ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/3/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η εξελισσόμενη κατάσταση θα σε οδηγήσει σε ακραίες λύσεις, προκειμένου να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην υπερβάλλεις με .....
...... όσα συμβαίνουν, ούτως ώστε να μπορέσεις να δεις τα πραγματικά αίτια και να δώσεις την απαιτούμενη λύση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, αρκεί να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις που θα προκύψουν για το ζώδιό σου θα οδηγήσουν σε μια γενική αναθεώρηση της στάσης σου, σε πολλά επίπεδα. Μην βιαστείς να δημοσιοποιήσεις το αποτέλεσμα σε κανέναν, πριν βεβαιωθείς ότι οι νέες συνθήκες θα σε καλύψουν και θα είναι πιο ευχάριστες από τις προηγούμενες. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα δεχτείς συμπαράσταση από κάθε άποψη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης στο ζώδιό σου που σε ευνοεί, αισθηματικά, θα φέρει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα σε κούρασαν όλη την εβδομάδα. Σήμερα μπορείς να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία ώστε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Νέες προοπτικές και καλές ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα εμφανιστούν εντελώς αναπάντεχα. Θα χρειαστείς ώριμη σκέψη και χρόνο για να συλλέξεις τις απαραίτητες πληροφορίες και κατόπιν να τις επεξεργαστείς, ώστε να αποφασίσεις σωστά. Το μέλλον θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που θα κινηθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σε έφερνε ακόμα πιο κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δείχνεις μεγάλη υπευθυνότητα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και αναζητάς νέες πηγές εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό και η δυνατότητα για κοινωνική καταξίωση είναι το δώρο των πλανητών στο ζώδιό σου – κάτι που θα χαρακτηρίσει το ερχόμενο διάστημα. Αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία για γνωριμίες που μπορούν να αποδειχτούν σημαντικές για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Οι εντυπώσεις θα είναι οι καλύτερες, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στη συνέχεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Κάνε του προτάσεις που θα τον κάνουν να χαρεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα δείχνεις μεγάλη εργατικότητα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, αξίζεις κι εσύ μια μέρα για να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι σε σημείο που λίγοι γνωρίζουν και η προκλητική σου συμπεριφορά σε οδηγεί σε λάθη που κοστίζουν την εκτίμηση που απολάμβανες προηγουμένως, σε κοινωνικό επίπεδο. Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό τονίζει για το ζώδιό σου την ανάγκη της αυτοσυγκράτησης, ώστε να μην βρεθείς σύντομα σε κατάσταση που δεν θα μπορείς να διορθώσεις αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου και εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, άσε λίγο τα επαγγελματικά ζητήματα στην άκρη, γιατί έχεις κάνει πάρα πολλά, αλλά αμέλησες αρκετά τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση, αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για να κάνεις ‘ανοίγματα’.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, να μειώσεις το χάσμα και την ασυνεννοησία που επικρατεί στην οικογένεια, θα μπορέσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις με τον υπόλοιπο συγγενικό περίγυρο, γεγονός που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Μην αμελείς ζητήματα καθοριστικής σημασίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα συζητήσετε προκειμένου η σχέση σας να γίνει ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Προσπάθησε σήμερα να αφήσεις το μυαλό σου να χαλαρώσει από το άγχος όλης της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά για το ζώδιό σου και το άγχος σε έχει κυριεύσει. Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να φερθείς καταλλήλως ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Μια μικρή απόδραση θα σε βοηθούσε πολύ - μην την αρνηθείς όταν προκύψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, χάρη στην καλή διάθεση αλλά και στον ερωτισμό που θα έχεις σήμερα, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις το απαραίτητο κλίμα, ώστε να λύσεις χρονοβόρα ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά στο παρελθόν. Μην ασχοληθείς υπερβολικά με ξένα ζητήματα και εστίασε την προσοχή σου σε όσα αφορούν αποκλειστικά εσένα, για να τα τακτοποιήσεις το συντομότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο, ώστε να περάσεις κι εσύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό, η κατάσταση θα αλλάξει με θετικό τρόπο για το ζώδιό σου και οι νέες δυνατότητες που θα προκύψουν θα βελτιώσουν ουσιαστικά τη ζωή σου. Επωφελήσου από την εύνοια των πλανητών ώστε να διορθώσεις λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος και να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό ευνοεί το ζώδιό σου – οι εντάσεις της καθημερινότητας σταδιακά θα υποχωρούν και οι ισορροπίες θα επανέλθουν στα αρχικά τους επίπεδα. Μην βιαστείς να επιφέρεις ολοκληρωτικές αλλαγές και δράσε με περισσότερη ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή, για να ολοκληρώσεις όσα επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και θα νιώσετε κι οι δυο ευτυχισμένοι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα φορτίστηκες αρκετά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν ξοδέψεις χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει, αγαπητέ Υδροχόε, στις δυσκολίες που αντιμετώπισες προσφάτως. Μην επαναπαυθείς, όμως, στις ευκολίες που σου προσφέρονται και οργάνωσε αυστηρά ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να επαναφέρεις τη ζωή σου εκεί που ήταν πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις τα επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα το πλανητικό σύστημα έρχεται σε ισορροπία προς όφελος του ζωδίου σου. Εκμεταλλεύσου το διάστημα που θα ακολουθήσει για να δώσεις οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες που θα προκύψουν θα ευνοήσουν κάθε προσπάθεια βελτίωσης εκ μέρους σου. Μην αφήσεις τις άσχημες σκέψεις του παρελθόντος να σε κατευθύνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα είχες έντονο άγχος για τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και αναζητάς λύσεις άμεσα.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου