ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια !


Προβλέψεις Εβδομάδας από 24 έως 30 Ιουλίου από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη


ΚΡΙΟΣ
Έχεις βρει τον στόχο σου και επιδιώκεις με κάθε τρόπο την ενδυνάμωσή σου για να δικαιώσεις τις προσδοκίες σου. Ο σκοπός αυτό το διάστημα είναι να γεμίσεις μπαταρίες. Τα κίνητρά σου είναι πλέον ορατά και εσύ έχεις συνειδητοποιήσει κάποια λάθη .....
..... που πιθανόν κάνεις. Είναι η περίοδος που αν αληθινά το θέλεις θα αντιληφτείς πιο εύκολα το σκοτεινό σου κομμάτι και κάπως θα προσπαθήσεις να το οριοθετήσεις. Στην προσπάθεια αυτή θα βρεις χορηγούς και βοηθούς σε ό,τι κάνεις. Αύξησε λοιπόν τις προσπάθειες σου για να έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις με το μέρος σου υποστηρικτές και αρωγούς. Οπότε θα νιώσεις ένα είδος ασφάλειας και εμπιστοσύνης.



ΤΑΥΡΟΣ
 Υπάρχουν αντιστάσεις και ενστάσεις και για αυτό δημιουργείς γύρω σου πολλές αντιθέσεις. Το καλό είναι ότι ενώ στην αρχή ήσουν αρνητικός/η με θέματα αλλαγής μέσα στο σπίτι σου, τώρα έχεις αντιληφτεί ότι χρειάζονται όλες οι μεταβολές για να μπορείς και να κινείσαι με ένα είδος ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Γενικά, βγαίνεις από τα όρια σου αυτήν την περίοδο γιατί νιώθεις ότι μπορεί να τα καταφέρεις σε ό,τι κάνεις. Και αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και ένας είδος απόλυτης κυριαρχίας πάνω στους άλλους. Η ανάγκη της αναγνώρισης της αξίας σου από τους γύρω θα σε εμποδίσει να εκφραστείς με ελευθερία λόγου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Άφησε και λίγο χώρο για τους γύρω σου γιατί μπορεί να νιώσουν κάποια στιγμή ότι τους πνίγεις και δεν τους αφήνεις περιθώρια δράσης.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις μια ιδιαίτερη ταυτότητα αυτό το διάστημα και βαδίζεις προς εξυγίανση πολλών θεμάτων που σε απασχολούν. Το καλό είναι ότι μοιράζεσαι με όλους τις απόψεις αλλά και τα προβλήματά σου. Η πιθανότητα επιτυχίας σε θέματα δουλειάς μέσα από επικοινωνία και ανοίγματα θα σου δώσει μια ώθηση στο να κάνεις καινούργια πράγματα. Το να μιλήσεις σε κοινό δεν θα σου είναι δύσκολο αυτό το διάστημα και είναι πιθανόν να παρουσιαστούν ευκαιρίες να αναπτύξεις τα επιχειρήματά σου σε μια νέα δουλειά που κάνεις. Οι σχέσεις σου πάντως θα γίνουν πιο εύκολες και με έναν τρόπο θα σε βοηθήσουν. Επίσης, θα κάνεις πάρα πολλές γνωριμίες που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα πάρεις μια μεγάλη ώθηση μέσα από επικοινωνίες και ταξίδια. Για αυτό να επιμείνεις στις ευκαιρίες που μπορεί να σου αλλάξουν την καθημερινότητα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείς να ανοίξεις δρόμο για να ολοκληρώσεις κάποιες επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Οι σκέψεις μπορεί να μονοπωλούν την καθημερινότητά σου και να είναι κάπως απόλυτες, γιατί θα εστιάζεσαι σε ένα συγκεκριμένο θέμα και δεν θα έχεις σφαιρική άποψη. Για αυτό προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς περισσότερο ευέλικτος/η. Πιθανόν να νιώσεις ότι μπορεί κάποιοι να σε αδικούν σε επίπεδο οικονομικό όμως να μην ξέρεις με ποιο τρόπο να το επικοινωνήσεις με τρίτους, γιατί έχεις μια δυσκολία στην επικοινωνιακή διαχείριση αυτό το διάστημα. Μάλλον θα αναζητήσεις την αποκλειστικότητα σε πράγματα που αυτήν τη στιγμή κάνεις, ενώ είναι πιθανό να μη βάζεις καθόλου νερό στο κρασί σου σε ερωτικά θέματα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητάς την αποκλειστικότητα και με τον τρόπο σου θα το καταφέρεις γιατί κινείς τα νήματα με πολύ δυναμικό τρόπο.



ΛΕΩΝ
Χρειάζεται να δράσεις πολύ δυναμικά για να είσαι μέσα στο παιχνίδι και για να κινηθείς με ταχύτητα σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Η εμφάνισή σου αυτήν την περίοδο μετράει παραπάνω από άλλες φορές και με τον τρόπο σου εξασφαλίζεις εύνοια και πόρτες ανοικτές. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βλέπεις πράγματα πίσω από την κουρτίνα, αφού θα ερευνάς περισσότερο ό,τι και να πέφτει στα χέρια σου. Για αυτό μπορεί να έχεις την δυνατότητα να μπαίνεις βαθιά σε πράγματα που παλιά πιθανόν να μην μπορούσες καθόλου να δεις ή να καταλάβεις. Πάντως θα έχεις έντονα συναισθήματα και πιθανόν να σου βγει θυμός στην επιφάνεια από διάφορα πράγματα που έχεις «καταπιεί» και αφορούν το παρελθόν. Αλλά η στροφή που θα πάρεις θα σε βοηθήσει στο να διεκδικήσεις και να μην παραδίνεσαι άνευ όρων.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δίνεις τη μάχη σου και θα έχεις την ατομική σου επιτυχία. Για αυτό μην παρατάς τα όπλα εύκολα και μην αφήνεις κανένα να σε διαβάλει με τις δικές του ιδέες και απόψεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και για αυτό μπορεί να έχεις απομακρυνθεί από όλους και όλα, χωρίς να σε νοιάζει τι τελικά θα πουν ή θα σκεφτούν για σένα. Γιατί πιστεύεις ότι έχεις κάνει το καλό και τώρα μπορείς να εμπιστευτείς το σύμπαν αλλά και κάποια άτομα που για σένα είναι μοναδικά. Αν πάντως επιμένεις για μια δραστηριότητα επαγγελματική και όλα είναι προς το παρόν ακινητοποιημένα, μην το βάζεις κάτω. Γιατί ξαφνικά θα ανοίξουν όλα και θα γίνουν αυτά που περιμένεις χωρίς τελικά να κάνεις ιδιαίτερο κόπο. Για αυτό αφέσου και μην έχεις εμμονές με κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σου είναι να δώσεις άφεση σε κάποια άτομα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις χώρο μέσα σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσγειώνεσαι απότομα σε μια κατάσταση την οποία πιθανόν δεν έχεις αναζητήσει εσύ. Αλλά μην την αρνείσαι γιατί κάπου εκεί μπορεί να υπάρχει η τύχη σου.



ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και προσπαθείς να δημιουργήσεις γέφυρες μέσα από ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές και εξομολογήσεις. Θα έρθεις με κάποια άτομα πολύ κοντά γιατί θα εκπέμπεις ζεστασιά και κυρίως θετικότητα. Οπότε όλο αυτό θα σε βοηθήσει στο να εξωραΐσεις τις δυσκολίες και τις ανατροπές. Το παρασκήνιο μπορεί να δουλεύει ώς ένα σημείο και να μην μπορείς να ξεφύγεις από ένα κομμάτι του παρελθόντος που όταν βγαίνει στην επιφάνεια σε πονάει. Η προσέγγιση σου όμως σε θέματα τεχνών και θεαμάτων είναι ιδιαίτερη και από εκεί θα αναδυθεί εύκολα η δημιουργικότητά σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε καλή διάθεση για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις την θετική εικόνα για τον εαυτό σου και την μελλοντική σου πορεία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιθανόν να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή και να έχεις μια «τυραννική» διάθεση να επιβληθείς και να γίνει κατά κάποιο τρόπο το δικό σου. Το καλό είναι ότι έχεις και την ανάγκη της δημιουργίας για αυτό πιθανόν να πιέζεσαι για να ξεπεράσεις κάποια κρυμμένα σου τραύματα που σε βασανίζουν και πρέπει να τα μοιραστείς με άτομα που εμπιστεύεσαι. Καλό είναι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, λόγω του Άρη που είναι στο ζώδιο σου, να είσαι πολύ συγκεκριμένος/η και να προσπαθήσεις να εξημερώσεις τα πολύ δυνατά και παθιασμένα συναισθήματα που πιθανόν να νιώθεις αυτό το διάστημα. Όλα πάντως θέλεις να γυρίζουν για λίγο γύρω από εσένα. Οπότε θα δράσεις και ανάλογα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις την ανάγκη για να αξιολογηθείς με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο για αυτό δοκιμάζεις καινούργιες τεχνικές και γίνεσαι το επίκεντρο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Αξιολογείς τελείως διαφορετικά τα πράγματα και αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις αυτά που χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή. Ο στόχος σου πάντως σταθεροποιείται και γίνεται πιο εφικτός. Η δράση σου αυτήν τη στιγμή είναι συντονισμένη με τα θέλω σου. Για αυτό θα χρειαστεί να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε ό,τι κάνεις. Η φλόγα που υπάρχει μέσα σου θα διατηρηθεί έντονα γιατί τα πιστεύω σου θα υποστηρίξουν τις απόψεις σου. Μια δουλειά που σου είχε προταθεί για το εξωτερικό τώρα πιθανόν να επανέλθει και να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες και προοπτικές σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει τώρα και θα είναι πολύ καλό για σένα αλλά και για τους γύρω σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απογείωσε την ενέργειά σου με θετικότητα στα πιστεύω σου και τις πράξεις σου. Γιατί θα κερδίσεις πολλά και με τη σωστή συμπεριφορά θα αναγνωριστείς στο επίπεδο που θέλεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναθερμαίνεις τις σχέσεις με τους γύρω σου και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις και κάποιες υπερβολές οι οποίες όμως είναι αναγκαίες αυτή την στιγμή για να ξεπεράσεις ορισμένες δύσκολες σχέσεις στην καθημερινότητά σου. Όσο πάντως εσύ επιμένεις στη δημιουργικότητά σου τόσο θα ξεπερνάς τους φόβους αλλά και την αποκοπή από την ομάδα που συνεργάζεσαι. Το να ακολουθήσεις άτομα κατά ανάγκη μάλλον δεν θα σε βοηθήσει. Αντίθετα θα σου δημιουργήσει αναστολές και μεγαλύτερη συστολή για ό,τι θέλεις να κάνεις. Διατήρησε τα δικά σου θέλω και την δική σου προσωπικότητα και τότε θα έχεις μεγαλύτερη υποστήριξη σε επίπεδο οικονομικό κυρίως μέσα από συνεργασίες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αγγίζεις τις πολύ ευαίσθητες και δημιουργικές σου πτυχές αυτή την περίοδο και δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο που σίγουρα θα είναι περισσότερο εκφραστικό και δημιουργικό.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δείχνεις να έχεις μεγάλο ταλέντο με τους γύρω σου για αυτό εισπράττεις τα καλύτερα αυτό το διάστημα. Όσο πάντως αναγνωρίζεις ότι χρειάζεσαι συνεργασίες και γενικά στήριξη από τα άλλα άτομα τόσο θα σου ανοίγονται πόρτες και θα έχεις ευκαιρίες που δεν τις είχες καν φανταστεί. Η διορατικότητα που μπορεί να έχεις αυτή τη περίοδο σίγουρα θα σε καθοδηγήσει σωστά στο να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες σχέσεις ή συνεργασίες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο σίγουρα προβληματίζεσαι για το πως πρέπει να κινηθείς σε επίπεδο επαγγελματικό γιατί υπάρχουν κάποια παλιά προβλήματα που πιθανόν να εμποδίζουν τις κινήσεις σου αυτή την στιγμή.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Με την υπομονή και την πίστη ότι όλα θα τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν αυτή την στιγμή.



ΙΧΘΥΕΣ
 Βρίσκεσαι μέσα σε πολύ κόσμο αλλά πιθανόν να νιώθεις μια μοναξιά ή μια αίσθηση ότι τελικά δεν μπορείς να κάνεις την σωστή επαφή. Νιώθεις ότι κάτι σου λείπει και ίσως να απομακρύνεσαι και να μην έχεις την σωστή αντίληψη. Για αυτό χρειάζεται να μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα επειδή σίγουρα θα κάνεις λάθος και θα παγιδευτείς σε προσωπικές απόψεις. Το να προσφέρεις και γενικά να ξεπεράσεις τον εαυτό σου ακόμα και σε μικρές λεπτομέρειες θα είναι για σένα μια διαφορετική εμπειρία που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μεγαλύτερη επαγγελματική δραστηριότητα και μπορεί ξαφνικά να ρισκάρεις και να μπεις βαθιά σε θέματα που πιθανόν παλιά δεν γνώριζες και πολύ καλά, αλλά τώρα νιώθεις ότι είσαι μεγαλύτερος γνώστης.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το να δίνεις μόνο χωρίς να παίρνεις πιθανόν να δημιουργεί μέσα σου το συναίσθημα ότι αδικείσαι. Για αυτό φρόντισε να δίνεις με ένα μέτρο που σε εκφράζει περισσότερο.



πηγη



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου