ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/3/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει τις συνθήκες της καθημερινότητας για το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα το άγχος να υποχωρήσει και να ........
........  επανέλθει η χαμένη σου αισιοδοξία. Μην κινδυνολογείς επειδή πέρασες κάποιες δυσκολίες, σκέψου με αισιοδοξία και όλα όσα θα έρθουν δεν πρόκειται σε τίποτα να θυμίζουν τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, ειδάλλως δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Φιλικά σου άτομα, αγαπητέ Ταύρε, επεμβαίνουν στη ζωή σου σε επίπεδα που δεν θα έπρεπε, γεγονός που δυσαρεστεί όσους βρίσκονται κοντά σου. Μην αφήνεις εκτεθειμένους όσους σε αγαπούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και βάλε στη θέση τους όσους έχουν την τάση να ανακατεύονται σε πράγματα που δεν τους αφορούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο η γοητεία σου θα είναι τόσο έντονη, που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε έντονες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό σημείο αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η φυσική σου κατάσταση δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα, αγαπητέ Δίδυμε, αυτό το διάστημα. Οι υπερβολικές απαιτήσεις της καθημερινότητας σε έχουν κουράσει και χρειάζεσαι περισσότερη προσωπική φροντίδα. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και προσπάθησε να βρεις λίγο από τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους στα επαγγελματικά σου, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή. Μπορείς να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που έχουν μείνει πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να παραμείνεις συνεπής, αγαπητέ Καρκίνε, σε όσα έχεις οργανώσει μέχρι σήμερα, σύντομα θα δεις εκπλήξεις, ικανοποιήσεις και δώρα που δεν περιμένεις. Μην βιαστείς να διαπιστώσεις όσα δεν γνωρίζεις και δείξε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Προσπάθησε να μην κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις τις προστριβές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά σήμερα και θα είσαι σε ετοιμότητα προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η κατάσταση δυσκολεύει για το ζώδιό σου, εξ αιτίας ξένων και απρόβλεπτων παρεμβάσεων που ξεφεύγουν από τον δικό σου έλεγχο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου μέχρι να τακτοποιήσεις τα άμεσα ζητήματα και μετά μπορείς να δρομολογήσεις τα υπόλοιπα χωρίς πιέσεις. Μην απογοητεύεσαι - όλα θα φτιάξουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, αλλά εσύ διακρίνεις ότι κάποιες καταστάσεις είναι στάσιμες. Σχέδια και καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος όλα θα προχωρήσουν χωρίς εμπόδια, αγαπητέ Παρθένε, και θα εξασφαλίσεις μία πιο εύκολη καθημερινότητα, χωρίς παράλογες πιέσεις. Βάλε τάξη και οργάνωσε ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να τα καταφέρεις όσο το δυνατόν καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κάνεις συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να προχωρήσεις και να υλοποιήσεις κάποια καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Αν δεν τακτοποιήσεις όμως πρώτα κάποιες ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες, μην ξεκινήσεις κάτι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων ευνοείται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται αισθητά για το ζώδιό σου και σου χαρίζει ευκαιρίες για δημιουργική δράση. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει πιθανές δυναμικές κινήσεις. Η επιτυχία είναι δεδομένη και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόπο. Άτομα του περιβάλλοντός σου θα ενοχληθούν με αυτή την ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Αν δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται τώρα για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε φέρουν σε περίεργη θέση, καθώς δεν θα ξέρεις που μπορούν να οδηγήσουν. Άσε τον χρόνο να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα και μετά θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις όσα σου προσφέρονται. Μην φοβηθείς να προχωρήσεις στον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ενώ θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία νέα φιλική γνωριμία πρόκειται να σε προβληματίσει ευχάριστα, αγαπητέ Τοξότη. Ασχολήσου περισσότερο με τον τρόπο προσέγγισης αυτού του ατόμου, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Το άτομο αυτό μπορεί να γίνει ένας εξαίρετος σύμμαχος ως προς τις επιδιώξεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνεχώς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, με την εργατικότητα που έχεις, να περιμένεις πολλές θετικές εξελίξεις. Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μία συζήτηση σε φιλικό κύκλο θα σου εξηγήσει πολλά πράγματα, αγαπητέ Αιγόκερε, για τα οποία είχες απορίες εδώ και πολύ καιρό. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τα συμπεράσματά σου, αλλά κράτα όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου μέχρι να ολοκληρωθούν αυτά που έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου και άσε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να έχεις την απομάκρυνσή του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβλέπονται πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Για τα οικονομικά σου συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και θα δεχτείς σημαντική βοήθεια, χάρη στην οποία οι στόχοι σου θα προωθηθούν πιο εύκολα. Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να αξιοποιήσει αυτή την εύνοια. Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου και φέρνουν επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μίλα με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα φορτιστείς αρκετά με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ειδάλλως θα κάνεις λάθη που μετά θα σε προβληματίσουν περισσότερο. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται σε ισορροπία και φέρνουν ευκαιρίες για το ζώδιό σου, οι οποίες θα βελτιώσουν ουσιαστικά την καθημερινότητά σου. Ασχολήσου με τα ζητήματα που θα προκύψουν, με ψυχραιμία και δυναμισμό και όλα θα οδηγηθούν εκεί που επιθυμείς. Μην φοβηθείς να προχωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που θα σου επισημάνει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα. Καλό θα είναι όμως να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου