ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Το φρούτο που λειτουργεί σαν λευκαντικό δοντιών και καταπολεμά την πλάκα !

Το φρούτο που λειτουργεί σαν λευκαντικό δοντιών
Ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση και σίγουρα είναι απαραίτος ο καθημερινός καθαρισμός των δοντιών.....


Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, κρυμμένοι στη φύση, που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να αποκτήσουμε ένα πιο λευκό χαμόγελο. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα φρούτο που περιέχει τα συστατικά εκείνα που είναι ασπίδα κατά της τερηδόνας και καταπολεμούν την πλάκα, προσφέροντας ένα λευκό, αστραφτερό χαμόγελο.

Ο λόγος για το πορτοκάλι. Οι φλούδες από το πορτοκάλι, αλλά και άλλων εσπεριδοειδών θεωρούνται όξινα. Ωστόσο οι φλούδες από τα εσπεριδοειδή περιέχουν παραλλαγές της βιταμίνης C, η οποία μπορεί να υποκαταστήσει ένα σκληρό λευκαντικό δοντιών, χαρίζοντας λάμψει στα δόντια, όπως ακριβώς ο ορός από βιταμίνη C φωτίζει το δέρμα. Πλύνετε καλά τις φλούδες του πορτοκαλιού και στη συνέχεια τρίψτε την εσωτερική, λευκή πλευρά τους, πάνω στα δόντια. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να καταπολεμήσετε την πλάκα.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου