ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Άστρο λαμπρό τον οδηγεί...

Άστρο λαμπρό τον οδηγεί...

Τα δύσκολα τα απέφυγε ο Ολυμπιακός που μπορεί να κάνει όνειρα πρόκρισης καθώς κληρώθηκε με Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ! Δείτε όλους τους ομίλους του Champions League. 
Καθρέφτης φυσικά είναι το γήπεδο! Όμως ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να ονειρεύεται παρουσία στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ! Κι αυτό γιατί η κλήρωση του Μονακό στάθηκε γενναιόδωρη μαζί του. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος απέφυγαν ονόματα-μεγαθήρια όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Μπάγερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι από το πρώτο γκρουπ και σαφώς η Μπενφίκα δεν είναι το φόβητρο. Ναι μεν παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη, όχι όμως... ανίκητη.
Από το 2ο γκρουπ οι... νεόπλουτοι Παριζιάνοι σαφώς και είναι ίσως και το φαβορί του ομίλου με τους Ιμπραϊμοβιτς και Καβάνι στην επίθεση αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν το δέος της Μίλαν, της Γιουβέντους, αλλά ακόμη και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέλος η Άντερλεχτ από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας μάλλον είναι... παραγγελία για τον Ολυμπιακό αφού σε καμία περίπτωση η «μόνιμη» πρωταθλήτρια Βελγίου δεν έχει την παλιά της αίγλη και δυναμική! 
Αναλυτικά τα γκρουπ
1ο ΓΚΡΟΥΠ
Μάντσεστερ Γ. 
Σαχτάρ
Λεβερκούζεν 
Σοσιεδάδ 
2ο ΓΚΡΟΥΠ
Ρεάλ Μ. 
Γιουβέντους
Γαλατασαράι
Κοπεγχάγη
3ο ΓΚΡΟΥΠ
Μπενφίκα
ΠΑΡΙ
Ολυμπιακός
Αντερλεχτ
4ο ΓΚΡΟΥΠ 
Μπάγερν 
ΤΣΣΚΑ Μ. 
Μαν. Σίτι
Πλζεν 
5ο ΓΚΡΟΥΠ
Τσέλσι
Σάλκε
Βασιλεία
Στεάουα
6ο ΓΚΡΟΥΠ
Αρσεναλ
Μαρσέιγ
Ντόρτμουντ
Νάπολι
7ο ΓΚΡΟΥΠ 
Πόρτο
Ατλέτικο
Ζενίτ
Αούστρια 
8ο ΓΚΡΟΥΠ 
Μπαρτσελόνα
Μίλαν
Αγιαξ
Σέλτικ
Ικανοποιημένος από την κλήρωση εμφανίστηκε ο Μίτσελ, μόλις άκουσε τους δύο πρώτους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Προτού λοιπόν βγει η τελευταία ομάδα και μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση, είπε: «Πιστεύω πως δεν είναι άσχημα τα πράγματα. Για την ομάδα που έχουμε και αυτή που θα έχουμε σύντομα, η κλήρωση δεν είναι άσχημη. Ηθελαν οι Γάλλοι να μας αντιμετωπίσουν, να που θα γίνει το χατίρι τους…».
Μόλις βγήκε η Αντερλεχτ ως τελευταίος αντίπαλος, είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι, ο όμιλος δεν έχει ομάδα με σούπερ αστέρια, αλλά οότε ομάδες εύκολες. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Εχουμε αποφύγει ισπανικές, ιταλικές, γερμανικές, αγγλικές ομάδες και είναι καλό που είναι ισορροπημένος όμιλος. Οσον αφορά στην Αντερλεχτ, την αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία, τα πήγαμε καλά, έστω κι αν δεν ήμασταν έτοιμοι».
Ερωτηθείς για το αν θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ανάλογα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης, είπε: «Δεν το γνωρίζουμε αυτό. Εχετε εκεί τον πρόεδρο (σ.σ. αναφερόμενος στους απεσταλμένους που βρίσκονται στο Μόντε Κάρλο) και μπορείτε να τον ρωτήσετε»Μιλώντας για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Φέισα ως αντίπαλος, είπε: «Θα μας άρεσε να παίζει για μας, αλλά τώρα θα τον έχουμε απέναντί μας».
Ερωτηθείς για το πρόγραμμα, τόνισε ότι θα ήθελε να ξεκινήσει από το «Καραϊσκάκης» και να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στο Βέλγιο με την Αντερλεχτ.
                                     Αντίπαλοι που δεν τρομάζουν τον Ολυμπιακό!
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου