ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΨΑΡΟΚΩΣΤΟΥΛΑΣ 3η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

                              

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ο Εργοτέλης είναι εκείνος που μέχρι τώρα κλέβει την παράσταση στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League, τόσο ως σύνολο όσο και με κάποιες απ’ τις μονάδες του. Στην Ξάνθη ταξιδεύει για να μείνει αήττητος για τρίτη σερί αγωνιστική, σε ένα ματς που έχει μια σπουδαία ιδιαιτερότητα, αλλά και την δική του παράδοση. Οι Κρητικοί έχουν αποσπάσει τρεις φορές θετικό αποτέλεσμα στα Πηγάδια κι έχουν φύγει δύο φορές νικητές και μια φορά με λευκή ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, θέλουν να πετύχουν δεύτερη νίκη στην έδρα τους και να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται, όπως το πρόσφατο ανάμεσα στον Νίκο Καραγεωργίου και τον Θοδωρή Βασιλακάκη.  
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 31/8, 19:15 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Πηγάδια
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΟΚ-Ξάνθη 3-0, Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0. / Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2, Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0. 
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,06 Χ: 3,20 2: 4,45
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κάκος, Δημητριάδης, Καραϊσαρίδης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη – Ουέλινγκτον (τραυμ.), Καβουκάκης (τραυμ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Πέρασε κάτι περισσότερα από έξι χρόνια στην Κρήτη. Από τον Φεβρουάριο του 2006 ως το καλοκαίρι του 2012 ο Νίκος Καραγεωργίου έκατσε σε 201 παιχνίδια των Κρητικών και φέτος ήρθε η ώρα να τους αντιμετωπίσει. «Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο είναι μια από τις δύσκολες στιγμές. Πέρασα υπέροχα χρόνια, που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου και δεν πρόκειται να σβηστούν από κανένα και ήμουν τυχερός που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Τώρα είμαι στην Ξάνθη όμως και πρέπει να προσαρμοστώ, να προετοιμάσω τους παίκτες και θα ήταν τελείως ανέντιμο να μην ετοιμάσω την ομάδα για τη νίκη», είπε ο Έλληνας τεχνικός για τη σημερινή αναμέτρηση. 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Δε θα ήταν πρωτοτυπία να πούμε ότι το Σάββατο ξεκινάει η ιστορία των αναμετρήσεων. Αυτό ισχύει και θα ισχύει άλλωστε για τα περισσότερα παιχνίδια της νεοφώτιστης ομάδας! Η Καλλονή μετά την εντυπωσιακή νίκη στη Θεσσαλονίκη έχει το τρίτο σερί… εκτός έδρας παιχνίδι, αφού για ακόμα μια φορά θα αναγκαστεί να παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο ΠΑΣ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με φόρα από την προηγούμενη σεζόν και με έναν Κρίστιαν Τσάβες να κλέβει την παράσταση και να σαρώνει τα βραβεία κάθε αγωνιστική. Το ιδιαίτερο για την ομάδα των Ιωαννίνων είναι πως πέρυσι ακριβώς τέτοια ημέρα είχαν παίξει και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο και είχαν αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό.
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 31/8, 19:15 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: ΟΑΚΑ  
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Καλλονή-Ολυμπιακός 0-1, Άρης-Καλλονή 0-2. / Αστέρας Τρίπολης-Γιάννινα 3-3, Γιάννινα-Απόλλων 2-0.  
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,98 Χ: 3,10 2: 2,77
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Μαντάκης, Σίπκας, Καραγκιζόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Κριπιντίρης (τραυμ.), Περόνε (τραυμ.). – Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Τι άλλο από το θέμα του γηπέδου! Η Καλλονή ακόμα δεν έχει κατορθώσει να παίξει στη Μυτιλήνη και μπροστά στον κόσμο που περιμένει πως και πως για να τη δει να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια και αναγκάζεται να παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο, τουλάχιστον προς το παρόν. Για τους νεοφώτιστους ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, οπότε ίσως στο τέλος του μήνα, όταν και υποδέχονται τον Ατρόμητο να μπουν στο αληθινό τους σπίτι!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ
Ανακοινώσεις είχαμε, διαμάχες είχαμε, προϊστορία υπάρχει και πολλά γκολ επίσης! Η περυσινή νίκη με 3-0 της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού ήταν η αρχή του τέλους για κάποιους παίκτες του τριφυλλιού την περασμένη σεζόν. Στο φινάλε της σεζόν, οι πράσινοι είχαν επικρατήσει της «βασίλισσας» με 3-2 και λίγο έλειψε να τη στείλει μια κατηγορία κάτω, ωστόσο στο φινάλε όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Η προϊστορία, πάντως, είναι συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού που μετράει δώδεκα νίκες και μόλις μία ήττα, από το 1967. Στη Λεωφόρο είχαν αναμετρηθεί τελευταία φορά το 2008, με το τριφύλλι να κερδίζει 1-0 με γκολ του Ίβανσιτς. 
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 24/8, 21:30 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Λεωφόρος Αλεξάνδρας
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-0. / Πλατανιάς-Βέροια 2-2, Βέροια-ΟΦΗ 2-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,80 Χ: 3,65 2: 5,88
 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Μήτσιος, Τάτσης, Βέρρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Μέντες (τιμωρ.), Σίλντενφελντ (τραυμ.) – Χωρίς προβλήματα η Βέροια
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Αληθινές ιστορίες που μοιάζουν με σενάρια… Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Μια παραίτηση που θα ολοκληρωνόταν μετά το τέλος της τρίτης αγωνιστικής, που έγινε πρόωρη απομάκρυνση. Ο Γκόραν Στεφάνοβιτς έφυγε αήττητος από τη «βασίλισσα» του βορρά, δικαιώνοντας ίσως και τον Μάκη Χάβο, που πέρυσι είχε επίσης φύγει μετά από δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τη θέση του πήρε ο Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος επιστρέφει σε πάγκο μετά από τρία χρόνια, στη Βέροια μετά από τέσσερα και στη μεγάλη κατηγορία μετά από 15 χρόνια! Τότε είχε αντιμετωπίσει μια φορά τον Παναθηναϊκό και είχε ηττηθεί εντός έδρας με 3-0. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Πέρυσι τέτοια παιχνίδια ήταν το ψωμοτύρι του και ο λόγος που τον έφερε τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Φέτος, ο Αστέρας Τρίπολης δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση και δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν θετικά, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει ισάριθμες ισοπαλίες και δεν έχει κατορθώσει ακόμα να κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ισορροπία προς το παρόν στα αποτελέσματά τους, με μια νίκη και μια ήττα και ψάχνουν την έκπληξη στην Τρίπολη. Οι δύο ομάδες έχουν πολύ μικρή προϊστορία, αφού είχαν αναμετρηθεί τη σεζόν 2005-06 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το ματς στην Τρίπολη, μάλιστα, ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακό με οκτώ γκολ και τον Αστέρα να κερδίζει 6-2. 
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 1/9, 19:15 (NS4)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Αστέρα Τρίπολης
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Αστέρας Τρίπολης-Γιάννινα 3-3, Πλατανιάς-Αστέρας 1-1. / Απόλλων-Άρης 2-1, ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων 2-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,60 Χ: 3,92 2: 8,15
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Ντίτσιος, Ποντίκης, Ζυγούρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Λισγαράς (τιμωρ.), Κουρμπέλης (τραυμ.), Μπαρτολίνι (τραυμ.). – Γκουέλα (τραυμ.), Μπάρκογλου (τραυμ.), Τσοκάλης (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 
Η ζωή στον ΠΑΟΚ εξελίσσεται πολύ γρήγορα… Από την απογοήτευση στην ελπίδα και στον ενθουσιασμό. Η χαμένη ευκαιρία για πρόκριση στους ομίλους του Champions League και η ήττα από τη Σάλκε ξεπεράστηκε χάρη στην κλήρωση του Europa League, αλλά και τις μεταγραφές, που θα ‘ναι το κεντρικό θέμα στην Τούμπα, έστω κι αν δεν αγωνιστούν. Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο Αγρίνιο και απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι αήττητος στο πρωτάθλημα ως τώρα κι έχει ξεκινήσει με την ίδια ορμή που είχε και πέρυσι. Το προβάδισμα, πάντως, είναι του ΠΑΟΚ που τρέχει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών εντός ή εκτός έδρας και έξι συνεχόμενων στη Θεσσαλονίκη. 
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 1/9, 19:15 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΟΚ-Ξάνθη 3-0, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0. / ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-0, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-0. 
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,40 Χ: 4,92 2: 11,96
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Δελφάκης, Αλεξέας, Πετρόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Λόρενς (τραυμ.), Λίνο (τραυμ.), Λαζάρ (τραυμ.) – Χωρίς προβλήματα ο Πανιώνιος.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Ένα παιδί του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Πανιώνιο. Και την Κυριακή θα βρίσκεται στην κερκίδα… Ο Κώστας Παναγιωτούδης ήταν το θέμα συζήτησης αυτή την εβδομάδα, καθώς η συμφωνία του καλοκαιριού δεν του επιτρέπει να παίξει στα παιχνίδια με τον δικέφαλο και ο Νίκος Παντέλης σκέφτεται πως θα καλύψει το κενό του νεαρού, που ήταν εξαιρετικός με τον Πανιώνιο. «Πραγματικά για μένα είναι απώλεια που δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή. Ο Κώστας είναι ένας ποδοσφαιριστής με τετράγωνο μυαλό, πολύ πειθαρχημένος και άψογος στην τακτική. Είναι ένας ποδοσφαιριστής του προπονητή, της ομάδας. Φέτος λογικά θα κάνει πολλές συμμετοχές και νομίζω ότι σε 1-2 χρόνια θα είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής για υψηλό επίπεδο». 
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Η προϊστορία τους σύντομη και… λιτή. Τρία γκολ σε δύο παιχνίδια και ο Παναιτωλικός να έχει τον πρώτο λόγο! Οι νεοφώτιστοι είχαν αποσπάσει ισοπαλία στην Κομοτηνή και είχαν κερδίσει στην έδρα τους τη σεζόν 2010-11, όταν αμφότεροι αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική. Ο Πανθρακικός δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αφού παραμένει χωρίς νίκη μετά από δύο παιχνίδια και θέλει πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό που ζει στην ευφορία της μεγάλης νίκης επί του ΠΑΟΚ, αλλά θέλει να έχει και συνέχεια. 
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 1/9, 19:15 (NS3)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-2, Ξάνθη-Πανθρακικός 2-0. / Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,43 Χ: 3,20 2: 3,47
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Αμπαρκιόλης, Βασιλειάδης, Καραβασίλης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Μακρυδημήτρης (τραυμ.), Εμπόου (τραυμ.) – Πόι (τραυμ.), Καλί (τραυμ.), Κουτρομάνος (τραυμ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Απ’ τη στιγμή που δεν έσπασε ούτε πέρυσι, πότε μπορεί να σπάσει; Ο Ολυμπιακός μετράει δέκα συνεχόμενες νίκες επί του Λεβαδειακού και ο αριθμός κάθε χρόνο μεγαλώνει… 30 γκολ έχουν πετύχει οι ερυθρόλευκοι σε αυτά τα ματς, μόλις τέσσερα έχουν δεχτεί και η διαφορά φαντάζει χαώδης. Ο Τάκης Λεμονής είναι πάντα μια ιδιαίτερη περίπτωση όταν αντιμετωπίζει τους ερυθρολεύκους και το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή με την ομάδα της Λιβαδειάς να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάρει λίγη ψυχολογία μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας και την ήττα στην Κρήτη. Για τον Ολυμπιακό, η εβδομάδα πέρασε με την επικαιρότητα γύρω από μεταγραφές και κληρώσεις, τον θόρυβο για τον  Μίτσελ να έχει κοπάσει και κάθε μέρα κάτι καινούργιο να προκύπτει για το ρόστερ των ερυθρολεύκων. 
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 1/9, 21:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Καλλονή-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1. / Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-2, Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0. 
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 10,88 Χ: 5,00 2: 1,40
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Τοπούζης, Γουργιώτης, Δημητριάδης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Μάντζιος (τραυμ.), Ιωαννίδης (τραυμ.), Λυκογιάννης (τραυμ.) – Παπαδόπουλος (τραυμ.), Μιγκέλ Τόρες (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Ένα επεισόδιο που χρειάζεται συνέχειες… Πρώτο μέρος, δεύτερο μέρος, τρίτο, τέταρτο, όσα χρειαστεί! Το περυσινό  παιχνίδι έχει γίνει σχεδόν μυθικό, λόγω των καθυστερήσεων που είχαν κρατηθεί και της πολύ δύσκολης νίκης του Ολυμπιακού χάρη στο γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ. Τα σχόλια και τα αστεία έχουν ξεκινήσει παραμονές του αγώνα και ο Μιχάλης Βοσκάκης έχει την τιμητική του. 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ
Η μοναδικότητα αυτής της αναμέτρησης έγκειται στην παράδοση. Ο Άρης έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα και αυτή ακριβώς την παράδοση χρειάζεται στην παρούσα φάση. Οι κιτρινόμαυροι μετά από δύο αγωνιστικές είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και θα παίξουν στην Αθήνα με στόχο να εκμεταλλευτούν την κούραση των γηπεδούχων και την προϊστορία τους, όπου μετράνε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο Ατρόμητος μπορεί να έχει τα… θέματά του μετά το ευρωπαϊκό διήμερο στην Ολλανδία, αλλά έχει εξίσου μεγάλη ανάγκη από ένα θετικό αποτέλεσμα. Κι αυτό όχι λόγω της ήττας από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, όσο λόγω της ισοπαλίας στην πρεμιέρα απέναντι στον Εργοτέλη. 
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 2/9, 19:15 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1. / Απόλλων-Άρης 2-1, Άρης-Καλλονή 0-2. 
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,67 Χ: 3,75 2: 8,62
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Ιωαννίδης, Καρσιώτης, Σταθόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος - Αγκάνθο (τιμωρ.), Πουλίδο (τραυμ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να γράψει ιστορία στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά ακόμα κι έτσι η παρουσία του στην Ολλανδία δε θα περάσει χωρίς να μείνει αξιομνημόνευτη. Τόσο για την παραλίγο σπουδαία έκπληξη, όσο και για το μοναδικό φαινόμενο να διακοπεί ματς και να συνεχιστεί το επόμενο πρωί! Το ματς λογικά μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα και θα μπορούσε να πάει και Τρίτη πρωί αν χρειαστεί! Ευτυχώς που στο Περιστέρι δεν έχει εστιατόριο, αλλά προσοχή στα κυλικεία. 
ΟΦΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου αλλού… Η Κρήτη έχει φέτος τρεις εκπροσώπους στη Super League και η μεγάλη μάχη ανάμεσα στα Χανιά και στο Ηράκλειο αναβιώνει μέσα από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πλατανιά. Οι δύο ομάδες πέρυσι είχαν αλλάξει… έδρες, με τον ΟΦΗ να κερδίζει στα Χανιά και τον Πλατανιά να επικρατεί στο Ηράκλειο. Προς στιγμήν, ουδείς από τους δύο έχει ξεκινήσει όπως θα περίμενε και δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ προβληματίζει, αφού παρά τις καλές κινήσεις του καλοκαιριού δεν έχει βρει ρυθμό, ενώ ο Πλατανιάς παρότι έχει ξεκινήσει με δύο εντός έδρας ματς παιχνίδια, ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. 
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 2/9, 21:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Θ. Βαρδινογιάννης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-0, Βέροια-ΟΦΗ 2-0. / Πλατανιάς-Βέροια 2-2, Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολη 1-1. 
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,38 Χ: 3,15 2: 3,56
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Δημητρόπουλος, Τουμπακάρης, Βλάσσης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Παπάζογλου (τραυμ.), Κυζιρίδης (τραυμ.), Ζόρο (τραυμ.) – Θέρα (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -
* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα


gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου