ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7/1 έως 13/1 !

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μετά το δυνατό κύμα ταλαιπωριών και δοκιμασιών της Έκλειψης, αυτή την εβδομάδα Κριέ μου, προσπαθείς να οργανωθείς και να βάλεις μπροστά τα νέα σχέδιά σου. Η είσοδος ......
...... της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα προσφέρει μία ανάσα αισιοδοξίας στη ζωή σου, ενώ οι προτάσεις και οι ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και φλερτ δεν θα λείψουν. Εύνοια όμως δέχεσαι και για υποθέσεις που αφορούν τις σπουδές, τα ταξίδια, το νόμο. Την προσοχή σου θέλω να μου δείξεις την Τρίτη (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου) γιατί με το τετράγωνο Ερμή – Άρη σε βλέπω να μπλέκεσαι σε «καβγά» με άτομα που δεν πρέπει (πχ. τον προϊστάμενο στην δουλειά, τον/την σύζυγο). Μην βιάζεσαι τόσο πολύ στις κινήσεις και στα λόγια σου αυτή την εβδομάδα ... Καθώς η εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της, θα κληθείς να δεις πιο ώριμα και σοβαρά κάποιους στόχους που έχεις για το μέλλον σου ... Οι υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σου είναι φανερό ότι έχουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις ακούσει τον στίχο του τραγουδιού που λέει : με αντιθέσεις και καβγαδάκια γίνεται η σχέση μας πολύ εκρηκτική, μετά μωρό μου ζητάς χαδάκια και αλλάζει η ερωτική πλοκή! Ε ναι λοιπόν αυτός ο στίχος σου ταιριάζει γάντι αυτή την εβδομάδα... Ο ερωτισμός σου είναι διάχυτος, το ίδιο όμως και η επιθυμίας σου να πάρεις αυτό που θέλεις εδώ και τώρα στον έρωτα ... Οι αντιδράσεις δεν θα λείψουν, όμως δεν σε φοβάμαι και ξέρεις γιατί;;; Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, βρίσκεις Κριέ μου την άκρη σου και περνάς καλά αισθηματικά και στο τέλος ανανεώνεσαι!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές πιέσεις δεν λείπουν και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ, όπου η εποχή προστάζει να σηκώσεις μανίκια, να εργαστείς σκληρά και να δείξεις πνεύμα υποχωρητικότητας, όταν συμβαίνουν «στραβά» στην δουλειά που σε αποπροσανατολίζουν. Αυτή την εβδομάδα όμως θα ήθελα να μου δείξεις την προσοχή σου και να αποφύγεις σε χώρο δουλειάς τα κουτσομπολιά και τα παρασκήνια που θα υπάρχουν, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στα οικονομικά σου, έχεις τώρα τις ιδέες και τις ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν σταδιακά στην βελτίωσή τους!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ έντονο το παρασκήνιο που υπάρχει αυτή την εβδομάδα γύρω σου αγαπητέ μου Ταύρε, ενώ κάποιες στιγμές μπορεί να βυθίζεσαι σε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες και προκύπτουν από την κούραση που έχεις βιώσει το τελευταίο διάστημα κυρίως στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου! Τα ευχάριστα νέα είναι ότι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα ενισχύει σταδιακά την ψυχολογία σου και το πορτοφόλι σου. Οι σημαντικές αποφάσεις που έχεις πάρει για την πορεία των σχεδίων σου, θα μπορούν σιγά – σιγά να μπουν σε εφαρμογή, ενώ θα λειτουργήσεις αρκετά πιο απόλυτα στο περιβάλλον σου, επιβάλλοντας τους όρους και τους κανόνες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες επιθυμίες γεννούνται από αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου και μπορώ να πω ότι «ξεχειλίζεις» από ερωτισμό και διάθεση να ξεφύγεις από τα στενά όρια της λογικής σου! Δεν παύει όμως Ταυράκι μου να εκφράζεις ζήλεια, κτητικότητα αλλά και να τα θέλεις όλα δικά σου! Ενώ λοιπόν το κλίμα είναι καλό, θα σου πρότεινα να προσέξεις λίγο τα λόγια σου, γιατί το αποφασίζω και διατάζω που πιθανότατα θα θελήσεις να εφαρμόσεις δεν ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανήσυχα ξεκινάς την εβδομάδα σου για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις, επαφές, ή έγγραφα που σου προκαλούν προσωρινά μία αναστάτωση. Ωστόσο τα χαρούμενα νέα είναι ότι με την Αφροδίτη από τον Τοξότη διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις οικονομικές και υπάρχουν και κάποιες έκτακτες εισφορές που σε ικανοποιούν!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Επιτέλους μπαίνεις σε μία περίοδο, που οι σχέσεις σου δρομολογούνται σε μία πολύ καλύτερη πορεία και οι μέρες σου γεμίζουν συντροφικότητα. Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Τοξότη, όπου κάνει το κλίμα των σχέσεών σου αρκετά πιο ευχάριστο και απολαυστικό. Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να πάρει μία πολύ όμορφη τροπή τις ημέρες που ακολουθούν. Την Τρίτη θα θελα να μου προσέξεις καβγαδάκια που θα προκύψουν για ζητήματα οικονομικά, ενώ καλό είναι να αποφύγεις και τις βιαστικές αποφάσεις που αφορούν επενδύσεις / αγορές, εξάλλου ήδη έχεις κατανοήσει ότι τα οικονομικά σου θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Στο τέλος της εβδομάδας κορυφώνεται το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, το οποίο σε επηρεάζει σε όλη την διάρκεια του Ιανουαρίου. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου κάνοντας επιπόλαιες επιλογές, αλλά να προσπαθήσεις να βάλεις περισσότερο ρεαλισμό στις αποφάσεις σας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κρύο είναι τσουχτερό όμως η καρδιά είναι ζεστή ... Η εβδομάδα είναι άκρως ερωτική για το δικό σου ζώδιο, αφού η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα- περνά στον Τοξότη, κάνοντας ιδιαίτερα θερμό και απολαυστικό το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή! Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, είναι βέβαιο ότι οι μέρες φέρνουν άκρως ευνοϊκές εξελίξεις για την πορεία μίας νέας γνωριμίας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλές σκέψεις, προτάσεις και συζητήσεις που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σου και μέσα στην εβδομάδα είναι φανερό ότι θα κινήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Σημαντικό όμως είναι να δείξεις προσοχή ποιους εμπιστεύεσαι και να μην παρασύρεσαι από την βιασύνη, ή από την καλή την καρδιά που σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες προθέσεις με εσένα. Στα οικονομικά σου, προσπαθήσεις να «συμμαζέψεις» την κατάσταση πιέσεων που ήδη υπάρχει. Η εβδομάδα ευνοεί για να κόψεις έξοδα , να κάνεις μία καλή διαχείριση, αλλά και να οργανώσεις καλύτερα την πορεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Επιτέλους ξεκινά μία νέα εβδομάδα όπου γρήγορα σε ωθεί να γυρίσεις μία καινούργια σελίδα και να κάνεις τις ανακατατάξεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω. Η Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στον Αιγόκερω συνεχίζει να ασκεί την επιρροή της, έτσι λοιπόν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, ιδιαίτερα από Παρασκευή ως και Κυριακή, είναι αναμενόμενο ότι θα πιεστείς για θέματα σχέσεων. Τα θετικά νέα όμως είναι ότι η εργασία σου αρχίζει και αποδίδει πολύ καλύτερα, η απόφαση για διατροφή μπορεί να εφαρμοστεί με συνέπεια και σταθερότητα, ενώ η καθημερινότητά σου γίνεται πιο αρμονική καταφέρνοντας να αφήσεις πίσω σου ότι σε επιβαρύνει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Γνωρίζεις καλά και ήδη το αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη στα αισθηματικά σου. Μία σχέση (ή και γνωριμία) είναι φανερό ότι σε προβληματίζει και αναζητάς αυτή την εβδομάδα να δώσεις μέσα σου την απάντηση, αν τελικά αξίζει τον κόπο να πικραίνεσαι ή πρέπει να πας παρακάτω. Θέλω όμως να μου δείξεις την προσοχή σου, αν είσαι σε μία σχέση, γιατί η εβδομάδα φέρνει τα καβγαδάκια και τις αντιθέσεις της, ενώ μπορεί να ακούσεις και λόγια που θα τα παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις κάποια όρια αυτή την εβδομάδα στις συνεργασίες σου και κρατάς κάποιες αποστάσεις, ίσως γιατί αισθάνεσαι ότι με κάποια άτομα του επαγγελματικού σου χώρου, μάλλον παραγνωριστήκατε. Στα επαγγελματικά, διανύεις μία εβδομάδα που γίνονται νέες ενάρξεις, που για την ώρα σου προκαλούν ένταση ... Είσαι σε εγρήγορση για να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν έκτακτα έξοδα τα οποία πρέπει να τακτοποιήσεις, όμως μπορείς και θα τα καταφέρεις. Το μόνο που σου συνιστώ είναι να μην κάνεις τώρα τολμηρά σχέδια και επενδύσεις ρίσκου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τι θέλει ένας Λέοντας για να είναι ευτυχισμένος;;; Διασκέδαση, λούσα, καλοπέραση αλλά και ... έρωτα! Ε, ναι λοιπόν φίλε μου, από αυτή την εβδομάδα όλα τα παραπάνω θα τα έχεις, αφού η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, προσφέροντας γέλιο, χαρά, αισιοδοξία αλλά και ερωτισμό στη ζωή σου! Βρίσκεις ξανά τον ενθουσιασμό σου, απολαμβάνεις τη ζωή, είσαι πιο δημιουργικός ενώ προχωρούν οι επιθυμίες σου προς το στάδιο της υλοποίησής τους. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και κάποιες εντάσεις στα μέσα της εβδομάδας που θα αφορούν κυρίως ζητήματα εργασιακά που πρέπει να διευθετηθούν και φαίνεται ότι σε ζορίζουν και σε αγχώνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μου φαίνεται αγαπημένε μου Λέοντα, ότι αυτή την εβδομάδα θα τα παρατήσεις όλα και θα ασχοληθείς ολοκληρωτικά με τα αισθηματικά σου τα οποία φαίνεται ότι έχουν «ρέντα». Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, βάζουν τα δυνατά τους για να σου φέρουν στο «πιάτο» αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ για την πορεία της αισθηματικής σου ζωή. Κούνησε το δαχτυλάκι σου λοιπόν και κυνήγησε λίγο παραπάνω την τύχη που σου δίνεται αυτό το διάστημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Και μόνο στην σκέψη ότι πρέπει να μπεις στους ρυθμούς σου και να τακτοποιήσεις ένα «βουνό» εργασιών, σε πιάνει ένας πανικός φίλε μου Λέοντα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, προσπαθείς να τα τακτοποιήσεις όλα με λεπτομέρεια αλλά όλο και θα «σκάει» και κάτι καινούργιο που πρέπει να κάνεις... Φρόντισε να αποφύγεις το στρες και αφοσιώσου στην εργασία σου πιο συγκροτημένα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν έξοδα που πρέπει να γίνουν αυτή την εβδομάδα, τα ξέρεις, τα γνωρίζεις, δεν μπορείς να τα αποφύγεις ... Σε γενικές γραμμές όμως είσαι καλά, μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Όλα στα μάτια σου φαντάζουν ιδανικά αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Καταρχάς βρίσκεσαι σε ψυχολογική και σε συναισθηματική ανασύνταξη, συμβαίνουν χαρμόσυνα γεγονότα στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σου ζωή. Έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι βρίσκεσαι σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να μπορείς να αντιληφθείς κάποιες στιγμές ότι ίσως και εσύ από την πλευρά σου τα βλέπεις όλα κάπως εξιδανικευμένα, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Την εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου, αναθερμαίνεις οικογενειακές σχέσεις, έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο (αν είσαι του 1ου δεκαημέρου), κάνεις σχέδια για το μέλλον μίας σχέσης (αν είσαι του 2ου δεκαημέρου), παθιάζεσαι με την καλή έννοια (αν είσαι του 3ου δεκαημέρου). Θέλω μόνο να μου προσέξεις τις οικονομικές σπατάλες, γιατί μπορείς άνετα αυτές τις μέρες να ξεφύγεις από τον έλεγχο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αλήθεια είναι ότι τα αισθηματικά σου νιώθεις ότι βρίσκονται σε μία «ιδανική» κατάσταση αυτό τον καιρό και οι συνθήκες πράγματι είναι ιδιαίτερα όμορφες, όπου σου δίνεται και η δυνατότητα να αναπτύξεις περισσότερο το αίσθημα της οικειότητας ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου! Είναι σημαντικό όμως, να μην αφήνεις τον εαυτό σου τόσο ελεύθερο να κάνεις μεγάλα σχέδια, χωρίς να έχεις πρώτα σιγουρευτεί για το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ασυμφωνίες για ζητήματα επαγγελματικά θα σου προκαλέσουν μία προσωρινή ένταση στο μέσο της εβδομάδας αγαπητέ μου Παρθένε. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς στους ανθρώπους συνεργάζεσαι και δείξε παραπάνω συγκαταβατικότητα. Επιπλέον θυμήσου πως όσο καλό πρόσωπο και να δείχνει απέναντί σου ένας συνεργάτης, δεν σημαίνει πάντα ότι οι προθέσεις του είναι αγνές... Σημαντική λοιπόν είναι η ύπαρξη ορίων στις συνεργασίες. Στα οικονομικά, είσαι σε μία κινητικότητα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, κάτι το οποίο και πετυχαίνεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ξεκινά μία νέα εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ και το κύμα ταλαιπωρίας, κούρασης και ευθυνών δεν λείπει από την καθημερινότητά σου – ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου - ! Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι συνεχίζουν να σου προκαλούν εκνευρισμό, το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο και νιώθεις ότι το 2019 ξεκίνησε ιδιαίτερα πιεστικά για σένα. Θα σου πω όμως και τα καλά νέα, γιατί υπάρχουν και αυτά... Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό στάδιο, ενώ και στα αισθηματικά, με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορείς να «ποντάρεις» σε νέα φλερτ και γνωριμίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε η ώρα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να εκφράσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι μέσα σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη (από αυτή την Δευτέρα), βελτιώνεται αισθητά το κλίμα επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου και μέσω όμορφων συζητήσεων μπορείτε να βρείτε λύσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι «ελεύθερο πουλί» , οι μέρες φέρνουν ευχάριστα μηνύματα, προσκλήσεις, προτάσεις και γνωριμίες που μαζί τους φέρνουν και την προοπτική για ένα νέο έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά για την ώρα βρίσκεις μπροστά σου εμπόδια τα οποία δεν μπορείς εύκολα να τα ξεπεράσεις. Οι μέρες που ακολουθούν είναι απαιτητικές, ενώ θα υπάρξουν και συνεργάτες που θα σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό με την συμπεριφορά τους. Το θετικό νέο όμως είναι ότι μπορείς να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες για να έχεις την πρόοδο που περιμένεις. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα ανακούφισης κατόπιν μίας σημαντικής είδησης που θα λάβεις μέσα στην εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας αγαπητέ Σκορπιέ, νιώθεις ότι πατάς πολύ γερά στα πόδια σου και ότι έχεις την σιγουριά ότι κάποια πράγματα θα εξελιχθούν ακριβώς με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Πράγματι, οι εξελίξεις των ημερών σε δικαιώνουν και σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας, της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Το κλίμα της καθημερινότητάς σου θα είναι τεταμένο και ίσως κάποιες στιγμές ο τρόπος έκφρασής σου θα είναι απότομος, γεγονός που θα επιφέρει αντιδράσεις στο περιβάλλον σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη μπορεί να αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο, όμως η αισθηματική σου εύνοια συνεχίζεται. Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να κατανοήσεις και να ικανοποιήσεις ακόμα περισσότερο τις βαθύτερες ανάγκες σου! Μάλιστα αν είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου, μπορώ να πω ότι σε αυτές τις χειμωνιάτικες ημέρες ζεις και το απόλυτο ρομάντζο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο φίλε μου Σκορπιέ για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, αφού ο Άρης από τον Κριό, δίνει «γκάζια» τώρα για να ξεκινήσουν να ρολάρουν όλες οι δουλειές σου! Το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή (την Τρίτη) σε κάνει να βρίσκεσαι σε κάποιες αντιπαραθέσεις και να ανταλλάσεις λόγια με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, όμως στην περίπτωσή σου ισχύει πως ότι πεις, ότι ζητήσεις, εντέλει αυτό είναι και που θα γίνει. Στα οικονομικά, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε ενισχύσει σημαντικά το εισόδημά σου, αφού θα βρεθούν νέες πηγές που θα δώσουν ανάσα στον οικονομικό σου τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ξεκινά μία νέα εβδομάδα που είσαι ο «πρωταγωνιστής» των ημερών αγαπημένε μου Τοξότη. Η Αφροδίτη κάνει την θεαματική της είσοδο στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο κατά την οποία θα δεις σημαντική ανανέωση στη ζωή σου! Αλλάζεις την εικόνα σου, ομορφαίνεις, γοητεύεις τα πλήθη, εκπέμπεις ερωτισμό, συνάμα όμως είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός με διάθεση να κάνεις νέα ξεκινήματα... Το ευάλωτο σημείο σου είναι τα οικονομικά – αυτή η πληροφορία όμως δεν είναι καινούργια, ήδη την γνωρίζεις καλά- ! Σημαντικό είναι αυτή την εβδομάδα, να αποφύγεις καβγαδάκια που θα αφορούν οικονομικά ιδιαίτερα την Τρίτη που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Άρη! Επιπλέον μία σημαντική αστρολογική όψη που κορυφώνεται αυτή την Κυριακή, αλλά η επιρροή της έχει διάρκεια όλο τον Γενάρη είναι το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα. Βρίσκεσαι σε μία επεκτατική και ενθουσιώδη περίοδο της ζωής σου, με πολλά νέα μεγαλόπνοα σχέδια. Σημαντικό είναι να κάνεις ώριμες επιλογές, για να αποφύγεις τις πλάνες, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι το πιο ευνοημένο ζώδιο της εβδομάδας στον τομέα των αισθηματικών αγαπητέ μου Τοξότη. Η εύνοια αυτή προέρχεται από την Αφροδίτη, η οποία περνά στο δικό σου ζώδιο, αλλάζοντας για τα καλά το κλίμα των ερωτικών σου και φέρνοντας τις κατακτήσεις τα πόδια σου! Σταδιακά, ετοιμάζεται να βρεθεί σε τρίγωνο με τον Άρη και σε σύνοδο με τον Δία, αυτό σημαίνει ότι το έδαφος είναι γόνιμο για να κάνεις νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι στα σκαριά προετοιμασίας, νέων επαγγελματικών σχεδίων που σου προκαλούν μεγάλο ενθουσιασμό αγαπημένε μου Τοξότη. Σημαντικό όμως είναι να μπορέσεις να οριοθετήσεις καλύτερα τα βήματά σου και να προετοιμαστείς πρακτικά, για όλα όσα πρέπει να γίνουν. Μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου ή από την επιρροή που δέχεσαι από άλλα πρόσωπα, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι ζορισμένα, όμως με την δημιουργικότητα και το μεράκι σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ξεκινά μία νέα εβδομάδα που σε καλεί να ανασυνταχτείς μετά την Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο σου. Οι πιέσεις δεν λείπουν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου (δηλαδή 1-10 Ιανουαρίου), όμως οι μέρες σε παρακινούν να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία τάξη της υποθέσεις σου! Δείξε λίγο προσοχή στα καβγαδάκια που πιθανότατα θα προκύψουν με οικογενειακά πρόσωπα κατά την διάρκεια της Τρίτης (με το τετράγωνο Ερμή – Άρη). Πάρε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου κατά την διάρκεια της Κυριακής (με τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου), οι αποφάσεις αυτές θα μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, καλείσαι να κάνεις μία επανεξέταση της αισθηματικής σου ζωής. Νοσταλγείς στιγμές του παρελθόντος, αναγνωρίζεις κάποια λάθη που έκανες και εσύ στο χτες και θέλεις να καλύψεις κάποια κενά, δείχνοντας τα πραγματικά σου αισθήματα στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ίσως αυτές τις μέρες , κρατάς κάποια μυστικά που αφορούν τα αισθηματικά σου, είτε γιατί θεωρείς ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσεις τα θέλω σου, είτε γιατί δεν έχεις σιγουρευτεί ακόμα για τις προθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα βάζεις σε μία σειρά τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις για το 2019, καταγράφοντας όλα αυτά που έμειναν στην μέση και όλα αυτά που θέλεις να γίνουν στην πορεία. Δεν λείπουν και κάποιοι εκνευρισμοί, που προκύπτουν εξαιτίας της αμέλειας ή της ασυνέπειας των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, παρόλο που έχεις έντονο άγχος, μπορώ να πω ότι τα καταφέρνεις μία χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Ισχύς έρχεται με την Ένωση και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις πολύ καλά εσύ φίλε μου Υδροχόε και θα φροντίσεις να το εφαρμόσεις άμεσα από αυτή την εβδομάδα, ανοίγοντας περισσότερο τον κύκλο γνωριμιών σου και δείχνοντας εμπιστοσύνη στα άτομα που σε πλαισιώνουν. Τη νέα εβδομάδα ηρεμεί κάπως το κλίμα στη ζωή σου, υπάρχουν ωστόσο αρκετές επικοινωνίες, που αφορούν το κλείσιμο υποθέσεων του παρελθόντος. Σημαντικό στοιχείο της εβδομάδας είναι ότι θα ακολουθήσεις το ένστικτό σου, για να πάρεις απαντήσεις σε μία προσωπική σου υπόθεση που φαίνεται ότι σου δημιουργεί κάποια κενά και κάποιες ανησυχίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ζητούμενο αυτής της εβδομάδας είναι ένα (και φαίνεται ότι ικανοποιείται), να μπορέσεις να εκπληρώσεις κάποιες βαθύτερες προσδοκίες σου που αφορούν την προοπτική των αισθηματικών σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, βοηθά σημαντικά στην ανανέωση των αισθηματικών σου! Αν είσαι σε σχέση μπορείς να περάσεις πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε μαζί, παρατηρώντας ότι η σχέση που διατηρείτε ικανοποιεί τα βαθύτερα θέλω σου! Αν δεν έχεις σχέση, να θυμάσαι ότι μπαίνεις σε μία περίοδο κοινωνική, με πολλές προτάσεις και ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Μία φιλία μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε έναν έρωτα αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων για τα επαγγελματικά σου και το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να συγκροτήσεις τα πάντα με απόλυτη συνέπεια. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζοντας όψεις με Άρη και Κρόνο, αυτό που έχω να σου πω είναι να μην βιαστείς να θέσεις τελεσίδικα στα επαγγελματικά σου. Η εποχή σε βοηθά να σκεφτείς και να δομήσεις καλύτερα την εργασία σου, όχι όμως να προβείς τώρα σε νέες ενέργειες. Όσο για τα οικονομικά σου, με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, είναι σημαντικό να προσέξεις τους οικονομικούς συνεταιρισμούς και να μην παρασύρεσαι από τα μεγαλόπνοα σχέδια που προσπαθούν άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, να σε πείσουν να συμμετέχεις .

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Μία εβδομάδα με νέους στόχους και αρκετές κοινωνικές επαφές ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη είσαι πιο δημιουργικός από κάθε άλλη φορά, βρίσκεις όμως και τους «συμμάχους» εκείνους, που αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και είναι στο πλευρό σου! Αυτή την εβδομάδα θέλω μόνο να μου προσέξεις το παρασκήνιο κουτσομπολιών που προκύπτουν στον κοινωνικό σου κύκλο. Κάποια άτομα δεν έχουν και τόσο αγνές προθέσεις απέναντί σου (μεγαλύτερη προσοχή την Παρασκευή, που κάποιος θα θελήσει να σε ξεγελάσει)! Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, που σε επηρεάζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Έχεις όραμα για το μέλλον σου, όμως για να μην μείνεις πίσω στα σχέδιά σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός και λεπτολόγος, στις επιλογές των ανθρώπων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου αυτή την εβδομάδα είναι η αισθηματική σου ζωή να πάρει μία πιο σοβαρή πορεία. Αρχίζεις και βλέπεις με περισσότερη λεπτομέρεια, ζητήματα που αφορούν την σχέση σου και ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχου και κάποια κενά, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψεις λίγο παραπάνω για να διορθωθούν, προκειμένου να μην δημιουργηθούν αποστάσεις. Αν δεν έχεις σχέση, τότε η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να διακρίνεις μέσα σου τι είναι αυτό που ζητάς από έναν σύντροφο ζωής (γιατί μεταξύ μας, ξέρω καλά ότι κάτι τέτοιο ψάχνεις αυτή την περίοδο)! Κάνοντας μία τέτοιου είδους οριοθέτηση μέσα σου, να ξέρεις ότι το ζητούμενο για δημιουργία μίας σταθερής σχέσης θα ικανοποιηθεί!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλες προοπτικές ανοίγονται στην καριέρα σου από αυτή την εβδομάδα.... Είσαι πιο σίγουρος από κάθε άλλη φορά, τι αξίζεις αλλά και που θέλεις να φτάσεις στην πορεία και οι μέρες που ακολουθούν σου δίνουν μία ώθηση παραπάνω για να πετύχεις στα σχέδια που κάνεις για το μέλλον των επαγγελματικών σου! Μην δίνεις και τόση μεγάλη σημασία στα λόγια, στις συμπεριφορές και στις αντιδράσεις των συνεργατών σου και αυτό στο λέω, γιατί μπορεί να πικραθείς από την στάση κάποιων ανθρώπων. Στα οικονομικά σου η εβδομάδα κρίνεται απαιτητική με αρκετά έξοδα, τα οποία όμως τα γνωρίζεις, τα περιμένεις και ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα αποφύγεις.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου