ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Νηστίσιμα γλειφιτζούρια!

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Είχε ιδιόκτητη επιχείρηση (ζαχαροπλαστείο) για 12 χρόνια. Έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε διάφορες επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής και ξενοδοχεία. Παράλληλα υπήρξε εκπαιδευτής στη δημόσια Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο, καθώς και σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Είναι συγγραφέας 3 επαγγελματικών βιβλίων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ. Τα τελευταία χρόνια είναι εκπαιδευτής σε ιδιωτικό ΙΕΚ και στις σχολές του ΟΑΕΔ.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου