ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ραντεβού στην Ελλάδα (Highway to Hellas)!


Ο Γιόργκ Γκάισνερ, υπάλληλος μεγάλης τράπεζας του Μονάχου, καταφτάνει στην ελληνική νήσο Παλαδική, ώστε να τσεκάρει τις εγγυήσεις για ένα δάνειο που βάλανε στην τράπεζα πριν από χρόνια. Η υποψία .....
.....  του είναι ότι οι συγκεκριμένες εγγυήσεις που μπήκαν για το δάνειο, ένα νοσοκομείο και ένα ενεργειακό κέντρο, δεν υπάρχουν διόλου. Αλλά οι ντόπιοι δεν είναι βλάκες και εξαφανίζουν τις εγγυήσεις από τα μάτια του, σαν να μην υπάρχουν. Έτσι, ο απελπισμένος Γερμανός ξεκινά μια οδύσσεια ενάντια σε όλο το νησί και τη μόνιμη παρέα ενός ελληνο-γερανού ζιγκολό, του Πάνου, αναζητά τα συγκεκριμένα μέρη μόνος του.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 11 Αυγ 2016
Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γερμανικά - Ελληνικά - Αγγλικά
Σάτιρα | 88'
  
     
        Christoph Maria Herbst Ηθοποιός ....Jorg Geissner
Adam Bousdoukos Ηθοποιός ....Πάνος
Ακύλλας Καραζήσης Ηθοποιός ....δήμαρχος Σπύρος
Χρήστος Βαλαβανίδης Ηθοποιός ....Ηλίας
Γιώργος Κοτανίδης Ηθοποιός ....Σταύρος
Aron Lehmann Σκηνοθετης
Aron Lehmann Σεναριογράφος
Arnd Schimkat Σεναριογράφος
  Moses Wolff Σεναριογράφος




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου