ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ζώδια Σεπτέμβριος 2013: Οι προβλέψεις του μήνα!



Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τον Σεπτέμβριο 2013! 



ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5/9 και Πανσέληνος στις 19/9 στον Κριό.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Eίσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 9/9 και της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9. 


ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό στις 9 και της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9 φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, εγκαινιάζοντας μια περίοδο αλλαγών για τη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, ο μήνας σε ευνοεί να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό θα αναπλαισιώσει την επικοινωνία σου με το σύντροφο προκειμένου να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5/9 φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου την καριέρα και σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα. Τακτοποίησε άμεσα οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες και μεθόδευσε τα επόμενα βήματά σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα φέρει αιφνίδιες αλλαγές στις συνεργασίες σου, αλλά και ξαφνικά έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε δίαιτα για να απαλλαγείς από τα κιλά των διακοπών και μην αμελείς την καθημερινή άσκηση. 


ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στη φιλική Παρθένο στις 5/9 υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Σε συνδυασμό μάλιστα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9 θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Αν έχεις σχέση, πιθανόν τώρα να την επισημοποιήσεις με έναν γάμο ή μια δέσμευση. Αν είσαι μόνη η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό σε ευνοεί για να φλερτάρεις. 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παραμονή του Άρη στον Λέοντα και η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 9/9 σε καλεί να δραστηριοποιηθείς και σου δίνει τον απαραίτητο δυναμισμό για να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τις 28/9 - μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα κύρους.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τις εντάσεις και τις μετακινήσεις σου στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφό ή με άτομα της οικογενείας σου αφιερώνοντάς τους πιο ποιοτικό χρόνο. Αν δεν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στις 5/9 στην Παρθένο, αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9 σε τυλίγουν με πέπλα σαγήνης και ευνοούν τις νέες γνωριμίες. 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη εγκαινιάζει ένα διάστημα αλλαγών και σε καλεί να κινηθείς πιο αποφασιστικά στη διεκδίκηση των στόχων σου. Το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό στις 9/9 αυξάνει τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ευνοώντας και τις νέες συνεργασίες. Προσοχή στην Πανσέληνο στις 19/9 – δείξε τον καλύτερό σου εαυτό στους συνεργάτες σου και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Οργάνωσε τώρα ένα πλάνο σωστής διατροφής και κάνε το ετήσιο γενικό check-up.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Μπορεί ο Σεπτέμβριος να εγκαινιάζει το φθινόπωρο, όμως η συναισθηματική σου ζωή θα θυμίζει καλοκαίρι. Έρωτα, πάθος και ηδονή υπόσχεται η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9, που απογειώνει τη γοητεία σου και σε βοηθά να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Αν έχεις σχέση, το διάστημα αυτό θα ζήσεις δυνατές συγκινήσεις με το σύντροφό σου. 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας αρκετά πιεστικός μήνας για τα οικονομικά αλλά και για την καριέρα σου γενικότερα, καθώς η παρουσία του Άρη στον Λέοντα μπορεί να σε παρασύρει σε οικονομικές ατασθαλίες. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 φέρνει δελεαστικές προτάσεις συνεργασιών, ενώ η Πανσέληνος στις 19/9 ευνοεί την ενασχόληση με πνευματικές εργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Να είσαι προσεκτική στις μετακινήσεις σου στις 19/9.



ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα σε γεμίζει με αποφασιστικότητα για να διορθώσεις τα “κακώς κείμενα” της συναισθηματικής σου ζωής. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9 βελτιώνει την καθημερινότητά σου και η ανάγκη σου να είσαι περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα γίνεται επιτακτική. Αν δεν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στις 5/9 ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στις 5/9 στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες. Απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να προκύψουν με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9. Η παραμονή του Ερμή στον Ζυγό από τις 9 έως 28/9 διευρύνει τις επαγγελματικές σου προοπτικές. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για νέες συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να προσέξεις τη φυσική σου κατάσταση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Αν δεν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στις 5/9 στο ζώδιό σου ενδέχεται να φέρει νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η παρουσία του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ζυγό βελτιώνει την ψυχολογία σου και σε βοηθά να ατενίζεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. 

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα όλο το μήνα προμηνύει ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα. Πιθανόν τώρα να προκύψουν εντάσεις με άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος και καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή να προχωρήσεις σε οριστικές αλλαγές. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9 πιθανόν να φέρει απροσδόκητα έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεχε τη διατροφή σου και μην αμελείς τα τσεκ-απ.


ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 10/9 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση. Αν έχεις σχέση, απόφυγε να τη θέσεις σε κίνδυνο υποκύπτοντας σε γνωριμίες-πειρασμούς. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5/9 και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 9 εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα για τη συναισθηματική σου ζωή. Πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική στις 14/9.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
 Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου υπόσχεται ένα διάστημα έντονης κινητικότητας και επαφών με άτομα κύρους που μπορούν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να παρουσιάζουν σταδιακή βελτίωση μετά τις 11/9.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις, που φέρνει η παρουσία του Άρη στον Λέοντα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 11/9 και του Άρη στον Λέοντα εγγυάται ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας θερμός μήνας. Αν είσαι αδέσμευτη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια για να πάψουν οι νύχτες σου να είναι μοναχικές. Αν έχεις σχέση, το β' δεκαπενθήμερο σε ευνοεί για να την ανανεώσεις. Η Πανσέληνος στις 19/9 απογειώνει τη ρομαντική σου διάθεση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης στον Λέοντα σε καθιστά ιδιαίτερα αποφασιστική και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Απόφυγε όμως, να παρασυρθείς από υπερβάλλοντα ζήλο σε ανάληψη επιπλέον υποχρεώσεων, γιατί πιθανόν να εκτεθείς. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 11/9 σε καλεί να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα βελτιώνει τη φυσική σου κατάσταση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μάλλον θετικός μήνας για τη συναισθηματική σου ζωή. Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα σε βοηθά, αν έχεις σχέση, να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι μόνη, ειδικά μετά τις 14/9, οι πλανητικές επιρροές σε βοηθούν να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στις 5/9 ευνοεί τις νέες συνεργασίες ή την εύρεση εργασίας αν είσαι άνεργη. Στις 14/9 το τρίγωνο Άρη-Ουρανού εγκαινιάζει ένα διάστημα που χαρακτηρίζεται από έντονη κινητικότητα προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος στις 19/9 σε καλεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στις προκλήσεις του εργασιακού παρασκηνίου.

ΥΓΕΙΑ: Η φυσική σου κατάσταση είναι άψογη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στις 5/9 στην Παρθένο, που απογειώνει τη γοητεία σου διευρύνοντας τον κύκλο των θαυμαστών σου. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια για να κάνεις επανεκκίνηση στη συναισθηματική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό δίνει υποσχέσεις ότι η συναισθηματική σου καθημερινότητα θα αποκτήσει ροζ αποχρώσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το Σεπτέμβριο θα σε απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Τόσο η Νέα Σελήνη στις 5/9 στην Παρθένο όσο και η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9 ευνοεί τη βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ το πέρασμα του Ερμή στην Ζυγό στις 9/9 βοηθά στο κλείσιμο νέων συνεργασιών. 

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου και μην παραμελείς το γυμναστήριο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας για τη συναισθηματική σου ζωή. Η ανάγκη να πάρεις άμεσα αποφάσεις πιθανόν να σε φέρει σε ρήξη με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5/9, αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9 σε ευνοούν για να γνωρίσεις εκείνον που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παραμονή του Άρη στον Λέοντα πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις με συνεργάτες. Όμως το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11/9 θα λειτουργήσει ευνοϊκά για να προωθήσεις τους στόχους σου, φέρνοντας προτάσεις για νέες συνεργασίες και διευρύνοντας τις προοπτικές για επαγγελματική καταξίωση.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις σου.


ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν και υπόσχονται έναν άκρως ερωτικό Σεπτέμβρη. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5 και η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 11 υπόσχονται ότι το ερωτικό θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται τώρα να γνωρίσεις τον καρμικό σου σύντροφο. Αν έχεις σχέση, πιθανόν να αποφασίσετε με το σύντροφό σου να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στις 5/9 και η Αφροδίτη από το Σκορπιό για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες ή νέες συνεργασίες. Η Πανσέληνος στις 19/9 στο ζώδιό σου σε καλεί να είσαι προσεκτική στη συμπεριφορά σου και στα projects που έχεις αναλάβει. 

YΓΕΙΑ: Ακολούθησε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης για να ξαναβρείς τη φόρμα σου.

missbloom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου