ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   19/3/17 έως  24/3/17
ΚΡΙΟΣ
Θα μπεις σε μια πολύ δυναμική περίοδο αυτό το διάστημα γιατί το στέλιουμ των πλανητών που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ουρανός αλλά και ο Ήλιος που μπαίνει στις 20/3 θα σου δώσει μεγάλη δύναμη για να .......
...... αλλάξεις οτιδήποτε θέλεις αυτή την στιγμή. Ωστόσο, θα πρέπει να τη διαχειριστείς σωστά και να μην την ξοδέψεις σε πράγματα τα οποία είναι ανούσια ή δε σου χρησιμεύουν. Η δικαίωσή σου θα έρθει πιο γρήγορα και μάλιστα με ένα πολύ θεαματικό τρόπο γιατί θα βελτιώσεις πρώτα από όλα την εικόνα σου και μετά θα προσπαθήσεις και για την οικονομική σου κατάσταση. Η κτητικότητα και γενικά οτιδήποτε σε βοηθά να εξασφαλιστείς θα είναι μια καινούργια εμπειρία η οποία μερικές φορές θα νιώθεις ότι σε γειώνει απότομα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η δύναμή σου επανέρχεται και γι’ αυτό θα έχεις την ικανότητα της διάκρισης αλλά και της σοφής καθοδήγησης από ένα ανώτερο κομμάτι του εαυτού σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Δηλώνεις ότι έχεις τα κότσια να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα φερθείς αναλόγως. Από την άλλη, το παρασκήνιο θα είναι τόσο έντονο και ενεργό, που δε θα μπορείς να ηρεμήσεις, οπότε και να ήθελες, δε θα καταφέρεις να κρύψεις αλήθειες. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ να σηκώσεις την κουρτίνα και να μην φοβηθείς στην οποιαδήποτε αλλαγή που ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις για να ξεφορτωθείς ακόμα και κάτι που εκ πρώτης όψεως φαίνεται χρήσιμο γιατί βλέπεις πλέον την πραγματικότητα και με αυτήν πορεύεσαι. Οι σχέσεις σου σε μεγάλο βαθμό, αυτό το διάστημα, είναι επιφανειακές και βασισμένες πάνω σε κριτήρια βιαστικά, συγχρόνως όμως έχουν μια ειλικρίνεια, την οποία ήταν δύσκολο να την προσεγγίσεις παλιότερα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν επεκτείνεις τη σκέψη σου, θα κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα. Χρησιμοποίησε την τυχόν απομόνωσή σου για να γίνεις σοφότερος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βλέπεις πλέον την καθημερινότητα με διαφορετικό τρόπο και λύνεις επί τόπου τα προβλήματα. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω γιατί δεν αντέχεις άλλο να κάνεις υπομονή. Από την άλλη, ένα κομμάτι σου που αφορά τη δράση και την ενέργεια δεν είναι όπως ήθελες, ίσως γιατί νιώθεις κουρασμένος/η ή πιστεύεις ότι πρέπει να μείνεις λίγο πίσω και να μην κυνηγήσεις τίποτα, αν δεν χρειάζεται. Αυτό που οφείλεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι να μην αφήνεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια, τα οποία δεν σε οδηγούν σε καλό δρόμο. Διατήρησε τη θετική σου σκέψη και έτσι θα αντιμετωπίσεις αναστατώσεις ή ίντριγκες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανοίγεις καινούργιους δρόμους και βρίσκεις νέες πλευρές σου, οι οποίες θα είναι πολύ επιβοηθητικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα βγεις μπροστά και θα απαιτήσεις να σταματήσει η οποιαδήποτε -κατά τη γνώμη σου- αδικία που μπορεί να γίνεται αυτό το διάστημα είτε στην οικογένειά σου είτε τον κοινωνικό ή επαγγελματικό σου χώρο. Θα επιδείξεις δυναμισμό και δε θα αφήσεις εύκολα να ξεφύγουν από τον έλεγχό σου καταστάσεις για τις οποίες παλιότερα δεν αντιδρούσες. Οι σκέψεις και τα λόγια θα είναι τα εργαλεία σου για να ξεφύγεις και να χαράξεις μια νέα πορεία σε ό,τι κάνεις. Η πρωτοτυπία αλλά και η διαφορετικότητα θα σε ελκύσουν και από αυτό θα βγάλεις κάτι καινούργιο. Σίγουρα δε θα πλήξεις, αντίθετα ίσως κάνεις κάτι που σκεφτόσουν εδώ και καιρό και μάλιστα θα καταφέρεις να το στηρίξεις. Όμως, θα πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά τον χρόνο για έχεις θετικά αποτελέσματα. Η εμφάνισή σου αυτό το διάστημα μπορεί να διαφέρει γιατί θα γίνεις πιο τολμηρός/η στις επιλογές σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάνεις μια καινούργια αρχή και βρίσκεις εύκολα λύσεις που θα σε οδηγήσουν έξω από τα προσωπικά αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ
Βρίσκεσαι πλέον στην τελική ευθεία για να κατακτήσεις είτε τίτλους είτε να αποκτήσεις κάποια πλεονεκτήματα, τα οποία έχεις καταλάβει ότι είναι απαραίτητα για να σταθείς. Βασική σου επιδίωξη είναι να ανακτήσεις και πάλι την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να ρισκάρεις σε όλα τα επίπεδα. Ίσως πρέπει να αφήσεις πίσω σου όλες τις αναχρονιστικές σκέψεις και αντιλήψεις και να ενστερνιστείς καινούργιες θεωρίες που όμως θα τις κάνεις πράξη με κλασικές μεθόδους. Αυτό μπορεί να σε πάει για λίγο πίσω γιατί η γρήγορη σκέψη σου δε θα συμβαδίζει με τον τρόπο δράσης σου. Επίσης, όλο και κάτι θα σε σταματάει και θα βρίσκεις συνέχεια εμπόδια, που τα πιο πολλά θα σχετίζονται με το παρελθόν σου. Όμως θα βγει κάτι καλό στο τέλος γιατί θα επιλύσεις προβλήματα που αφορούν ακόμα και στην οικονομική σου κατάσταση. Η λύση για ένα ακίνητο φαίνεται εύκολη στο μυαλό σου, αλλά στην πράξη δυσκολεύεσαι γιατί αντιτίθεται σε ηθικές ή οικογενειακές αξίες. Αν πιστεύεις σε σένα, να ξέρεις ότι όλα θα γίνουν και μάλιστα έτσι όπως επιθυμείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βγαίνεις και πάλι μπροστά και κινητοποιείσαι να ξεκινήσεις από την αρχή όλα τα πράγματα που πιθανόν να μην σου έβγαιναν πριν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συντηρητική σου πλευρά συγκρούεται μερικές φορές με το καινούργιο και το διαφορετικό. Έχουν ανατραπεί πολλά στη ζωή σου και γίνονται συνέχεια πράγματα, τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις και σε σπρώχνουν να αλλάξεις και να αναθεωρήσεις ακόμα και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αν τα επεξεργαστείς σωστά και ξεπεράσεις κολλήματα και πάθη που σε έκαναν να βρίσκεις παντού προβλήματα, θα βγεις από προσωπικά αδιέξοδα, χωρίς να πληγωθείς. Ο Τοξότης, είτε ως συνεργάτης, φίλος/η είτε ως σύντροφος, σου ζητά να αλλάξεις οπωσδήποτε για να μη φτάσετε στο χωρισμό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ανάλυση, η συγκέντρωση και η συνεχής αποθήκευση πληροφοριών δεν σε βοηθά πάντα στην καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ
Θα ρίξεις περισσότερο βάρος στον τομέα των πολύ στενών, προσωπικών σου σχέσεων. Κατά κάποιο τρόπο παίρνεις τη δύναμη που αντλείς από έξω και δημιουργείς μια καινούργια καθημερινότητα, η οποία σε εκφράζει περισσότερο. Μερικές φορές ίσως νιώθεις ότι έχεις χάσει την ελευθερία σου, είτε επειδή αισθάνεσαι υποχρέωση είτε επειδή έχεις ένα είδος εξάρτησης, αλλά δε θέλεις επ’ ουδενί να σταματήσεις να συνδιαλέγεσαι με συγκεκριμένους ανθρώπους. Η αλήθεια όμως είναι αυτή που σε δένει με κάποια άτομα κι αυτή που σε απομακρύνει και θα πορευτείς ανάλογα για το πώς θα τη διαχειριστείς τόσο εσύ, όσο και οι άλλοι που είναι δίπλα σου. Πάντως, είναι το διάστημα που τολμάς να κάνεις πράγματα, ενδεχομένως πιο εκκεντρικά και διαφορετικά από άλλες φορές. Η επιστροφή ενός ατόμου που είχες σχέση παλιά, είτε μέσω επικοινωνίας είτε ήσασταν μαζί, θα είναι για σένα ευχάριστη έκπληξη. Όλα τα οικονομικά θέματα που προκύπτουν και αφορούν σε ένα ακίνητο, τώρα μπορεί να λυθούν, ενώ πιθανόν να υπάρξουν δυσκολίες στην είσπραξη ενός ποσού που περιμένεις καιρό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο στους γύρω σου και μέσα από εκεί θα επεκταθείς κοινωνικά, συναισθηματικά και επαγγελματικά. Απόφυγε τις εξαρτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι στη φάση της απομυθοποίησης και της αλήθειας, οπότε δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις πίσω γιατί νιώθεις ότι θα έχεις προβλήματα και θα βρεθείς σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό αδιέξοδο. Η ενέργεια που υπάρχει γύρω σου και μέσα σου πρέπει κατά κάποιο τρόπο να εκτονωθεί και να διοχετευτεί σε καινούργιες και φρέσκες ιδέες, οι οποίες θα σε οδηγήσουν έξω από τα κλειστά σου τείχη. Η διορατικότητά σου θα αναπτυχθεί τόσο πολύ, που θα σε τρομάξει το πόσο γρήγορα μπορείς να αντιληφτείς πράγματα. Επειδή ο Άρης είναι στον άξονά σου, θα σου δημιουργεί μια τάση για συνεργασίες αλλά και συγχρόνως θα νιώθεις και την ανάγκη της ανεξαρτησίας να σε κατακλύζει. Γι’ αυτό θα πρέπει να βρεις ισορροπίες, ώστε να κάνεις πιο εύκολα πραγματικότητα τα τολμηρά σου όνειρα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάζεις κι υιοθετείς νέες ιδέες, οι οποίες σε βοηθούν να ασχοληθείς περισσότερο με την αλήθεια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεσαι σε μια έξαρση, οπότε το διακινδυνεύεις και βγαίνεις, ακόμα και για λίγο, έξω από τα συνηθισμένα σου όρια. Ο συντηρητισμός και το σύστημα των προσωπικών σου αξιών δεν θα είναι τροχοπέδη στα σχέδιά σου γιατί κατά κάποιο τρόπο θα πορευτείς παράλληλα. Όλο αυτό θα σε εξυπηρετήσει και συγχρόνως θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου με ακεραιότητα και σημαία σου την αλήθεια. Οι βασικές αλλαγές που θα γίνουν σε αυτά που αφορούν στον τρόπο που επικοινωνείς, στο θέμα παιδιού, στις δουλειές σου αλλά και τα ρίσκα που παίρνεις, θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις και να δημιουργήσεις πράγματα που είχες προσχεδιάσει. Οι συνεργάτες σου σε οικονομικό επίπεδο θα σου δημιουργούν εμπόδια, εξ αιτίας των συγκρατημένων συμπεριφορών τους, όμως έτσι θα παραμείνεις κι εσύ ασφαλής.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα σου δοθούν καινούργιες ευκαιρίες για να ρισκάρεις κι έτσι θα ηγηθείς και πάλι καταστάσεων που αυτήν τη φορά θα σου φανούν πολύ εύκολες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες και πάλι θα αλλάξουν, αλλά αυτήν τη φορά ένα κομμάτι θα παραμείνει σταθερό που θα σε εξασφαλίζει και θα μπορείς να κάνεις τα δικά σου. Με κάποιο τρόπο, η μια σου πλευρά θα είναι στον αέρα και θα κάνει την επανάστασή της, προσπαθώντας να διευρύνει τους ορίζοντες και η άλλη θα πατά σε στέρεο έδαφος, οπότε είναι μια πολύ καλή περίοδος για να τραβήξεις μπροστά, χαράζοντας τις δικές σου γραμμές. Το μέλλον για σένα θα έχει σημασία από εδώ και πέρα και πιθανόν να χάσεις για λίγο το τώρα γιατί θα κινείσαι πολύ βιαστικά και χωρίς μεγάλες προφυλάξεις, όμως δε θα χάσεις το μέτρο κι αυτό είναι που θα σε βοηθήσει. Ο λόγος και η σκέψη σου είναι παρορμητικά και πολύ θαρραλέα, γι’ αυτό θα τα πεις έξω από τα δόντια και θα κάνεις τομές σε πολλά επίπεδα. Ο σωστός συνδυασμός είναι αυτός που θα σε φέρει κοντά στον στόχο σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι εξωτερικές συνθήκες ανατρέπουν πολλά από αυτά που θεωρούσες δεδομένα, αλλά να θυμάσαι ότι όλα γίνονται για το καλό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα κινηθείς πολύ δυναμικά, παίρνοντας αποστάσεις από όλους και όλα κι οτιδήποτε δεν σου αρέσει, πλέον το κόβεις, χωρίς να νιώθεις τύψεις κι ενοχές γιατί οι σκοπιμότητες δεν ταιριάζουν στη δική σου ψυχοσύνθεση. Η ευθύτητά σου, που μερικές φορές μπορεί να φτάνει και στα όρια της στενότητας ή της απολυτότητας, ίσως σε φρενάρουν σε ό,τι θέλεις να ξεκινήσεις, κυρίως αν είναι καινούργιο. Όμως, αυτό το διάστημα θα έχεις μια πολύ αναζωογονητική ενέργεια να σε κυβερνά και θα κάνεις θαύματα. Επειδή η ανάγκη σου για αλλαγή είναι μεγάλη, θα τολμήσεις να ρισκάρεις. Δεν έχεις καμία διάθεση να τελματώσεις, ακόμα και από κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες αυτήν τη στιγμή απαιτούν να φερθείς ανάλογα. Αντίθετα, σηκώνεις τα μανίκια και διεκδικείς την καθημερινότητα με ένα πάθος μοναδικό αλλά θα παραμείνεις δίκαιος/η.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανανεώνεσαι μέσα από καινούργιες ιδέες αλλά και νέους φίλους. Όλα αυτά θα σου δώσουν μια φρέσκια πνοή ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ
Γίνονται συνεχώς ανατροπές, οι οποίες σε εξαναγκάζουν να διορθώσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στον οικονομικό τομέα. Οι δουλειές που περιμένεις μπορεί να ακυρωθούν, αλλά αν δεν χάσεις την ψυχραιμία σου, θα έρθουν καινούργιες, πιο καθαρές και περισσότερο δυναμικές. Γι’ αυτό, άνοιξε το μυαλό σου και μην κολλάς σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Πάντως θα πρέπει να πάρεις και εσύ θέση σε οτιδήποτε διαφωνείς γιατί το να κρύβεις πράγματα, δε θα σε βοηθήσει στο να επιλύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την επικοινωνία σου. Πίστεψε περισσότερο στις δυνάμεις σου και στην αυτονομία σου για να αλλάξει το παιχνίδι υπέρ σου. Οτιδήποτε χρειάζεσαι, θα το βρεις, αρκεί να το ψάξεις σύντομα και να μην αποπροσανατολιστείς από το στόχο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συντονίσου με μια καινούργια ενέργεια που έρχεται στην ζωή σου, με στόχο να ανατρέψει οτιδήποτε ψεύτικο και ημίμετρο.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου