ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Σε Τέσσερις Χρόνους (Orpheline)!

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε τέσσερις χρόνους
Τέσσερα στιγμιότυπα από τις ζωές τεσσάρων γυναικών… Η νεαρή Σάντρα που μετακομίζει στο Παρίσι και συναντά την καταστροφή. Η νεαρή Καρίν περνά μια ........
..... ζωή με αναποδιές και δραπετεύσεις από το σπίτι, μια και όλα είναι καλύτερα μακριά από την οικογένεια της. Η μικρή Κίκι, όπου ένα παιχνίδι κρυφτού μετατρέπεται σε τραγωδία. Τέλος, η ενήλικη Ρενέ, μια γυναίκα που νόμιζε ότι ήταν ασφαλής από το παρελθόν της. Σταδιακά, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι και οι τέσσερις αυτές είναι διαφορετικές όψεις της ίδιας γυναίκας.
Αποτέλεσμα εικόνας για Σε Τέσσερις Χρόνους (Orpheline)!
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 30 Μαρ 2017
Διανομή: Weird Wave
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γαλλικά - Αγγλικά
Δραματική | 111'
Συντελεστές :
Adele Haenel Ηθοποιός ....Renee
Adele Exarchopoulos Ηθοποιός ....Sandra
Solene Rigot Ηθοποιός ....Karine
Vega Cuzytek Ηθοποιός ....Kiki
Jalil Lespert Ηθοποιός ....Darius
Arnaud des Pallieres Σκηνοθετης
Arnaud des Pallieres Σεναριογράφος
Christelle Berthevas Σεναριογράφος






Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου