ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   5/3/17 έως  11/3/17
ΚΡΙΟΣ
Αλλάζεις όλα τα δεδομένα γιατί βρίσκεις τον τρόπο να κυνηγήσεις τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Το ότι έρχεσαι σε επαφή με την δυναμική σου φύση, σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση γιατί πλέον ό,τι πετυχαίνεις θα είναι με τις δικές σου πλάτες. Η Αφροδίτη που .....
...... είναι στο ζώδιό σου σε φέρνει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις που τις είχες εδώ και καιρό αναγνωρίσει και σχετίζονται με τις προσωπικές σου ανάγκες, γι’ αυτό θα καταφέρεις να κερδίσεις κάποια πράγματα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Από την άλλη, ο Άρης θα συνεχίσει να σε συντροφεύει και να σου δίνει υπερβολική δύναμη μέχρι και τις 9 Μαρτίου. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα έχεις μια εσωτερική ένταση η οποία θα σε σπρώχνει να πάρεις θέση σε διάφορα ζητήματα που πιθανόν παλιά να αρνιόσουν να αντιμετωπίσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο πολύ μπαίνεις σε έργα υψηλών προδιαγραφών, τόσο πιο πολύ δυναμώνεις και βρίσκεις τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Διαχειρίζεσαι διάφορες καταστάσεις με ένα πολύ έξυπνο, κυρίως όμως συναισθηματικό τρόπο και αυτό είναι που σε βοηθά να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια, ακόμα με δύσκολους ανθρώπους. Ωθείσαι να κατευθύνεις την ενέργειά σου και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή σε στόχους που έχουν μια ανθρωπιστική χροιά. Η διάρκεια μιας φιλικής ή ακόμα και ερωτικής σχέσης θα εξαρτηθεί από το πόσο μπορείς να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο άτομο, ώστε να εξελιχθείς εσωτερικά, επειδή νιώθεις ότι κάτι σε τραβάει προς τα πίσω και δεν έχεις ανακαλύψει τι είναι. Η μυστική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν θα είναι η αφορμή για να δράσεις τελείως διαφορετικά από άλλες φορές. Πάντως, θα έχεις μια σημαντική βοήθεια η οποία θα σου δώσει μεγάλο σπρώξιμο και θα γίνουν πράγματα που δεν περίμενες. Ο Άρης που θα μπει στο ζώδιό σου από τις 10 του μηνός θα είναι το δώρο που θα σου δώσει το σύμπαν για να κάνεις τις κινήσεις σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αντιλαμβάνεσαι αυτό το διάστημα ότι είσαι αυτό που πίστευες και υλοποιείς πιο εύκολα τις επιθυμίες σου. Γι’ αυτό συνέχισέ το!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι ακόμα μπερδεμένος/η γιατί η ευαισθησία σου είναι πολύ ανεπτυγμένη κι ίσως σε οδηγήσει και σε ακραίες αποφάσεις, κυρίως αν έχεις βρεθεί σε θέση να εξυπηρετείς, να βοηθάς ή να προσφέρεις συμπόνια. Μπορεί όμως να σου δημιουργηθεί και μια τάση φυγής, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να θέλεις να δραπετεύσεις από την καθημερινότητά σου. Πιθανόν, ενώ θα έχεις δουλειά, να προσπαθείς να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να κάθεσαι μόνος/η και να ονειροπολείς. Η δικαιολογία θα έρχεται εύκολα στο στόμα σου αυτό το διάστημα και δε θα μεταφέρεις με ακρίβεια την αλήθεια. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφεύγεις να παίρνεις θέση σε ζητήματα που δεν έχεις εξιχνιάσει γιατί σίγουρα δεν είναι όπως νομίζεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έρθεις σε επαφή με κάποιους φίλους από τα παλιά και θα νιώσεις όμορφα γιατί θα έχετε πολλά πράγματα να μοιραστείτε.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην αφήνεις τον διχασμό μέσα σου να σε παρασύρει σε αποφάσεις που δεν είναι δικές σου. Μείνε στο κέντρο σου και αναγνώρισε τις αληθινές σου επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αλλάζεις τελείως το σύστημα που βιώνεις κάποιες εμπειρίες και κρίνεις οτιδήποτε παρουσιάζεται μπροστά σου μόνο με βάση τον συναισθηματικό παράγοντα, γι’ αυτό θα κινηθείς πιο πολύ με την διαίσθησή σου, παρά με την παρόρμηση. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα σε πιάσει μια μανία να βελτιώσεις περισσότερο την εξωτερική σου εικόνα γιατί βλέπεις ότι αρέσεις και δεν θέλεις να χάσεις τον κοινό σου. Ο Κριός θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να είσαι τελείως ξεκάθαρος/η και να επενδύσεις πάνω σε πράγματα τα οποία δεν είχες σκεφτεί καν ότι υπάρχουν. Επιπλέον, η πληροφόρηση θα σου λύσει πολλά προβλήματα, τα οποία σε ταλαιπωρούν και δεν σε πάνε μπροστά. Η ανάγκη σου να ξεδιαλύνεις το τοπίο για να μην αφήσεις λανθασμένες εντυπώσεις να αιωρούνται, θα σε σπρώξει να λειτουργήσεις άμεσα και χωρίς χρονοτριβή γιατί δεν θέλεις άλλο να εννοείται για σένα κι άλλο να ισχύει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην απομακρύνεις τη χαρά από τη ζωή σου, επειδή οι καταστάσεις δεν είναι όπως θα ήθελες. Πιθανόν ένας άλλος δρόμος να ανοίξει που θα είναι καλύτερος και θα χρειαστεί από την πλευρά σου μεγαλύτερη υπομονή.

ΛΕΩΝ
Από τη μια βιάζεσαι και από την άλλη συγκρατείσαι, γι’ αυτό προσπαθείς να συντονίσεις ενέργειες, οι οποίες πιθανόν να μην σου ταιριάζουν αλλά πρέπει, προκειμένου να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα αυτής της περιόδου. Οφείλεις να αποκτήσεις άλλη οπτική και κυρίως να κινηθείς με την διαίσθηση και το συναίσθημά σου στις οικονομικές σου συνεργασίες για να μην ξεγελαστείς, αλλά και να μην ξεγελάσεις. Αν καταλάβεις κάτι λάθος, θα το μεταφέρεις και λάθος και έτσι θα δημιουργηθεί μια αλυσίδα σφαλμάτων που δε θα συμφέρει ούτε εσένα, ούτε κανέναν. Γι’ αυτό, άνοιξε τα μάτια και τα αφτιά σου για να μην χαθείς σε ένα κυκεώνα ψευδών πληροφοριών. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις επιτυχία από μια δουλειά ή επαφή που σχετίζεται με το εξωτερικό. Η δυναμικότητά σου θα φανεί κι αν αποφασίσεις να σταματήσεις βλαβερές συνήθειες, όπως πχ το τσιγάρο, την κακή διατροφή ή άλλες καταχρήσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν συνεχίσεις συνειδητά την προσπάθειά σου θα δεις ότι τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να σου κτυπήσουν την πόρτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάρκεια μιας συνεργασίας ή σχέσης θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να εμπιστευτείς τους άλλους, αλλά κυρίως τον εαυτό σου ότι μπορεί να οδηγήσει το καράβι στο λιμάνι, χωρίς απώλειες και σημαντικές ζημιές. Όλα φυσικά είναι στο χέρι σου, αλλά και στο να διατηρήσεις τη θετική ενέργεια για μια υπόθεση που σε απασχολεί. Το ότι θα συναντήσεις μεγαλύτερη διάθεση από την πλευρά κάποιων ατόμων για συνεργασία αλλά και για καλύτερη εξασφάλιση της ποιότητας της επικοινωνίας σας, θα σε υποχρεώσει να συμπεριφερθείς και εσύ ανάλογα γιατί τα πάντα εξαρτώνται από τις καλές σχέσεις που θα δημιουργήσεις. Η ξαφνική επάνοδος ενός συνεργάτη σου θα σε σπρώξει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που ήταν θολές. Κάπου μπορεί να λειτουργήσεις παρορμητικά και βιαστικά γιατί ενδεχομένως να νιώσεις φόβο ή ακόμα και απειλή και ίσως ξεφύγεις για λίγο από την πεπατημένη. Οι αλήθειες πάντως που φοβάσαι θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει ο τρόπος που σχετίζεσαι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μπορείς και βλέπεις εύκολα τη θέση του άλλου και αυτό σε βάζει αυτόματα σε ένα καλύτερο περιβάλλον γιατί ανοίγεσαι κι εσύ και έτσι έχεις θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθείς όσο μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους κι αυτό εν μέρει σε απελευθερώνει γιατί σε άλλες καταστάσεις λειτουργείς πολύ μοιρολατρικά ή συναισθηματικά και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Η σκοπιμότητα μερικές φορές είναι αναγκαία και χρειάζεται να βάλεις προτεραιότητες, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι παραιτείσαι από τους προσωπικούς σου στόχους. Όμως μόνο έτσι θα ξέρεις πώς να κινηθείς αυτό το διάστημα, αφού τα πράγματα είναι λίγο μπλεγμένα. Το ότι θα αναθεωρήσεις τις σκέψεις σου, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και κάποια κολλήματα, τα οποία προέρχονται από πολύ μεγάλες ευαισθησίες σου. Η επαφή με τον Ιχθύ σε μπερδεύει πολύ περισσότερο από άλλες φορές και κυρίως σε αποπροσανατολίζει, αν μάλιστα συνυπάρχετε σε μια δουλειά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διατήρησε καλή επαφή με τον στόχο σου για να μην παρασυρθείς από την καθημερινότητα και βγεις έξω από το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις αρχίσει και βλέπεις με άλλα μάτια την πραγματικότητα και αυτό σε βοηθά πολύ περισσότερο γιατί έχεις τη δύναμη, όποτε το θυμάσαι φυσικά, να συμπονάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Η διαφορετική φιλοσοφία που χρειάζεται να αποκτήσεις από εδώ και πέρα για να αντιμετωπίσεις την απόρριψη πάνω σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της δουλειάς ή μιας συναισθηματικής σχέσης, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να βρεις άμεσα τη δύναμή σου. Το ρίσκο θα είναι υπέρ σου, αρκεί να πιστεύεις ότι και το σύμπαν είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσει να βγεις από ένα αδιέξοδο που μπορεί να αφορά κι ένα ακίνητο. Η διάθεσή σου ευτυχώς καλυτερεύει ημέρα με τη ημέρα και για αυτό σκέφτεσαι πιο εύκολα τη χαρά από τη λύπη. Ίσως γίνεις και πάλι παιδί, έστω και για λίγο, χαλαρώνοντας ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα. Ο Άρης που θα μπει στον Ταύρο, στον άξονά σου, από τις 10 Μαρτίου θα σου δημιουργήσει την επιθυμία για ανακατατάξεις στις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το παιχνίδι κι η χαρά θα σε κάνουν να φτάσεις στον προορισμό σου πιο γρήγορα. Για αυτό άφησε ό,τι κάνεις και ασχολήσου μόνο με αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήνεσαι περισσότερο σε οτιδήποτε σου συμβαίνει γιατί βλέπεις ότι κάτι θετικό γίνεται. Οπότε με ένα τρόπο θα απαγορέψεις στον εαυτό σου την άτακτη υποχώρηση, θα έχεις μεγαλύτερη χαρά και δεν θα νιώθεις την ανάγκη να κοντρολάρεις οτιδήποτε σου συμβαίνει. Η εξάντληση που θα αισθάνεσαι μερικές ημέρες θα είναι σήμα από τον οργανισμό σου ότι θα πρέπει να ξεκουραστείς περισσότερο και να προσέξεις το σώμα σου σαν κόρη οφθαλμού. Η επεξεργασία διαφόρων πληροφοριών μάλλον θα είναι δύσκολη γιατί η σκέψη σου θα είναι χαοτική και αφηρημένη. Για αυτό να προσέχεις σε ό,τι κάνεις μέσα στη δουλειά σου ή στο σπίτι σου γιατί μπορεί να χάνεις πράγματα από την τσάντα σου ή να ξεχνάς που αφήνεις τα κλειδιά σου. Ενδεχομένως κάτι να σε συνεπάρει και να ονειρεύεσαι με ανοιχτά τα μάτια, το καλό είναι όμως ότι θα έχεις και τα τυχερά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εμπιστοσύνη στον Θεό και στο σύμπαν ότι κάτι καλό θα συμβεί σου αλλάζει τελείως τη διάθεση. Για αυτό αφήνεσαι για λίγο να πας με το ρεύμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διανύεις μια περίοδο σχετικά ήρεμη, όχι όμως σε όλους τους τομείς. Επειδή σκέφτεσαι πιο θετικά, αναβαθμίζεις και τα συναισθήματά σου, οπότε έχεις καλύτερη στάση απέναντι στην ζωή. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα είσαι πιο δραστηριοποιημένος/η και πιθανόν να σου δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθείς επαγγελματικά στο χώρο σου με κάτι, το οποίο θα είναι αρκετά δυναμικό για τα δικά σου δεδομένα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεπερνάς το μέτρο γιατί δεν είναι του χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό με κάθε παράβαση που θα γίνεται, θα νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά και θα μαζεύεις μέσα σου ενοχές. Καλό θα είναι, επίσης, να συμπεριφέρεσαι όσο μπορείς με ένα τρόπο που δικαιώνει εσένα και τους γύρω σου. Ενδεχομένως να πετάξεις πολλά και άχρηστα πράγματα από το σπίτι σου και αυτό θα σε ξελαφρώσει κι ενεργειακά γιατί θα σου δώσει την ευκαιρία να ανασάνεις και να αισθανθείς ότι πραγματικά κάτι αρχίζει και αλλάζει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ευαισθησία σου δεν σε παρασύρει σε μονοπάτια που δεν μπορείς να ελέγξεις. Γι’ αυτό θα νιώθεις καλύτερα, θα επικοινωνείς πιο εύκολα και αυτό σε βοηθήσει σε ό,τι κάνεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπερβάλλεις σε κάποια θέματα και συγχρόνως προσπαθείς να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια με τους συνεργάτες και τους φίλους σου. Μερικές φορές τραβάς το σκοινί αλλά νιώθεις ότι χρειάζεται για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Κάθε συγκινητική ιστορία που πιθανόν να σου διηγηθούν, ίσως σε κάνει να θέλεις να βοηθήσεις, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όριά σου γιατί μπορείς να κρατάς πλέον τις ισορροπίες. Η σχέση σου γενικά με τους ανθρώπους θα γίνει πιο επιλεκτική αυτό το διάστημα και κυρίως πιο συγχωρητική γιατί έχεις τη διάθεση να σβήσεις τα σφάλματα που έχουν γίνει προς το πρόσωπό σου και να δεις διαφορετικά τα άτομα που σε έχουν ενοχλήσει. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου, θα ασχοληθείς πολύ ενεργά με το γράψιμο, τη διδασκαλία αλλά και με μικρά ταξίδια. Επίσης, θα πάρεις νέες γνώσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μια απολυτότητα σε παλιές πεποιθήσεις και ιδέες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αντιλαμβάνεσαι περισσότερο με το συναίσθημα κι αυτό σου χαρίζει μεγαλύτερη εσωτερική ηρεμία. Το ότι αφήνεις ένα παραθυράκι ανοικτό για να έρθει οτιδήποτε καλό είναι το δώρο που κάνεις στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Αναγνωρίζεις ότι κάτι καλό γίνεται γύρω σου κι αυτό είναι που σε κάνει να θέλεις να επικοινωνήσεις παραπάνω, αλλά συγχρόνως να εμπιστευτείς και περισσότερο. Οι συνεργάτες σου πιθανόν να μην σου κάνουν αυτό το διάστημα γιατί δεν ακολουθούν τις ιδέες σου ή ακόμα τις κατευθυντήριες γραμμές που θέλεις να δώσεις και να βλέπεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνος/η σου. Η επιστροφή ενός ατόμου στη ζωή σου θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική αστάθεια, αφού είχες αποφασίσει να κινηθείς προς μια άλλη κατεύθυνση και να σταθείς στα πόδια σου. Αν ασχολείσαι με την τέχνη, θα έχεις εμπνεύσεις που θα θέλεις να τις βγάλεις προς τα έξω, αδιαφορώντας, στην παρούσα φάση, αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι επαγγελματικά. Οι προσωπικές σου ανάγκες μπορεί ξαφνικά να αυξηθούν, κυρίως αν είσαι γυναίκα, γιατί θα σου βγει ένας ναρκισσισμός. Δεν αποκλείεται να θέλεις να αγοράσεις αξεσουάρ, καλλυντικά ή ρούχα, όμως θα επιλέξεις την ποιότητα κι όχι την ποσότητα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αυτονομία σου είναι σημαντική αυτήν την περίοδο γιατί δεν ακολουθείς άλλους ή δεν παίρνεις αποφάσεις κάτω από επίδραση άλλων. Οριοθετείσαι σωστά βάσει των αναγκών σου.
πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου