ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/3/2017

Σχετική εικόνα
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς, αγαπητέ Κριέ, σε όσα έχεις προγραμματίσει και δεν αφήσεις άλλο χρόνο να πάει χαμένος, θα προλάβεις να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να τακτοποιήσεις εγκαίρως τις εκκρεμότητές σου. Διαφορετικά, θα ......
...... ταλαιπωρηθείς αρκετά, καθώς δεν θα μπορέσεις εκ των υστέρων να βάλεις εύκολα τα πράγματα σε τάξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις στα αισθηματικά σου που έχουν πλέον τελειώσει και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου δεν είναι οι καλύτερες που θα μπορούσαν και αυτό σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Αξιοποίησε όλες σου τις δυνατότητες και μην χάνεις το κουράγιο σου. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αργότερα για το ζώδιό σου. Μην αφήνεις τις δυνάμεις σου στην τύχη τους και φρόντισε για το καλύτερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην κολλάς σε προβληματικές καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταλάβεις αρκετά πράγματα για τα οποία είχες απορίες, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι πληροφορίες θα καταφτάσουν εκεί που δεν το περιμένεις και θα είναι καθοριστικής σημασίας. Φρόντισε να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου, ώστε να μην εμπλακείς σε ενδεχόμενες παρεξηγήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει σε όσα οραματίζεσαι και βιώνεις σταθερότητα και αγάπη. Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός για να συγκεντρωθείς σε όσα απαιτούνται, προκειμένου να ολοκληρώσεις το όραμά σου. Οι πλανήτες θα ευνοήσουν το ζώδιό σου σε αυτή την προσπάθεια. Μην χάσεις άλλο χρόνο περιμένοντας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και ειδικότερα σε αυτές που σχετίζονται με ζητήματα νόμου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε αρκετές απογοητεύσεις, αγαπητέ Λέων, που μείωσαν την αισιοδοξία σου αλλά και την πίστη σου σε κάτι καλύτερο. Οι πλανήτες όμως τώρα θα διορθώσουν πολλά πράγματα και θα φέρουν νέες ευκαιρίες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες. Μην παρασυρθείς από τον φόβο της αποτυχίας και απόφυγε τις υπερβολές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα είναι καλή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και βιώνεις έντονο άγχος. Με ηρεμία και σταθερότητα θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση του κοινωνικού σκηνικού είναι ένα από τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, αγαπητέ Παρθένε, το ερχόμενο διάστημα. Αρκετές σχέσεις θα αποκατασταθούν και θα επέλθει ισορροπία. Δεν χρειάζεται να κρίνεις ούτε να μεταφέρεις όσα ακούσεις. Δείξε σύνεση και η καλοσύνη σου θα επιστρέψει πάλι σε σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, ώστε να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Αναφορικά με σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο. Τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά και οι υποχρεώσεις είναι αρκετές. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες το ερχόμενο διάστημα. Η ανάγκη σου για αλλαγές μπορεί να ικανοποιηθεί με απλούστερους τρόπους. Άσε τις πολυτέλειες και ασχολήσου με την έκφραση της δημιουργικότητάς σου, που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις με επιτυχία και χωρίς μεγάλο κόστος τον προσωπικό σου χώρο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα αναθεωρήσεις πολλά πράματα, αγαπητέ Σκορπιέ, τα οποία μπορούν να σε απελευθερώσουν. Θα καταφέρεις να υιοθετήσεις έναν άλλο τρόπο σκέψης που θα σε στηρίξει περισσότερο και θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Άσε τον εαυτό σου πιο χαλαρό, να οδηγηθεί από το ένστικτο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις και αρκετή ένταση θα κυριαρχούν σήμερα, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι συμβουλές που δέχεσαι το τελευταίο διάστημα δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, αγαπητέ Τοξότη. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει, αλλά προσπάθησε να δράσεις δυναμικά, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις αυτά που προέχουν. Μην επηρεάζεσαι από ξένες απόψεις - επεξεργάσου την ουσία και στηρίξου στα πόδια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη στην υπευθυνότητά σου θα καταφέρεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις οδηγούν σε ευχάριστες εξελίξεις για το ζώδιό σου, χωρίς να χρειάζεται καμία προσπάθεια πλέον. Οι πλανήτες δείχνουν τη θετική τους πορεία που βοηθάει στην αναγνώριση των μέχρι τώρα προσπαθειών σου. Άσε τους γύρω σου να αναρωτιούνται για τον μαγικό τρόπο που εξελίσσονται όλα και συνέχισε τον δρόμο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του, άμεσα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις όμως που κάνεις αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι εντάσεις που προέκυψαν τελευταία, αγαπητέ Υδροχόε, ήταν αποτέλεσμα παρεξηγήσεων, οι οποίες όμως θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα και θα υποχωρήσουν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Μην υπερβάλλεις με ζητήματα που μπορούν να βλάψουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Ασχολήσου με τα απλά καθημερινά πράγματα και άσε στην άκρη κάποιες ασήμαντες λεπτομέρειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άσε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Αν αλλάξεις συμπεριφορά, μπορεί τα πράγματα να βελτιωθούν πολύ στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο αισθάνεται πως σε έχει αδικήσει στο παρελθόν, αγαπητέ Ιχθύ, και η στάση του απέναντί σου τώρα θα βελτιωθεί εντυπωσιακά. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές που θα μπορούσαν να βλάψουν τις μεταξύ σας ισορροπίες. Η απόσταση κάποιες φορές είναι καλύτερη από μία κακή επαφή. Κράτα ουδέτερη στάση μέχρι να βεβαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι η συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου