Υλικά
Γάλα 1 1/2 λίτρο
Ζάχαρη 50 γρ
Κορν φλαουρ 130 γρ
Ροδόνερο 2 κουταλιές της σούπας για ράντισμα
Άχνη ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας για πασπάλισμα
Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα με την ζάχαρη, το corn flour που το έχουμε διαλύσει σε 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού νερό και το προσθέτουμε στο γάλα πριν αρχίσει να βράζει, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει κρέμα. Όταν η κρέμα είναι έτοιμη την ρίχνουμε σε ένα ρηχό ταψάκι και την αφήνουμε να κρυώσει, την ραντίζουμε με το ροδόνερο και την πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη (αν θέλουμε και με λίγη κανέλα).
από Αρτεμησία
Κατηγορία: Γλυκά
Προετοιμασία: 10 λεπτά
πηγη
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου