ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Θάρρος ή Αλήθεια (Nerve )!

Αποτέλεσμα εικόνας για Θάρρος ή Αλήθεια (Nerve )!
Η Βι, μια σκληρή δουλευταρού στην τελευταία τάξη του λυκείου, βαριέται να ζει μια ζωή στο περιθώριο, ενώ την ίδια ώρα η κολλητή της, η Σίντνι, τραβάει όλη την προσοχή και σπάει κάθε κανόνα για κάνει την πλάκα της. Αποφασισμένη να δραπετεύσει από την ασφάλεια που της παρέχει μια επερχόμενη θέση .......
...... σε κολέγιο, η Βι θα κάνει μια τολμηρή πράξη σε on-line παιχνίδι «θάρρους ή αλήθειας», που όμως θα τη βάλει στο επίκεντρο μιας γεμάτης αδρεναλίνη περιπέτειας. Ζευγαρώνοντας με τον μυστηριώδη Ίαν, η κοπέλα ανακαλύπτει ότι είναι γενναιότερη από ό,τι νόμιζε. Αλλά όταν το παιχνίδι παίρνει απειλητική στροφή, η Βι προσπαθεί να φύγει, για να ανακαλύψει ότι όλο της το μέλλον εξαρτιέται από το φινάλε του παιχνιδιού και τον τελευταίο του γύρο.
Αποτέλεσμα εικόνας για dave franco and emma roberts


Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 23 Μαρ 2017

Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: DTS (Digital Theater Sound)
Γλώσσα: Αγγλικά
Θρίλερ | 96' |


Αποτέλεσμα εικόνας για Θάρρος ή Αλήθεια (Nerve )!
- Συντελεστές :

Emma Roberts Ηθοποιός ....Venus `Vee` Delmonico  
Dave Franco Ηθοποιός ....Ian/Sam  
Emily Meade Ηθοποιός ....Sydney  
Juliette Lewis Ηθοποιός ....Nancy Delmonico  
Miles Heizer Ηθοποιός ....Tommy  
Jeanne Ryan Συγγραφέας ....μυθιστόρημα  
Henry Joost Σκηνοθετης  
Ariel Schulman Σκηνοθετης  

Jessica Sharzer Σεναριογράφος




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου