ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΗ

ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΗ
Το ξέρω. Είναι πολύ αμήχανο, σου δημιουργεί πολύ άγχος και ποτέ δεν ξεπερνάς εντελώς τον πανικό που σου δημιουργεί και μόνο η ιδέα του τι θα προσέξει, τι θα του αρέσει και τι όχι μόλις βρεθείς εντελώς γυμνή μπροστά του. Κάνε ένα κουράγιο, φίλη μου, και βασικά κάνε και μερικά από τα παρακάτω κολπάκια καλού κακού….
Κάνε απολέπιση. Μην παραμελείς την απολέπιση του σώματος σου ειδικά το χειμώνα που η επιδερμίδα σου έχει την τάση να γίνεται πιο ξηρή. Το να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα είναι η καλύτερη μέθοδος όχι μόνο για να είναι το δέρμα σου πιο απαλό αλλά και για να απορροφάται καλύτερα η κρέμα ενυδάτωσης ή το αδυνατιστικό προϊόν που χρησιμοποιείς. Η πιο απλή και, αν με ρωτάς, η καλύτερη λύση είναι το baby oil που όλες ξέρουμε και αγαπάμε και δεν μας προδίδει ποτέ.
Άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα. Μπορεί να μην το περιμένεις, αλλά σχεδόν όλα τα αγόρια συμφωνούν ότι τα ατημέλητα, ελαφρώς ανακατεμένα μαλλιά που μυρίζουν ωραία και δεν είναι γεμάτα προϊόντα styling είναι πολύ ωραία και σέξι. Ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα μπουκάλι με απλικατέρ νερό με χοντρό αλάτι και να ψεκάζεις τα μαλλιά σου αφού λουστείς. Δημιουργεί το εφέ που κάνει η θάλασσα στα μαλλιά σου που είναι πιο φυσικό και άρα το καλύτερο!
Άσε το make up. Μπορεί το μακιγιάζ σου να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα, λιγότερο ανασφαλής και άρα πιο σέξι, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που σου προσφέρει είναι η ευκαιρία να κρύβεσαι. Ένα καθαρό πρόσωπο με μία υγιή επιδερμίδα που λάμπει και είναι ενυδατωμένη μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ό,τι καλύτερο!
Κόψε τα «περιττά». Μπορεί να σου φαίνεται τρομερά παρηγορητικό το να αδειάσεις το ψυγείο μετά από μια άσχημη μέρα ή να μοιάζει καταπληκτική ιδέα το να πιεις μερικά ποτηράκια πριν βρεις το κουράγιο να γδυθείς, ειδικά για πρώτη φορά μπροστά του, αλλά ξανασκέψου το. Σε λίγο αυτές οι τέλειες ιδέες σου θα γίνουν εφιάλτης από το πρήξιμο που θα έχεις πάθει!
Βρες το κατάλληλο άρωμα. Είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα γυμνό σώμα: η μυρωδια του. Το να φοράς ένα «κατάλληλο» άρωμα που να είναι συμβατό με τη φυσική μυρωδιά σου και σου «πάει» είναι απλώς α-πα-ραί-τη-το ! Άσε που η όφσρηση έχει αποδειχτεί ότι είναι η αίσθηση που δημιουργεί ή ανασύρει ευκολότερα αναμνήσεις. Δεν θέλεις να σε θυμάται;
Φρόντισε τη θερμοκρασία του δωματίου. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσεις για την κατάλληλη θερμοκρασία στο δωμάτιο με δεδομένο ότι γδύθηκες για να …κινηθείς και όχι για να μείνεις ακίνητη. Πρόσεξε να μην καταλήξεις μέσα σε δέκα λεπτά να ιδρώνεις ή να ξεπαγιάζεις. 
Μην παραμελείς την αποτρίχωση. Ειδικά το χειμώνα γινόμαστε όλο και πιο τεμπέλες με αποτέλεσμα το μπικίνι, μόνο μπικίνι να μην θυμίζει! Μην χαζεύεις ! Μην κάνεις κάτι που θεωρείς ακραίο. Κάνε ό,τι ταιριάζει σε σένα και στο γούστο σου, αλλά κάνε κάτι .Το να είσαι η γκόμενα του Ταρζάν κατ ’ευθείαν από τη ζούγκλα, πόσο καλό μπορεί να είναι;
Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ. Το ότι είσαι γυμνή δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείς από όλα τα αξεσουάρ, ειδικά αν αυτά είναι μεταξωτές κάλτσες, ψηλοτάκουνες γόβες ή ένα κόσμημα που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να παίξετε!
Τα φώτα! Τα φώτα! Ο σωστός φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο.  Το απαλό φως το κεριών, για παράδειγμα, απαλύνει τα χαρακτηριστικά και τις ατέλειες σου. Προτίμησε, επίσης, κάποιο φως στον διάδρομο ή σε διπλανό δωμάτιο από την κρεβατοκάμαρά σου και απόφυγε το φως οροφής ή κάποια επιδαπέδια λάμπα χωρίς ντίμερ.
Φρόντισε τα άκρα σου. Μην υποτιμάς ποτέ τι διαφορά μπορεί να κάνουν, ειδικά σε μια γυμνή γυναίκα, ένα μανικιούρ και ένα πεντικιούρ ακόμα κα αν είναι σε φυσικά χρώματα. Τα περιποιημένα άκρα είναι πάντα μια ωραία λεπτομέρεια που οι άντρες την προσέχουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις! 
Έχε αυτοπεποίθηση. Το τελευταίο, αλλά σημαντικότερο είναι να μην ξεχνάς ότι τίποτα άλλο δεν θα βοηθήσει περισσότερο από το να πιστέψεις εσύ η ίδια μέσα σου ότι είσαι όμορφη όταν είσαι γυμνή γιατί είσαι φυσική, είσαι ελεύθερη και μπορείς να είσαι ο εαυτός σου περισσότερο από ποτέ!
Αγαπημένη μου, προφανώς δεν είσαι τέλεια, προφανώς έχεις ατέλειες στο σώμα σου με τις οποίες μπορεί να μην έχεις καταφέρει ακόμα να συμφιλιωθείς, αλλά (!) και; Ποιος είναι τέλειος; Φαντάζεσαι έναν κόσμο που οι άνθρωποι γδύνονται μόνο στα εξώφυλλα περιοδικών μόδας και μάλιστα πάντα με ρετούς;
marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου