ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν!


Πλούσιες οι επιλογές τις εβδομάδες με δράμα, κωμωδία και περιπέτεια. Ανάμεσα στις πολλές αξιόλογες νέες κυκλοφορίες, ξεχωρίζουν η «Πλατεία Αμερικής» των ημερών μας, η οποία φέρνει κοντά τέσσερις ανθρώπους από διαφορετικούς κόσμους, ενώ οι Power Rangers κάνουν την φιλόδοξη επιστροφή τους στην μεγάλη οθόνη.  Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Φοβού τον Πεθερό»
Ένας εργασιομανής πατέρας που ταξιδεύει διαρκώς αποφασίζει να επισκεφθεί την κόρη του κατά τη διάρκεια μιας σύντομης, απρογραμμάτιστης στάσης του στο Λος Άντζελες. Θα ανακαλύψει όμως ότι έχει εξαφανιστεί και προκειμένου να την εντοπίσει, θα αναγκάσει τον ιδιόρρυθμο και αγχώδη πρώην φίλο της, που ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό τους, να τον βοηθήσει, κατά την διάρκεια μιας νύχτας που θα αλλάξει τη ζωή και των δυο.



«Power Rangers»
Πέντε εφήβων πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους. Οι πέντε ήρωες γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.



«Πλατεία Αμερικής»
Με φόντο την πολύβουη Πλατεία Αμερικής, τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι συναντιούνται και η πορεία του ενός καθορίζεται από τον άλλο. Ο Νάκος, ζει ακόμα με τους γονείς του, μισεί τους ξένους που έχουν κατακλύσει το μόνο πράγμα που του δίνει ταυτότητα, τη γειτονιά του. Ο Μπίλι, ένας rock n’ roll σαραντάρης με το δικό του μπαρ και παράνομο tattoo studio στο πατάρι, παρατηρεί τις αλλαγές στο τοπίο μέχρι που μια αναπάντεχη ερωτική ιστορία βομβαρδίζει τον μικρόκοσμο του. Η Τερέζα, μια μπλεγμένη στα δίχτυα της μαφίας Αφρικανή τραγουδίστρια, θέλει να καλύψει ένα παλιό tattoo και η χημεία μεταξύ τους είναι ακαριαία. Ο Τάρεκ, ένας απελπισμένος πρόσφυγας από τη Συρία με τη 10χρονη κόρη του, απευθύνεται όπου μπορεί για να φύγει από τη χώρα. Όσο ο Νάκος καταστρώνει σχέδιο εξολόθρευσης μεταναστών, η τύχη υφαίνει τη δική της πλοκή και φέρνει τις μοίρες των ανθρώπων κοντά, όσο μακριά κι αν γεννήθηκαν.



«Ακριβώς το τέλος του κόσμου»
Μετά από 12 χρόνια απουσίας, ένας συγγραφέας γυρίζει στο πατρικό του με σκοπό να κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στην οικογένεια του. Το ήσυχο απόγευμα όμως, δίνει τη θέση του σε αντιπαραθέσεις, βεντέτες, συναισθήματα υποκινούμενα από μοναξιά κι αμφιβολία, κι όλες οι απόπειρες αποτυγχάνουν από την ανικανότητα των ανθρώπων να ακούσουν και ν’ αγαπήσουν.



«Υπόγεια Πόλη»
Ένας γκάνγκστερ, γνωστός ως  «Σαμουράι», θέλει να μετατρέψει μια μικρή πόλη κοντά στη Ρώμη σε Λας Βέγκας και ένας διεφθαρμένος πολιτικός, με αδυναμία στις νεαρές πόρνες και την κοκαΐνη, τον προστατεύει , με τη βοήθεια ενός ισχυρού καρδιναλίου. Όλα τα τοπικά αφεντικά της μαφίας έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για να πετύχουν το κοινό στόχο. Αλλά η ειρήνη δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, και ένας άγριος πόλεμος μεταξύ των συμμοριών είναι έτοιμος να καταστρέψει τα σχέδια του Σαμουράι.



«Το Κρύο της Τραπεζούντας»
Η ζωή του Μεχμέτ ξύνει τον πάτο της κοινωνικής πυραμίδας. Ζει σε ένα εξαθλιωμένο ορεινό χαμόσπιτο στην Τραπεζούντα, συντροφιά με την γριά μάνα του, την εξουθενωμένη και απελπισμένη σύζυγό του και τα δυο παιδία του. Τα λιγοστά ζωντανά που εκτρέφουν για αναπαραγωγή, δεν τους παρέχουν παρά ελάχιστα. Το λογικό θα ήταν να έβρισκε κάποια δουλειά στο κοντινό ορυχείο όπως τον πιέζει η οικογένεια του για να πληρώσουν τα αμέτρητα χρέη τους, αλλά ο Μεχμέτ γυρνάει τα βουνά μόνος του αναζητώντας με μανία, εκείνη την χρυσοφόρο φλέβα που θα τους λύσει τα προβλήματα μια για πάντα.



«Θάρρος ή αλήθεια»
Η Venus είναι μια απλή επιμελής μαθήτρια Λυκείου που ζει στο περιθώριο. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που θα ανακαλύψει το διαδικτυακό reality παιχνίδι NERVE. Το παιχνίδι την ρωτάει : είσαι παίχτης ή θεατής; Εκείνη αποφασίζει να γίνει Παίχτης κάτι που αρχικά μοιάζει πολύ διασκεδαστικό και αβλαβές. Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη και το παιχνίδι όσο προχωράει γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο μέχρι που αρχίζει να παίρνει άσχημη τροπή. Η Venus Και ο συμπαίκτης της Ian έχουν έναν και μοναδικό τρόπο να ξεφύγουν: να κερδίσουν.



«Κάποια να με προσέχει»
Όταν το θέμα είναι «να ζει κανείς ή να μην ζει», η απάντηση είναι μόνο μία. Η Dorottya είναι μια φιλόδοξη νεαρή ηθοποιός που προς έκπληξη όλων αναλαμβάνει να φροντίζει τον άλλοτε διάσημο ηθοποιό Michael Gifford. Αυτός είναι πεισματάρης και δύσκολος άνθρωπος αλλά η νεαρή κοπέλα είναι αποφασισμένη να τον φέρει στα μέτρα της ώστε να της μάθει όλα όσα γνωρίζει για την υποκριτική. Έρχονται σε σύγκρουση αλλά η αγάπη και των για τον Σαίξπηρ τους βοηθά να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας.
640



«Rammstein: Paris»
Ο Jonas Akerlund αποτυπώνει σε film μία μοναδική live εμφάνιση των Rammstein, χρησιμοποιώντας μοναδικές τεχνικές τόσο στην χρήση της κάμερας όσο και στην απόδοση του hard rock ήχου των Rammstein. Οι Rammstein αποτελούν μία κατηγορία από μόνοι τους, μουσικά και καλλιτεχνικά, ενώ τα live τους χαρακτηρίζονται από μία πανδαισία ήχων και εικόνων, δραματικής έντασης και ταχύτητας εναλλαγών και φυσικά don’t-try-this-at-home πράξεων.



«Ο καλλιτέχνης Βασίλης Θεοχαράκης»
Η μεγάλη αγάπη του Βασίλη Θεοχαράκη στη ζωγραφική και η αφοσίωσή του σ’ αυτήν για περισσότερο από μισό αιώνα, μ’ ένα ταλέντο που εκδηλώθηκε από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια ανέχειας και έκαναν τον πατέρα του να δυσανασχετεί αφού τον προόριζε για επιχειρηματία. Πέρασε πολλές δυσκολίες εργαζόμενος ακατάπαυστα και στην επιχειρηματικότητα μέχρι το μεσημέρι και στην τέχνη του - τη ζωγραφική - τ’ απογεύματα και τα βράδια, έως ότου βρει την ισορροπία μέσα στην ψυχή του. Γι’ αυτό και είναι μοναδικός. Γιατί μπόρεσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να έχει εξαιρετικές επιδόσεις και στις δύο αυτές θεότητες, όπως πολύ εύστοχα αναφέρει η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, την επιχειρηματικότητα και την τέχνη.





Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου