ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/3/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το παρελθόν επανέρχεται, αγαπητέ Κριέ, στο προσκήνιο με νέες απαιτήσεις, στις οποίες θα δυσκολευτείς να ανταποκριθείς, με αποτέλεσμα να σε κυριεύσει το άγχος και να πελαγώσεις. Περιόρισε τις απαιτήσεις σου ......
.......  και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που θα αλλάξουν την κατεύθυνση που ακολουθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από σήμερα προβλέπονται πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Οι καινούργιες συνεργασίες που θα κάνεις θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να θέσεις τους στόχους που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Ταύρε, με περίεργο τρόπο, καθώς η στάση κάποιων είναι αντίθετη από την αναμενόμενη. Συγκράτησε τον θυμό σου και μην αφήσεις περιθώρια να δημιουργηθεί ρήξη, γιατί θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες. Η αδιαφορία δεν είναι λύση, αλλά μην τα παίρνεις όλα κατάκαρδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου εξ αιτίας άλλων θεμάτων που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει κάποια στασιμότητα. Φρόντισε να μην αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό τροποποιείται για το ζώδιό σου, φέρνοντας ευκαιρίες που μπορούν να οδηγήσουν τη ζωή σου σε ολοκληρωτική αναγέννηση. Μην αφήσεις κανέναν να περιορίσει τον αυθορμητισμό και τη θετική σου διάθεση. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου που θα σε κατευθύνει με τον καλύτερο τρόπο και δράσε με τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα σου δώσει περισσότερο ερωτισμό, ενώ θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βλέπεις ότι σιγά σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα σου δοθεί, αγαπητέ Καρκίνε, η δυνατότητα να πράξεις πάνω σε ζητήματα που στο παρελθόν εμποδίστηκες να τακτοποιήσεις. Τώρα ο δρόμος ανοίγει και καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Η απελευθέρωση από τα προβλήματα θα σε οδηγήσει σε μια νέα ζωή, χωρίς δυσκολίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Θα δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ θα καταφέρεις να λύσεις και κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις αγαπημένα πρόσωπα να κατευθύνουν τη δημιουργικότητά σου, σε σημαντικό βαθμό. Ο δρόμος της καταξίωσης είναι προσωπική υπόθεση που μόνο εσύ μπορείς να ρυθμίσεις. Μην αμφιβάλλεις για την επιτυχία που έρχεται και απομάκρυνε τις αρνητικές σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές σχετικά με κάποιες πιθανές αλλαγές που μπορεί να γίνουν ή με κάποιες συνεργασίες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται τώρα θετικά για το ζώδιό σου και θα δεχτείς υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα, τα οποία θα σου προσφέρουν ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος - εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με μεγάλη ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φρόντισε, αγαπητέ Ζυγέ, τον εαυτό σου περισσότερο το ερχόμενο διάστημα, ώστε να μην κουραστείς υπερβολικά. Το πρόγραμμά σου είναι αρκετά πιεσμένο, με πολλές δυσκολίες που χρειάζονται ιεράρχηση και τάξη για να δρομολογηθούν, αλλά εξασφάλισε παράλληλα λίγο προσωπικό χρόνο που σου είναι απαραίτητος για να συνεχίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Υπερβολές, παραλογισμοί και παρεξηγήσεις συνθέτουν το σκηνικό για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σχέσεις. Μίλα λιγότερο, παρατήρησε περισσότερο και σκέψου αρκετά, ώστε να αποφύγεις πιθανούς κινδύνους. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν με τον τρόπο που επιθυμείς και αισθάνεσαι ασφάλεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις σχέδια για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να δείξεις συνέπεια στο προκαθορισμένο σου πρόγραμμα, πολύ σύντομα το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Μην αφήσεις τον εαυτό σου στην τύχη του και υπερασπίσου τους στόχους σου, ώστε να τους οδηγήσεις στην ολοκλήρωσή τους. Τα καλά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, από σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις πολύ καλές λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Απόφυγε να συνεργαστείς ή να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι πιθανότητες να δράσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, με πολύ καλές προοπτικές, είναι αρκετές. Περιόρισε τον παρορμητισμό σου, αξιολόγησε με ψυχραιμία τα δεδομένα και ζήτα συμβουλές από τα κατάλληλα πρόσωπα. Μπορείς να τα καταφέρεις με αργές, αλλά σταθερές και καλά μελετημένες κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη, ενώ θα δώσεις και πολύ μεγάλη χαρά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πλήρης ανανέωση, ευδιαθεσία, γοητεία και γενικότερη εύνοια για το ζώδιό σου αυτές τις μέρες. Φρόντισε να είσαι λογικός και να μην παρασύρεσαι σε ονειροπολήσεις και συναισθηματικές υπερβολές. Επίσης προσπάθησε να κοιμάσαι περισσότερο και να περιποιείσαι την εξωτερική σου εμφάνιση. Τυχαίες συναντήσεις θα σε απογειώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με το ταίρι σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε τις συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι πιεστικές απαιτήσεις της καθημερινότητας σε έχουν κουράσει υπερβολικά. Μην αφήσεις τον χρόνο που κυλάει τόσο γρήγορα αναξιοποίητο, αλλά φρόντισε να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους, ώστε να αποφύγεις την υπερκόπωση. Οι συνθήκες θα βελτιωθούν σταδιακά για το ζώδιό σου, οδηγώντας σε ευνοϊκά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευριστείς για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά με τις οποίες μπορεί να ρισκάρεις να βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου