Δεν ξέρω αν όταν τα φτιάξετε θα σας περισσέψει κανένα για αύριο, όμως ξέρω ότι είναι πανεύκολα και γρήγορα, οπότε κάντε κι άλλα αύριο....
...
Χρειαζόμαστε:
- 200γρ μαλακό βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη για όλες τις χρήσεις
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 3 κουταλιές κακάο
Προετοιμασία:
Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέστε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι, και ανακατέψτε καλά.
Σχηματίστε μια μπάλα, με τη ζύμη, τυλίξτε τη σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τη στο ψυγείο για 1 ώρα. Μετά απλώστε τη με τον πλάστη σε ένα χοντρό φύλλο και κόψτε τα μπισκότα ανάλογα με τα φορμάκια που έχετε σπίτι. Βάλτε στο ταψί αντικολλητικό χαρτί και βάλτε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για 12-15 λεπτά.
Όταν κρυώσουν τα μπισκότα κακάο μπορείτε να τα ραντίσετε με ζάχαρη άχνη ή να τα κάνετε σαντουιτσάκια με μερέντα.
Καλό ε;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου