ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η ανατροπή της ζωής και η επανάκτηση της χαράς!

Η ζωή του Ιβάν αρχίζει ευοίωνα, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και προοπτικές.΄Ενα απρόβλεπτο γεγονός την ανατρέπει ολοκληρωτικά και ξαφνικά βρίσκεται στο πουθενά.....


Από τη φύση του προικισμένος με την ικανότητα να αφήνει πίσω του οτιδήποτε τον αρρωσταίνει, με επιμονή και πείσμα, προσηλωμένος στις σταθερές διαχρονικές αξίες, βρίσκει και πάλι τη χαρά της ζωής.

«Ιβάν...όπως Γιάννης...και άλλα ασύνδετα διηγήματα» της Μαρίας Αθανασοπούλου από τις εκδόσεις Γκοβόστη.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου