ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 21/1 έως 27/1 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της μία δυναμική Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο .....
..... ζώδιο του Λέοντα. Το φεγγάρι αυτό έρχεται για να φουντώσει για τα καλά την επιθυμία σου για έρωτα, απόλαυση, διασκέδαση ανεμελιά, όμως υπάρχουν και εμπόδια που πρέπει να συνυπολογίσεις. Αφενός αυτό το διάστημα μπορεί να παρασυρθείς από τον έντονο ενθουσιασμό σου και να οδηγηθείς σε υπερβολές και επιπολαιότητες, αφετέρου, δεν θα λείψουν οι ανατροπές και αλλαγές σχεδίων που δεν θα σου τα κάνουν όλα τόσο άνετα. Δείξε την προσοχή σου στις επαγγελματικές επικοινωνίες σου, μην βιάζεσαι να κάνεις μεγάλα βήματα στην καριέρα σου και θυμήσου ότι η περίοδος αυτή απαιτεί από εσένα θυσίες προκειμένου να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες στα επαγγελματικά σου! Οι θετικές σου μέρες είναι οι Τρίτη και η Παρασκευή όπου η Αφροδίτη από τον Τοξότη και ο Άρης από το ζώδιο σου σχηματίζουν θετικές όψεις με τον Δία. Μέσα σε όλο αυτό τον αναβρασμό που κυριαρχεί αυτό τον καιρό, εσύ έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις μία νέα σελίδα, κάτι που θα σου αρέσει πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα έχεις τα «τυχερά» σου σε αυτή την χρονική περίοδο αγαπητέ μου Κριέ. Η εβδομάδα δίνει την ώθηση για νέες γνωριμίες ή ακόμα και για ένα ξεμπλοκάρισμα της αισθηματικής σου ζωής, όμως ... είναι σημαντικό να διακρίνεις ακριβώς τα πραγματικά σου θέλω για να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις και οι προβληματισμοί δεν λείπουν από τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου δεν μπορείς για την ώρα να νιώσεις την σιγουριά, την ασφάλεια και την σταθερότητα στην δουλειά σου! Προσπάθησε να αποφύγεις τα καβγαδάκια με συνεργάτες, σκέψου συνετά συμφωνητικά / έγγραφα και επικοινωνίες προκειμένου να μην πέσεις σε παγίδες που θα σε πάνε πίσω. Τα οικονομικά σου έχουν μία μικρή βελτίωση αυτή την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ξεκινά μία εβδομάδα τεταμένη για το δικό σου ζώδιο αγαπημένε μου Ταύρε, αφού η Έκλειψη Σελήνης σε επηρεάζει στενά, φέρνοντας σημαντικές ανατροπές σχεδίων, δίνοντας όμως και μία μεγάλη ώθηση για σπουδαίες αλλαγές ζωής, που για την ώρα σε βγάζουν από τους ρυθμούς σου. Γνωρίζω καλά, ότι δεν σου αρέσει να σε βγάζουν από το σταθερό σου μονοπάτι και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που σε προετοιμάζω ότι η εβδομάδα θα είναι πιεστική. Θα πρέπει να έχεις κατά νου, ότι κάθε αλλαγή πορείας που εμφανίζεται αυτό το διάστημα, είναι μόνο για το δικό σου καλό! Τα σημεία όμως που πρέπει να προσέξεις: Θα είσαι πιο ευέξαπτος με το οικογενειακό περιβάλλον, ή θα υπάρξει κάποιο γεγονός μέσα στο σπίτι που θα σου δημιουργήσει μία προσωρινή (αλλά όχι αξεπέραστη) ένταση! Δείξε προσοχή σε συμφωνίες / έγγραφα / οικονομικά που συνδέονται με τρίτους, γιατί σε αυτό τον τομέα θα βρεις αντιστάσεις αυτή την εβδομάδα, θα μου αγχωθείς, εντέλει όμως θα βρεις λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις την συναισθηματική υπερβολή να σε παρασύρει σε ευέξαπτες συναισθηματικές αντιδράσεις που λίγο μετά θα μετανιώσεις.... Κυριαρχεί το πάθος , ο ερωτισμός, αισθητή όμως είναι και η ζήλεια αυτό το διάστημα... Πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα για το άτομο που σε ενδιαφέρει, κάνοντας απαισιόδοξες σκέψεις, πάρε μία βαθιά ανάσα και διατήρησε την αυτοσυγκράτησή σου! Νέες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα, μπορεί να είναι φλογερές, αλλά θα είναι σύντομες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να πιέζεσαι, να αγχώνεσαι, από το μυαλό σου να περνούν πόσες αρνητικές σκέψεις, όμως στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου δεν έχεις να αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα και δοκιμασίες. Απεναντίας, μέσα στο ανατρεπτικό για όλους κλίμα της εβδομάδας, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος επαγγελματικά και οικονομικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε ξεκινά μία εβδομάδα γεμάτη ιδέες, εμπνεύσεις, γνωριμίες και σημαντικές επαφές που σε ανεβάζουν πολύ! Παρόλο που έχουμε μία εκρηκτική Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, εσύ δεν πρέπει να ανησυχείς σε τίποτα, γιατί πραγματικά θα λειτουργήσει εξαιρετικά θετικά για το δικό σου ζώδιο! Διανύεις μία περίοδο όμορφων αλλαγών και ανανέωσης τόσο της προσωπικής σου ζωής, όσο και των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Επιζητάς να κάνεις νέα πράγματα και οι μέρες αυτές σου δίνουν την έκπληξη και την ευκαιρία για να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε συναρπάσουν. Το μοναδικό σημείο που σου συνιστώ να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου, τα οποία και θα είναι αρκετά ζορισμένα αφού το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, θέτει εμπόδια στην ομαλή εξέλιξη κάποιων οικονομικών σου υποθέσεων. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγάλα βήματα, σημαντικές πωλήσεις, δανεισμό, ή για ανάληψη νέων οικονομικών υποχρεώσεων που θα σε ζορίσουν σε βάθος χρόνου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου χαρίζοντας μία σημαντική ανανέωση στον τομέα των αισθηματικών σου και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την συντροφικότητα. Αυτή την εβδομάδα όμως σχηματίζει και σύνοδο με τον Δία, έτσι λοιπόν δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ευκαιρίες και εκπλήξεις που θα σε φέρουν ουσιαστικά πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ να έχεις στο πλευρό σου στα αισθηματικά σου! Και αν είσαι χωρίς σχέση, τότε το διάστημα είναι άκρως κατάλληλο για μία νέα αισθηματική γνωριμία που θα έχει μία πολύ θετική εξέλιξη σε βάθος χρόνου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες λειτουργούν αποδοτικά και προς όφελός σου αυτή την εβδομάδα ενώ νέα σχέδια μπαίνουν στα σκαριά και αφορούν καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα έχουν μία καλή πορεία. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά ζορισμένα και χρειάζεται να τα διαχειριστείς με μεθοδικότητα, οργάνωση, αλλά και ... ψυχραιμία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητό μου Καρκινάκι, η νέα εβδομάδα εντείνει τις ανασφάλειές σου, ρίχνει για λίγο την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να αισθάνεσαι αβεβαιότητα για το αύριο ... Όλα αυτά προκύπτουν γιατί έχεις κουραστεί από τις συνεχόμενες αναποδιές που προκύπτουν σε σχέσεις, συνεργασίες, ενώ οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν και κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που σου διαταράσσουν την ηρεμία σου! Σε όλα αυτά, οφείλεται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα τη Δευτέρα. Η εβδομάδα ωστόσο μπορεί να έχει θετική τροπή, αν εσύ αποφασίσεις για λίγο να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πιέζουν, δείχνοντας αφοσίωση σε θέματα που αφορούν την εργασία και την προσωπική σου ευεξία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορώ να σου πω ότι πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, υπάρχει μία ανησυχία, αλλά και το αίσθημα του ανικανοποίητου. Μάλιστα αν είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση και έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις ισορροπίες προκειμένου να μην περάσεις «κόντρες» με το ταίρι σου! Κάποια πράγματα που περιμένεις στα αισθηματικά αργούν να γίνουν και αυτό σε απογοητεύει... Πάρε το χρόνο σου και θυμήσου ότι σύντομα το κλίμα αλλάζει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκινώντας από τα ευχάριστα, οι μέρες αυτής της εβδομάδας εντείνουν την δημιουργικότητά σου στα εργασιακά, ενώ παρουσιάζονται και ευκαιρίες που σε βγάζουν από την στασιμότητα. Σημαντικό είναι να είσαι σε εγρήγορση μένοντας ανεπηρέαστος από συνεργάτες που φαίνεται ότι αυτό τον καιρό δεν έχουν και τις καλύτερες διαθέσεις απέναντί σου. Στα οικονομικά σου χρειάζεται πολύ προσεχτική διαχείριση γιατί η Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, προκαλεί πιέσεις σε αυτό τον τομέα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων αγαπητέ μου Λέοντα, αφού πραγματοποιείται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου! Το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις δομικές αλλαγές στη ζωή σου, η διαδικασία αυτή ωστόσο δεν θα σου φανεί και τόσο εύκολη. Ξαφνιάσματα, ανατροπές σχεδίων και ανακατατάξεις σε επαγγελματικά και διαπροσωπικές σχέσεις σε κάνουν να αλλάζεις τακτική και να βλέπεις τη ζωή με ένα διαφορετικό μάτι. Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου όμως, έχει και τα θετικά της, αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου , ενώ κυρίαρχος είναι ο ερωτισμός και οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις αλλά και να βάλεις προτεραιότητά σου τον ίδιο σου τον εαυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα της Έκλειψης που γίνεται στο ζώδιο σου μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως ερωτική για σένα. Αφήνεις πίσω σου τις άμυνες που είχες μέχρι σήμερα και ακολουθείς στα πάθη σου, χωρίς να υπολογίζεις τι θα γίνει αύριο! Οι ερωτικές εκπλήξεις της εβδομάδας σε ανανεώνουν, ενώ ένας «θαυμαστής» θα σου εκφράσει πιο έντονα το ενδιαφέρον του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρόγραμμά σου είναι εξαιρετικά φορτωμένο σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας και πιέζεσαι σημαντικά. Στα επαγγελματικά σου συμβαίνουν αλλαγές που για την ώρα μπορεί να σου προκαλούν ταραχή θα μπορούν όμως να σταθούν πολύ ωφέλιμες για την πορεία σου. Στα οικονομικά, παρόλο που οι πηγές εσόδων σου συνεχίζουν να έχουν μία σταθερότητα, τα έξοδά σου αυξάνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά σε κλίμα νευρικότητας γιατί υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις... Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, σε κάνει να κλείνεσαι για λίγο στο καβούκι σου αναζητώντας τρόπο για να λήξεις εκκρεμότητες αλλά και για να απαλλαγείς από βαρίδια του παρελθόντος. Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μία ανοδική πορεία και με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη γίνονται και νέα ξεκινήματα που σε ωφελούν! Κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού σου δίνουν μία μεγάλη ικανοποίηση, στο τέλος της εβδομάδας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάζεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα, όμως έχεις και την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο και να σκεφτείς πιο υπεύθυνα, σοβαρά και συγκροτημένα κάποιες υποθέσεις που αφορούν τα ερωτικά σου! Κάποια ζητήματα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και να σε πικραίνουν, εσύ όμως θα πρέπει να κοιτάξεις μόνο μπροστά ...
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σου, ικανές για να σε βοηθήσουν να πάρεις μία σημαντική ανάσα αλλά και για να κάνεις μία αγορά που πάντα σκεφτόσουν και ήθελες. Στα επαγγελματικά σου κουράζεσαι αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα σου πέσουν μαζεμένες υποχρεώσεις που θα σε κάνουν για λίγο να «μπουχτίσεις»!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα της Έκλειψης έφτασε και εσύ αγαπητέ μου Ζυγέ κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σε κοινωνικούς κύκλους. Συνειδητοποιείς ότι κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να σε αιφνιδιάζουν με την στάση και την συμπεριφορά τους, γεγονός που σε αποδιοργανώνει. Κάποια συναισθηματικά κενά, είναι αναμενόμενο να τα νιώσεις αυτή την εβδομάδα, προσπάθησε όμως να σκεφτείς πιο θετικά, λέγοντας ναι, σε νέες προοπτικές που ανοίγονται τώρα μπροστά σου! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, προσφέρει τις ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία, για μία νέα σημαντική πρόταση, για μία νέα συμφωνία ή για ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει σημαντικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ανατροπές στον τομέα των σχέσεων δεν λείπουν, όμως αφορούν καταστάσεις που ήδη ξέρεις και είχαν εκδηλωθεί από την περασμένη χρονιά. Αυτό που σε διαβεβαιώνω είναι πως αν είσαι σε μία σχέση δυσλειτουργική, που έκανες υπομονή και αλλαγή δεν έβλεπες, σίγουρα από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να τα βλέπεις όλα εντελώς διαφορετικά... Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για μία νέα ερωτική γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Το καλό που σου θέλω να κοιτάξεις το νέο και να αφήσεις πίσω σου στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιοι εκνευρισμοί στον χώρο της δουλειάς με τα άτομα που συνεργάζεσαι είναι μέσα στα πλάνα της εβδομάδας για σένα αγαπητέ Ζυγέ . Αξιοποίησε το διπλωματικό σου χάρισμα και κράτησε αποστάσεις ασφαλείας αποφεύγοντας την εμπλοκή σου σε κόντρες που δεν οδηγούν πουθενά. Μία σημαντική πρόταση θα σου δώσει μεγάλη χαρά γιατί θα σου προσφέρει μία σπουδαία ευκαιρία για μία εργασία που ήθελες εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, δέχεσαι ευκαιρίες ανάπτυξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μία δυναμική εβδομάδα ξεκινά φίλε Σκορπιέ και η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα αυτή την Δευτέρα, σε επηρεάζει άμεσα. Οι πιέσεις και τα ξαφνιάσματα είναι φανερά στον επαγγελματικό σου τομέα, και αφορούν διασπάσεις και ρήξεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι στενά και σταθερά εδώ και καιρό. Η επιρροή αυτή ωστόσο είναι πιο έντονη σε εσένα που έχεις γεννηθεί περίπου στις 23 με 25 Οκτωβρίου, όπου τις ημέρες που ακολουθούν θα πρέπει να δείξεις πνεύμα διαλλακτικότητας αλλά και προσαρμογής στις εντάσεις και στις αντιδράσεις που θα δεχθείς από το περιβάλλον σου. Ωστόσο η εβδομάδα φέρνει και κάποιες δύσκολες, σκληρές επικοινωνίες και είναι πολύ πιθανό να ανταλλάξεις λόγια βαριά και να τα πεις έξω από τα δόντια ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα είσαι γενικότερα αποφασισμένος να βάλεις μία δομή στη ζωή σου, οι αιφνιδιασμοί δεν στο επιτρέπουν να το πετύχεις ακριβώς όπως θα θελες όμως οι προσπάθειές σου εντέλει θα σε ανταμείψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα αγαπητέ Σκορπιέ δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, οι αντιθέσεις και τα καβγαδάκια με το άτομο που συνδέεσαι στενά και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τις δικές σου συναισθηματικές αντιδράσεις που θα είναι έντονες. Επιπλέον, οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά φορτωμένες με πολλές υποχρεώσεις, γεγονός που δεν σου επιτρέπει να αφοσιωθείς στα αισθηματικά σου έτσι όπως θα θελες. Αν είσαι χωρίς σχέση δείξε μεγαλύτερη προσοχή στις συναισθηματικές σου επενδύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός φίλε μου Σκορπιέ, ότι το ζώδιο σου δέχεται αυτή την εβδομάδα προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα συμβούν δυσάρεστα γεγονότα, αλλά ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις που δεν τις περίμενες και αυτό θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Στον οικονομικό τομέα δεν σε φοβάμαι, γιατί αφενός η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Τοξότη (σε σύνοδο μάλιστα) , σου εγγυώνται αύξηση στις πηγές εσόδων αλλά και νέα αποκτήματα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ζητούμενό σου αυτή την περίοδο αγαπητέ Τοξότη είναι ένα : Να φέρει στη ζωή σου τις μεγάλες αλλαγές, αυτές που θα σε βγάλουν από την στασιμότητα... Μάλιστα οι εξελίξεις που έχεις αυτή την εβδομάδα σε κάνουν να βρίσκεσαι στο επίκεντρο, ίσως γιατί γίνεσαι αρκετά πιο τολμηρός, ίσως γιατί ρισκάρεις λίγο παραπάνω, μα σίγουρα όμως είσαι αυτός που καταφέρνεις να είσαι αισιόδοξος, σε μέρες που όλοι οι υπόλοιποι είναι κατσούφηδες εξαιτίας της Έκλειψης Σελήνης στον Λέοντα. Περνάς καλά, διασκεδάζεις, κάνεις μεγάλα σχέδια, στέκεσαι τυχερός την πιο περίεργη στιγμή και αυτό σε συναρπάζει. Την εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας η Αφροδίτη από το ζώδιο σου βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία και ναι γίνεσαι ακόμα πιο δημοφιλής στο περιβάλλον σου ενώ ο έρωτας σε αιφνιδιάζει ευχάριστα. Επιπλέον το τρίγωνο Άρη – Δία, ενεργοποιεί για τα καλά την ερωτική σου ζωή, όπου εκεί σίγουρα δεν θα κάτσεις φρόνιμα. Οι δυσκολίες της εβδομάδας συνεχίζουν να αφορούν τον οικονομικό σου τομέα, όπου εκεί θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μόνο χαμόγελα θέλω να βλέπω από εσένα φίλε μου Τοξότη αυτή την εβδομάδα, αφού τα αισθηματικά σου πραγματικά θα πάνε εκπληκτικά. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου λάμπεις, γοητεύεις, είσαι ερωτεύσιμος, περνάς καλά, έχεις τις κατακτήσεις σου ... η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, φέρνει αυτή την τυχερή στιγμή που πάντα περίμενες για αυτό ... προετοιμάσου! Όσο για το τρίγωνο Άρη - Δία που γίνεται στις 25 του μήνα, σου εγγυάται ένα διήμερο γεμάτο ερωτική δράση !
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι θετική για να κάνεις νέα βήματα στα επαγγελματικά σου, κυνηγώντας λίγο παραπάνω την τύχη που είναι με το μέρος σου! Μία ξαφνική πρόταση θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό αλλά και με νέα σχέδια. Στα οικονομικά είσαι αρκετά ζορισμένος Τοξότη μου αφού το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που γίνεται τη Δευτέρα, στενεύει τα λουριά και σε αναγκάζει να περιορίσεις τα έξοδά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε ξεκινά μία εβδομάδα που σου ξύνει λίγο τις πληγές του παρελθόντος ιδιαίτερα για ζητήματα που άγγιξαν μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου, ή βγαίνουν στην επιφάνεια και κάποιες οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, που τώρα καλείσαι να διαχειριστείς. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα, έρχεται για να σε πιέσει σε ψυχολογικό υπόβαθρο, όμως τώρα είναι που θα συνειδητοποιήσεις όλες τις απαραίτητες αλλαγές που είναι να κάνεις στη ζωή σου. Την Τετάρτη με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, δείξει προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με άτομα της οικογένειά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθη , ζήλειες και αποκαλύψεις φέρνει η νέα εβδομάδα στο πέρασμά της για τον αισθηματικό σου τομέα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Προσπάθησε να περιορίσεις τις επιβλητικές σου τάσεις και θυμήσου ότι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σου δίνει το μήνυμα ότι αυτή την εποχή πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και θυσίες για να διατηρήσεις κοντά σου αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ. Αν δεν έχεις σχέση, προσπάθησε να μην «ταΐζεις» τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, αναμασώντας το παρελθόν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε αναμονή στον τομέα των επαγγελματικών σου και περιμένεις μία αλλαγή, η οποία για την ώρα δεν έρχεται και αυτό σε κάνει να βρίσκεσαι σε έναν αναβρασμό ... Θυμήσου πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει και προσπάθησε να μην πιέζεις τις καταστάσεις παραπάνω από όσο πρέπει. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις μία πολύ καλή διαχείριση, γιατί η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Λέοντα όλο και κάποια έξοδα θα βγουν στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ξεκινά μία εβδομάδα εξελίξεων αλλά και εντάσεων για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου αγαπητέ μου Υδροχόε. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, έρχεται για να αναστατώσει ποικιλοτρόπως την επαφή σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά. Μέσα σε ένα κλίμα αποκαλύψεων θα ανακαλύψεις ποιοι είναι οι αληθινοί άνθρωποι στους οποίους μπορείς να βασιστείς και ποιους πρέπει να αφήσεις πίσω σου! Οι ξαφνικές εμπνεύσεις και οι ιδέες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθούν να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που θα εμφανίζονται μπροστά σου! Νέες γνωριμίες και δικτύωση με καινούργια πρόσωπα πραγματικά σε ευνοούν πολύ!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 με 22 Ιανουαρίου είναι βέβαιο ότι τα άστρα αυτή την εβδομάδα σου τα χαλάνε λίγο φέρνοντας αναστατώσεις, αλλαγές στην πορεία μίας σχέσης. Αν είσαι Υδροχόος οποιαδήποτε άλλης ημερομηνίες οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου φέρνουν νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα ενώ και ο έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας αισθάνεσαι ότι είσαι αρκετά περιορισμένος στα επαγγελματικά σου και ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να κάνεις νέα πράγματα. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσεις παγιδευμένος και στάσιμος, αλλά προώθησε όσο καλύτερα μπορείς την εργασία σου και σύντομα θα ξεφύγεις από το αδιέξοδο. Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο το Σαββατοκύριακο και σταδιακά σου δίνονται οι ευκαιρίες για νέες συμφωνίες και επαφές στα επαγγελματικά. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα δεν παρουσιάζει σημαντικές μεταβολές.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Στο τεταμένο κλίμα της εβδομάδας που διανύουμε, εσύ αγαπητέ Ιχθύ έχεις ιδιαίτερα φορτωμένο πρόβλημα και υπάρχουν αρκετές ειδήσεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος, γεγονός που σε αναστατώνει. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Λέοντα, δεν σε επηρεάζει άμεσα, όμως προκαλεί νευρικότητα στην καθημερινότητά σου και ίσως πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο απ΄όσο θα έπρεπε. Μην αμελήσεις ζητήματα διατροφής αλλά και την ξεκούρασή σου . Τα θετικά νέα της εβδομάδας αφορούν την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου, όπου θα δεχθείς την ανάλογη υποστήριξη για να μπορέσεις να πετύχεις κάτι που το ήθελες πάρα πολύ. Ίσως λειτουργήσεις αρκετά πιο τολμηρά και με τα οικονομικά σου, κάνοντας μία επένδυση ή μία αγορά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορώ να σου πω ότι τα αισθηματικά σου είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου αυτή την εβδομάδα, απεναντίας είσαι πιο απορροφημένος σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σου, το μέλλον και τις προοπτικές σου, αφήνοντας για λίγο πίσω στην άκρη την ευαίσθητη και συναισθηματική σου πλευρά! Από την άλλη πλευρά, οι μέρες που ακολουθούν μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις τους τρόπους ή τις λύσεις για να πετύχεις λίγο αργότερα μία μεγάλη επιθυμία που έχεις για την αισθηματικής ου ζωή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στην εργασία σου αυτή την εβδομάδα γιατί ανοίγονται και κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες που σε βοηθούν να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου και να πετύχεις σε στόχους που είχες εδώ και καιρό για την καριέρα σου! Δεν λείπουν ωστόσο από τις μέρες που ακολουθούν και οι υπερωρίες, οι κόπωση, οι εναλλαγές στο πρόγραμμά σου. Στον οικονομικό τομέα οι συνθήκες κρίνονται ευνοϊκές για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου !



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου