ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Tatiana Santo Domingo: Το party της μέλλουσας πριγκίπισσας του Μονακό



Λίγο πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Andrea Casiraghi, η Tatiana Santo Domingo ποζάρει ευτυχισμένη με τις φίλες της.

Για να γιορτάσει τον επερχόμενο γάμο της με τον πρίγκιπα του Μονακό, Andrea Casiraghi, η Tatiana Santo Domingo διοργάνωσε bachelorette party σε ένα υπερπολυτελές γιότ.
Ντυμένη με κόκκινο φόρεμα Missoni η μέλλουσα νύφη έλαμπε από ευτυχία, ενώ γύρω της είχε καλές της φίλες, οι οποίες είχαν βάλει λευκά φορέματα και στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά.
Τη φωτογραφία από το boho party ανέβασε στο Instagram, η θεία της Tatiana, Lauren Santo Domingo.
Με φόντο τη θάλασσα, τα κορίτσια ποζάρουν χαμογελαστά, ενώ στο κέντρο της παρέας η Tatiana έχει αγκαλιά τον αγαπημένο της σκύλο.
Η 29χρονη είναι κόρη του Julio Santo Domingo, του δεύτερου πιο πλούσιου άνδρα στην Κολομβία και της Vera Rechulski.
 
Ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της μόδας, καθώς λανσάρει σειρά ρούχων με την επωνυμία "Muzungu Sisters", σε συνεργασία με τη φίλη της Dana Alikhani.
Η σχέση της με τον Andrea Casiraghi κρατά από το 2005. Το ζευγάρι το 2012 ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, ενώ το Μάιο του 2013 η Tatiana έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Sacha, ο οποίος είναι τρίτος στην ιεραρχία του θρόνου.
Ο πολυαναμενόμενος γάμος θα γίνει στις 31 Αυγούστου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, αλλά όπως όλα δείχνουν φωτογραφίες του μυστηρίου θα δημοσιευθούν στη Vogue.
Ο Andrea, γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1984 και είναι γιος της Καρολίνας του Μονακό και του Ιταλού επιχειρηματία, Stefano Casiraghi, ενώ γιαγιά του ήταν η Grace Kelly. Έχει άλλα δύο αδέρφια τον Pierre και την Charlotte.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου