ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η Μιμή Ντενίση ερωτεύτηκε! Μάθε τα πάντα για τον ισχυρό άντρα από τη Γαλλία που της «έκλεψε» την καρδιά



mimintenisigallia
» Λείπει από τη ζωή μου ένας σύντροφος
και τελευταία το σκέφτομαι έντονα γιατί είμαι δύο χρόνια μόνη μου» δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη στο ΟΚ! η ντίβα του ελληνικού θεάτρου, αλλά πλέον, όπως υποστηρίζει πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον, είναι και πάλι ερωτευμένη.
«Η Μιμή το τελευταίο διάστημα πηγαινοέρχεται στο Παρίσι, καθώς έχει πρόταση συνεργασίας από τη Γαλλίδα ηθοποιό και συγγραφέα, Rashelle Suissa για να παίξουν σε μια ταινία γαλλοαγγλικής παραγωγής. Στην τελευταία της επίσκεψη μάλιστα στη γαλλική πρωτεύουσα στα μέσα Ιουλίου ήταν έντονο το φλερτ  που δέχτηκε από έναν 45χρονο Γάλλο επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών».
Μαζί βρέθηκαν πρόσφατα στο Galini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα. «Δείπνησαν μαζί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας ασιατικές γεύσεις»,  περιγράφει στο περιοδικό υπάλληλος του ξενοδοχείου.
Αμέσως μετά επρόκειτο να επισκεφτεί τη Μύκονο φιλοξενούμενη των κουμπάρων της Νίκου και Μέμας Αγαπηνού, αλλά προτίμησε να ματαιώσει το συγκεκριμένο ταξίδι, αφού την επόμενη εβδομάδα θα αναχωρήσει, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών, για το Παρίσι.
Η Μιμή Ντενίση στα Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου