ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/3/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το διάστημα που πέρασε σε κούρασε ψυχολογικά αλλά και σωματικά με τις χιλιάδες απαιτήσεις που προέκυψαν. Ευτυχώς οι πλανήτες απομακρύνουν το ζώδιό σου από αυτό το τεράστιο κύμα .......
....... απαιτήσεων και φροντίζουν να αποκατασταθούν πλήρως οι ισορροπίες. Φρόντισε να μην αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίσει να αξιοποιήσεις τον χρόνο καταλλήλως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις σήμερα σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνεχώς σε έξοδα. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην χάσεις χρόνο σε ασήμαντες ενασχολήσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα ως προς τις σημαντικές σου επιδιώξεις. Αντιθέτως, φρόντισε να συγκεντρωθείς στους στόχους σου και να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου με απόλυτη συνέπεια. Μόνο τότε θα δεις τις καταστάσεις να δρομολογούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου, ώστε το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που πιέζουν αυτή τη στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο δρόμος που έχεις επιλέξει δεν είναι καθόλου εύκολος, αγαπητέ Δίδυμε. Εντούτοις, ο δυναμικός σου χαρακτήρας σε στηρίζει ικανοποιητικά, παρ’ όλο που οι δυσκολίες υπήρξαν πολλές και απρόσμενες. Μην γυρίσεις πίσω και μην αμφισβητήσεις όσα έχεις ήδη αποφασίσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καθυστερήσει η ολοκλήρωσή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση ώστε να μην στενοχωριέσαι ή καταπιέζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που ίσως θέλεις να κάνεις, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να σου φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η δυνατότητά σου για δημιουργική έκφραση είναι αρκετά αυξημένη το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα τα άστρα χαρίζουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες για την αξιοποίησή της, με τρόπους που φέρνουν αναγνώριση και δώρα. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τη βελτίωση της ζωής σου και μπορείς πλέον να δεχτείς τις ανταμοιβές που σου αξίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες όμως θα σε προβληματίσουν για την εγκυρότητά τους. Είναι γεγονός πως όλα θα γίνουν εντελώς ξαφνικά και δεν θα έχεις εξ αρχής όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Μην βιαστείς και μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου είναι αρκετά απαιτητικές, αγαπητέ Παρθένε, γεγονός που σου δημιουργεί ένταση και σε κρατάει μακριά από κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Εξήγησε σε αγαπημένα πρόσωπα πως είναι πολύ δύσκολο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες για τις οποίες χρειάζεται να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στα αισθηματικά σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι δικοί σου παραπονιούνται ότι τους παραμελείς, αγαπητέ Ζυγέ, ενώ εσύ προσπαθείς να καλύψεις πολλές από τις δικές τους ανάγκες. Μην αφήσεις αυτή την αδικία να πλανάται – αντιθέτως, ασχολήσου με τον εαυτό σου και δρομολόγησε μία ήρεμη συζήτηση που θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις κανέναν να αποφασίσει για θέματα που σε αφορούν προσωπικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, χωρίς να δημιουργήσεις ζητήματα που οι άλλοι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν. Πολύ σύντομα θα δεις να προκύπτουν απρόσμενες εντάσεις και θα αναγκαστείς να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα υποθέσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καταστάσεις στα αισθηματικά σου που έχουν περάσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε αγχώνει με πολλά προβλήματα, αγαπητέ Τοξότη, αν και πολλά εξ αυτών πρόκειται να ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα. Μην αφήσεις εκκρεμότητες να σε απασχολούν και προχώρα στην αναδιοργάνωση και στην τακτοποίηση όλων των κρίσιμων θεμάτων. Παράλληλα, προσπάθησε να μην παραμελείς την προσωπική σου ζωή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου και εκεί που όλα φαίνονται να βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τα πάνω κάτω και θα σε απογοητεύσει. Μην απελπιστείς, καθώς η βοήθεια θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Νέα πρόσωπα που μπήκαν στη ζωή σου προσφάτως, θα σε στηρίξουν με ουσιαστικό τρόπο και θα σε βοηθήσουν να δεις πράγματα που δεν είχες αντιληφθεί στο παρελθόν. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να αποφασίσει τον σωστό τρόπο δράσης - τώρα που οι συμμαχίες είναι καθοριστικής σημασίας, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε κάποιες στιγμές μαζί ερωτικά και ρομαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά κι εσύ θα έχεις μεγάλο δυναμισμό προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για την επιτυχία. Τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι συνθήκες που θα προκύψουν τώρα θα είναι ιδιαίτερες, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό μπορούν να οδηγήσουν σε ικανοποιητικά αποτελέσματα, σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου. Μην καθυστερήσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σου φέρουν γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η συνέπεια και η συγκέντρωση θα βοηθήσουν καθοριστικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάψε να βλέπεις μονόπλευρα κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με μια συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου