ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Οι ταινίες της εβδομάδας

Νέες ταινίες, επανεκδόσεις κλασσικών φιλμ και ένα μουσικό ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται στις νέες επιλογές που έχει το σινεφίλ κοινό από σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Θλιμμένη Τζάσμιν»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γούντι Άλεν με τους: Κέιτ Μπλάνσετ, Σάλι Χόκινς, Άλεκ Μπάλντουιν, Πίτερ Σάρσγκααρντ

Μια οικονομική και μια συναισθηματική κρίση αναγκάζει την καλομαθημένη στην πολυτέλεια Τζάσμιν να καταφύγει από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο και να ζητήσει τη βοήθεια της αδερφής της, η οποία δουλεύει υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ.



«Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Χάραλντ Ζβαρτ με τους: Λίλι Κόλινς, Κέβιν Ζέγκερς, Τζέιμι Κάμπελ Μπόουερ, Τζεμίνα Γουέστ

Μετά την ξαφνική εξαφάνιση της μητέρας της, η νεαρή Κλέρι ανακαλύπτει πως κατάγεται από μια γενιά αρχαίων πολεμιστών με υπερφυσικές δυνάμεις, τους Κυνηγούς Σκιών, οι οποίοι προστατεύουν τον κόσμο μας από τις δυνάμεις του κακού. Αφού γνωρίσει μερικούς από αυτούς σε ένα νεοϋορκέζικο κλαμπ, θα εισέλθει μαζί τους στο Downworld, ένα εναλλακτικό σύμπαν γεμάτο δαίμονες, τέρατα και πλάσματα του σκότους.



«Μέσα Από τα Μάτια τους»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Χουάν Κάρλος Μεδίνα με τους: Άλεξ Μπρέντεμιλ, Ιλίας Στότχαρτ, Τόμας Λεμαρκίς

Ένας Καταλανός γιατρός, ο οποίος έχει χάσει πρόσφατα τη γυναίκα του σε δυστύχημα και χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών, μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένος και αρχίζει να αναζητά τους βιολογικούς του γονείς. Στην προσπάθειά του να μάθει την αλήθεια, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ιστορία φρίκης που εξελίσσεται κατά τον Ισπανικό Εμφύλιο και τη δικτατορία του Φράνκο.



«One Direction: This Is Us»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μόργκαν Σπέρλοκ

Το success story της βρετανικής νεανικής μπάντας One Direction, που από το τηλεοπτικό «X-Factor» βρέθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ στην κορυφή των παγκόσμιων charts και μετατράπηκαν σε pop culture φαινόμενο.



«Απέραντο Γαλάζιο»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λικ Μπεσόν με τους: Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό, Ροζάνα Αρκετ

Ο Ζακ και ο Ένζο είναι δύο παιδικοί φίλοι με πάθος τις καταδύσεις, οι οποίοι μεγαλώνοντας χάνουν την επαφή μεταξύ τους. Παγκόσμιος πρωταθλητής της ελεύθερης κατάδυσης πλέον, ο Ένζο αναζητά τον Ζακ και τον φέρνει στην Ταορμίνα για μια αναμέτρηση που θα δοκιμάσει τα όριά τους.



«Η Πηγή των Παρθένων»

Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Ίνγκμαρ Μπέργκμαν με τους: Μπιργκίτα Βάλμπεργκ, Μαξ Φον Σίντοφ, Γκούνελ Λίντμπλομ

Στην επαρχιακή Σουηδία του 14ου αιώνα η μοναχοκόρη μιας οικογένειας χωρικών βιάζεται και δολοφονείται από δύο γιδοβοσκούς. Μαζί με τον μικρό τους αδερφό, αυτοί καταφεύγουν το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας της κοπέλας, η μάνα της οποίας αναγνωρίζει το ματωμένο φόρεμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου