ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Παράδοξη Ευτυχία (Gleissendes Gluck)!

Αποτέλεσμα εικόνας για Παράδοξη ευτυχία
Απεγνωσμένα αιχμάλωτη σε έναν γάμο που καταρρέει, η Έλεν Μπρίντελ χάνει κάθε ελπίδα όταν νιώθει ότι την εγκατάλειψε ακόμα και ο Θεός. Αναζητά τη .....
.... λύτρωση, και πιστεύει ότι τη βρήκε στο πρόσωπο του αναγνωρισμένου ψυχολόγου Έντουαρντ Ε. Γκλουκ. Αλλά ο χαρισματικός γιατρός έχει να πολεμήσει τους δικούς του δαίμονες. Μονάχα όταν αυτός και η Έλεν έρχονται σε αληθινή επαφή, ανακαλύπτουν ότι οι αντιθέσεις τους είναι που έλκουν τον έναν προς τον άλλον. Διστακτικά στην αρχή, ο ένας κινείται κοντύτερα στον άλλον και βρίσκονται σε έναν κόσμο όπου η αγάπη είναι τόσο μια δοκιμασία, όσο και μια υπόσχεση.




Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 16 Μαρ 2017
Διανομή: Danaos Films
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γερμανικά
Δραματική | 101'
- Συντελεστές :
Martina Gedeck Ηθοποιός ....Helene Brindel
Ulrich Tukur Ηθοποιός ....Edward E. Gluck
Johannes Krisch Ηθοποιός ....Helenes Ehemann
Hans-Michael Rehberg Ηθοποιός ....Reitinger
  Sebastian Rudolph Ηθοποιός ....γιατρός
  A.L. Kennedy Συγγραφέας ....μυθιστόρημα
Sven Taddicken Σκηνοθετης
Sven Taddicken Σεναριογράφος
  Stefanie Veith Σεναριογράφος
  Hendrik Holzemann Σεναριογράφος  




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου