη ενώ η τάση σου να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα μόνο καλό θα κάνει στη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου. Τόσο η Πανσέληνος όσο και το εξάγωνο του Ερμή (έστω και ανάδρομου) με τον Κρόνο σε εξωθούν να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να προβληθείς, να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και δημόσιες σχέσεις. Ωστόσο, καλά θα κάνεις να προσέχεις λίγο τις κινήσεις σου, λόγω του ανάδρομου Ερμή κι αν έχεις στο πρόγραμμα νέα ξεκινήματα, καλύτερα να τα αναβάλεις για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω γιατί είναι πιθανό να με εξαπατήσουν καθώς άλλα θα μου λένε κι άλλα θα κάνουν. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο δωδέκατο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας με αφήνει εκτεθειμένο/η σε αυτό το ενδεχόμενο.


ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στη δουλειά και όχι στις απολαύσεις αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, οι ισορροπίες θα συντηρηθούν καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθύες ρίχνει τη ρομαντική της μαγική χρυσόσκονη στο ζώδιό σου. Ωστόσο, επειδή η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα είναι αρκετά επικίνδυνη καθώς ενέχει τα στοιχεία της απάτης, της αυταπάτης, της ωραιοποίησης, κράτα μικρό καλάθι.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε βάζει στη διαδικασία να αναλάβεις ευθύνες, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και οικογενειακές. Το θετικό είναι ότι η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το τρίγωνό τους με τον Ουρανό δεν αποκλείουν την ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, πιθανώς θα πρέπει να δω με περισσότερη σοβαρότητα τα πράγματα και να αναθεωρήσω τη στάση μου έναντι κάποιων φιλιών, στόχων, συλλογικών μου δραστηριοτήτων, έχοντας περισσότερες απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό μου όσο και από τους άλλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα με τη Σελήνη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι αρκετά ενθαρρυντική για τους έρωτές σου καθώς υπόσχεται παιχνίδι, γνωριμίες, ταξίδια και -το καλύτερο- ερωτικά παιχνίδια σε ταξίδια! Σε κάθε περίπτωση, αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου γι αυτό και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ: το φλερτ.
Καριέρα – Οικονομικά: Από τη μια η Πανσέληνος και οι όψεις που σχηματίζονται καθιστούν τις μέρες αυτές κατάλληλες για να προγραμματίσεις ραντεβού, να κάνεις τις επαφές, να προβληθείς αλλά, από την άλλη, ο Ερμής κινείται ανάδρομα και βάζει φραγμούς ενώ δυσχεραίνει την επικοινωνία. Η συμβουλή μου βρίσκεται στη χρυσή τομή. Κάνε τις κινήσεις σου, συζήτησε τα θέματα που σε ενδιαφέρουν αλλά κράτα τις επιφυλάξεις σου και ανάβαλε τις υπογραφές για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απαιτεί να προσέχω τις κινήσεις μου για να μην πέσω θύμα απατεώνα ή κόλακα, ιδιαίτερα στο χώρο της καριέρας μου. Μεγάλη προσοχή: να μην μεταφέρω τα ερωτικά μου στη δουλειά γιατί μπορεί να εκτεθώ ανεπανόρθωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, ογδόου – δευτέρου οίκου της ηλιακής σου οικοθεσίας, θα βγάλει στην επιφάνεια το πάθος αντάμα με τα παράπονα και τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό θα ήταν να εκτονώνεις την όποια ένταση στην κρεβατοκάμαρα. Από την άλλη η Αφροδίτη που βρίσκεται στον ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Ιχθύων, σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε κάνει πιο ευάλωτο/η συναισθηματικά και πιθανόν πιο επιρρεπή στις ωραιοποιήσεις και αυταπάτες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα των οικονομικών σου. Ναι μεν οι όψεις της είναι καλές αλλά μην ξεχνάς ότι και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο, επηρεάζοντας επίσης τα οικονομικά σου. Να προσέχεις στις συναλλαγές σου, ιδιαίτερα αν πρέπει να υπογράψεις ένα διακανονισμό με τράπεζα, ασφάλεια ή εφορία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να έχω ένα αναπάντεχο έσοδο. Αν περιμένω χρήματα, ας κάνω κάποια νύξη στο άτομο που μου τα χρωστάει. Σε όλα ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Τετάρτη, μόλις θα έχει μπει η μέρα, στον άξονά σου με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, χαρίζοντάς σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Υδροχόο. Αν συνδυάσουμε όλες αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες, όλα είναι πιθανά: κεραυνοβόλος έρωτας στο φεγγαρόφωτο, καινούργια γνωριμία, πιο σοβαρή αντιμετώπιση της σχέσης, επιστροφή ατόμου του παρελθόντος.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής σου δυσκολεύει τη ζωή καθώς δεν βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να κλείσεις συμφωνίες γι αυτό να προσέχεις και να κινείσαι με μέθοδο και σοβαρότητα. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι η Πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, όψεις που δείχνουν ότι οι εκπλήξεις θα είναι πολύ ευχάριστες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τις κινήσεις μου στις συναλλαγές μου με τις τράπεζες, το δημόσιο, τις ασφάλειες καθώς επίσης και στην περίπτωση που διαπραγματευτώ κληρονομικά ή διατροφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που είναι επικίνδυνο, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα είσαι επιρρεπής στις ωραιοποιήσεις, στις απάτες και στις αυταπάτες. Καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι για να μην πέσεις από τα σύννεφα αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, έκτου – δωδεκάτου οίκου σας. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στους εν λόγω τομείς αλλά ότι πρέπει να εστιαστείς στη δουλειά και να εντείνεις τις προσπάθειές σου. Μην ξεχνάς ότι στον Υδροχόο βρίσκεται και ο κυβερνήτης σου Ερμής, ο οποίος κινείται ανάδρομα, γεγονός που χρήζει της προσοχής σου καθώς θα προκαλεί καθυστερήσεις, ανατροπές, προβλήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιαστώ σε θέματα υγείας. Γενικότερα, καλό θα ήταν να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, το σώμα μου.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος του άξονα Υδροχόου – Λέοντα φωτίζει τους τομείς των ερώτων και των φιλιών σου της ηλιακής σου οικοθεσίας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και το τρίγωνό της με τον Ουρανό ενέχουν το στοιχείο της έκπληξης, ευχάριστης ή δυσάρεστης. Παράλληλα, ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο, δεν αποκλείει τις επιστροφές ερώτων του παρελθόντος που θα διεκδικήσουν την πρότερη θέση τους στην καρδιά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να οργανωθείς προκειμένου να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες μετά τα μέσα του Φλεβάρη. Αν το επάγγελμά σου απαιτεί φήμη και επικοινωνία, αξιοποίησε αυτή την περίοδο για να προβληθείς αλλά μην απογοήτευσε από τα μικροεμπόδια της καθημερινότητας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ξαναθυμηθώ τα χόμπι και τις δημιουργικές μου ενασχολήσεις. Επίσης, επειδή η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα μπορεί να με βλάψουν στη δουλειά, ιδιαίτερα αν εμπιστευτώ τα λάθος άτομα, να προσέχω και να αποφεύγω τους κόλακες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύες σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μια μαγική μεν, ομιχλώδη δε ατμόσφαιρα στον αισθηματικό σου τομέα. Ο ρομαντισμός, η αμετροέπεια –προϊόν πάθους και έρωτα- οι υποσχέσεις, ευνοούνται και εγγυώνται απολαύσεις. Ωστόσο, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να μπεις στη ζώνη του λυκόφωτος λόγω της τάσης σου να αυταπατάσαι.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, επηρεάζει τους τομείς της καριέρας και τον οικογενειακό. Μάλλον θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να υπερβείς τα όρια των αντοχών σου, τόσο για να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες όσο και για να διαχειριστείς την ένταση που θα έχεις. Από την άλλη, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά γιατί μπορεί να προκύψει μια μεγάλη ευκαιρία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο προκαλεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας με την οικογένειά μου. Ας προσπαθώ να μην οξύνω τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Επί πλέον η Σελήνη σχηματίζει αρκετά ενθουσιώδεις όψεις για τις ερωτικές σου υποθέσεις: τρίγωνο με τον Ουρανό (που βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σου) και σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Δία. Φαίνεται ότι εκτός από τις διασκεδάσεις, αναμένονται και οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι συναρπαστικές περιπέτειες και οι αναζωπυρώσεις παθών.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να επηρεάζει τον άξονα οικογένειας και καριέρας, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα, ιδιαίτερα αν αφεθείς στην τύχη σου. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς, εκτός της συνόδου Αφροδίτης – Ποσειδώνα, έχεις και τον Κρόνο στο δεκαήμερό σου. Αξιοποίησε την εύνοιά σου στις δημόσιες σχέσεις και προσπάθησε να επιστρατεύσεις τις γνωριμίες σου αλλά να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, να μη φυγοπονείς και να μην στοχεύεις στο εύκολο κέρδος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω στις μετακινήσεις μου γιατί, με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, μπορεί να ταλαιπωρηθώ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Ο αισθηματικός τομέας μπαίνει σε δεύτερη προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς αναγκάζεσαι να εστιαστείς σε πιο πρακτικά θέματα. Κάποιες ελπίδες για ερωτική ατμόσφαιρα μας δίνει η Αφροδίτη από το ευνοϊκό περιβάλλον των Ιχθύων αλλά θέλει προσοχή, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας που πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα, όψη που ενέχει τους κινδύνους της ωραιοποίησης, της απάτης, της αυταπάτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, των οικονομικών σου. Το γεγονός ότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να είναι είτε πολύ ευχάριστο είτε δυσάρεστο για σένα (ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη), δεδομένου του γεγονότος ότι βάλλεσαι από το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα που με αυτές τις όψεις ενεργοποιείται. Σε κάθε περίπτωση, να προσέχεις στις συναλλαγές σου με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να πάρω κάποια χρήματα που μου χρωστούν. Ας τα διεκδικήσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Τις πρώτες ώρες της Τετάρτης πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου και σε εξωθεί στο να εστιαστείς στις σχέσεις σου και δη τις ερωτικές. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Ουρανό και η σύνοδός της με τον Δία είναι οι όψεις που αυξάνουν τις πιθανότητες για κεραυνοβόλους έρωτες και συναρπαστικές περιπέτειες ενώ υπόσχονται ανανεωτικές καταστάσεις στους δεσμευμένους.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονά σου, η οποία ενέχει πολλές εκπλήξεις, ευχάριστες στην πλειονότητά τους, εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης βάλλεται από άλλες όψεις. Η περίοδος είναι καλή για να προλειάνεις το έδαφος για συνεργασίες αλλά είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις λόγω του ανάδρομου Ερμή που φιλοξενεί το ζώδιό σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό μου είναι πιθανό να επιστρέψει κάποιο άτομο από το παρελθόν μου και να ζητάει κάποια θέση στη ζωή μου και –ίσως- στην καρδιά μου.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Η ατμόσφαιρα ξεχειλίζει από ρομαντισμό και ευαισθησία. Η αμετροέπεια –προϊόν έρωτα, υπέρμετρου ρομαντισμού και της διάθεσης να βιώσεις εικόνες μυθιστορημάτων- είναι δεδομένη. Ωστόσο, όλα αυτά χρήζουν της προσοχής σου γιατί ενέχουν τους κινδύνους της ωραιοποίησης, της απάτης και της αυταπάτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, ο οποίος σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, τη δουλειά, την υγεία σου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να διεκπεραιώσεις πολλές εκκρεμότητες και να καταβάλεις πολύ κόπο για να αντεπεξέλθεις στο βάρος των ευθυνών σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από αυτούς που μπορεί να με διαβάλλουν, να με κουτσομπολέψουν, κλπ. Επίσης, να προσέχω αν είχα προσβληθεί από ίωση γιατί δεν αποκλείεται να υποτροπιάσει και να με ταλαιπωρήσει.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου