ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Κάποια να Με Προσέχει (The Carer)

Αποτέλεσμα εικόνας για carer movie poster
Ο θεατρικός θρύλος Σερ Μάικλ Γκίφορντ είναι ασθενής με χρόνο λήξης. Είναι όμως και αθυρόστομος, εριστικός και γενικά ανυπόφορος. Στο σπίτι του καταφτάνει μια .....
..... ούγγρα νεαρή μετανάστρια, η Ντορότια, για να πάρει τη θέση πολλών πριν από αυτήν που προσπάθησαν να κουράρουν τον ηθοποιό. Κρυφά, η Ντορότια ελπίζει να της διδάξει την ερμηνευτική, αλλά ο Μάικλ προτιμά να την κατσαδιάζει, μέχρι που η τυχαία αναφορά σε ένα απόσπασμα του Σαίξπηρ φανερώνει την κοινή τους αγάπη και μαζί αλλάζει για τα καλά η σχέση τους. Καθώς ο Μάικλ μαλακώνει, η Ντορότια φέρνει στο φως τις φιλοδοξίες της, και ο καθένας τους έχει να πάρει ένα πολύτιμο μάθημα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για carer movie poster
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 16 Μαρ 2017
Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά - Ουγγρικά
Δραμεντί | 89'
Αποτέλεσμα εικόνας για carer movie poster
- Συντελεστές :
Brian Cox Ηθοποιός ....Σερ Michael Gifford  
Coco Konig Ηθοποιός ....Dorottya  
Anna Chancellor Ηθοποιός ....Milly  
Emilia Fox Ηθοποιός ....Sophia  
Karl Johnson Ηθοποιός ....Joseph  
Janos Edelenyi Σκηνοθετης  
Janos Edelenyi Σεναριογράφος  
Gilbert Adair Σεναριογράφος  
Tom Kinninmont Σεναριογράφος  






Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου