ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η Imogen Thomas το ξέρει καλά το παιχνίδι



Το παράκανα λίγο στον τίτλο και το lead αλλά η Imogen (μου επιτρέπεις να σε φωνάζω Imogen ε;) είναι κι εκείνη μία γυναίκα που το παρακάνει. Σε κάθε μικρή έκφανση της ζωής της. Ή τουλάχιστον της ζωής στην οποία μας έχει επιτρέψει να διεισδύσουμε τα τελευταία χρόνια.
Αν δεν σου λέει τίποτα το όνομά της, πρόκειται για εκείνο το μοντέλο από την Ουαλία που παραμονές του τελικού του Champions League του 2011 απεκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με τον οικογενειάρχη Ryan Giggs. Θυμήθηκες τώρα για ποια εξαιρετικού ήθους κορασίδα λέμε. Ωραία.
Βάλ' το στο ντουλάπι των αναμνήσεων όπως το έβαλε κι εκείνη αφότου χώρισε με τον Ryan και το έφτιαξε με τον Αυστραλό Adam Horsley. Οι δυο τους απέκτησαν κι ένα παιδί στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, όλα καλά κι όλα ωραία. Ποιο είναι το θέμα μας εδώ;
Το θέμα μας είναι ότι με αφορμή τη νέα φωτογράφηση της Imogen στο Nuts, άρχισα με τη βοήθεια του Egotastic να αναζητώ τι έχει κάνει η νεαρή Imogen τα τελευταία δύο χρόνια που δεν είχα ακούσει τίποτα σοβαρό για εκείνη.
Αλλά ας δούμε πρώτα τη φωτογράφηση στο Nuts. Την πρώτη σοβαρή της φωτογράφηση ως MILF.
 

Όχι, μπράβο.
Αυτό όμως που παρατηρούσα είναι ότι η παρουσία της Imogen στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, ακόμα και μετά το σκάνδαλο Giggs, ήταν πιο συχνή κι από εκείνη της Kate Upton στις φαντασιώσεις του μέσου Αμερικανού.
Η νεαρή Ουαλή ήταν πάντα εκεί. Είχε ένα προβολέα ξεχασμένο πάνω της και φρόντισε αυτό να το εκμεταλλευτεί όσο το φως ήταν ακόμα εκεί. Πολύ σύντομα μετά το σκάνδαλο Giggs η Imogen άρχισε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, να προβάλλει τα προσόντα της και να προσπαθεί να κερδίσει το κάτι παραπάνω από τα 15 λεπτά δημοσιότητας.
Τα 15 λεπτά έγιναν γρήγορα 15 μέρες και οι μέρες έγιναν μήνες και η Imogen έγινε μέρος της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των Βρετανών. Ξέρεις από αυτές που είναι στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων εντελώς τυχαία.
Εντελώς τυχαία είχε πάντα έναν φωτογράφο να την ακολουθεί η Imogen. Κι εκείνη εντελώς τυχαία πάλι πόζαρε ασυναίσθητα στο φωτογραφικό φακό. Σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της.
Ποιο κορίτσι δεν τρώει έτσι ένα παγωτάκι στο πάρκο;

Ποια κοπέλα δεν βγαίνει φωτογραφίες 13 μηνών (δεν εξηγείται αλλιώς η κοιλιά) έγκυος;

Ποιο μοντέλο δεν φωνάζει παπαράτσι σε φωτογράφησή της με bikini;

Ποια δεν βγαίνει έτσι έξω τον Οκτώβριο στο Λονδίνο;

Ποια δεν φωτογραφίζεται ολόγυμνη στην πρώτη της φωτογράφηση ως δημόσιο πρόσωπο;

Ποια δεν ατενίζει έτσι από το μπαλκόνι;

Η Imogen μπαστακώθηκε στη ζωή των Βρετανών. Με το έτσι θέλω, με τις εμφανίσεις της, με την πληθωρικότητά της είπε μία μέρα να απασχολήσει τη Βρετανία και το έκανε. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, σε συνέχεια του δραματοποιημένου άρλεκιν που παρακολουθούμε, απεκάλυψε ότι δέχεται καθημερινά απειλές βιασμού και κατά της ζωής της.

Ούτε λίγο δεν θα κουνηθεί το στήθος της για το αν εμείς συμφωνούμε ή όχι για το ότι αυτός ο προβολέας είναι ακόμα αναμμένος και κοιτάει την 31 ετών Ουαλή. Επειδή όμως δεν βλέπω να την "ξεφορτωνόμαστε" σύντομα, ελπίζω τουλάχιστον να συνεχίσει να κάνει ωραίες φωτογραφήσεις για να έχουμε σε δύο χρόνια να ξαναπούμε κάτι για εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου