ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Το «Star Trek» επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες, ο Κερτ Ράσελ πρωταγωνιστεί σε ένα γουέστερν τρόμου, ενώ η Μπλέικ Λάιβλι αγωνίζεται να σωθεί από έναν καρχαρία. Οι τρεις αυτές νέες ταινίες, μαζί με ένα κατασκοπικό θρίλερ, μια γαλλική κομεντί και δύο επανεκδόσεις κλασικών φιλμ συνθέτουν το πανόραμα της κινηματογραφικής εβδομάδας που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Star Trek Beyond»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν με τους: Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόι Σαλντάνα, Άιντρις Έλμπα, Σοφία Μπουτέλα
Το Εντερπράιζ ταξιδεύει σε μια αχαρτογράφητη περιοχή του Διαστήματος και πέφτει στην καλοστημένη παγίδα του πολέμαρχου Κραλ. Το σκάφος καταστρέφεται, το πλήρωμα αιχμαλωτίζεται, αλλά ο Κερκ και οι λιγοστοί σύντροφοί του που έχουν διαφύγει σχεδιάζουν την αντεπίθεσή τους.



«Ένας Προδότης Ανάμεσά μας»

Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Σουζάνα Γουάιτ με τους: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέμιαν Λούις, Ναόμι Χάρις
Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών γνωρίζουν στο Μαρακές έναν Ρώσο μαφιόζο, ο οποίος τους δίνει για να παραδώσουν στην ΜΙ6 ένα στικάκι με απόρρητες πληροφορίες που αφορούν τη σχέση Βρετανών πολιτικών και ρώσικου οργανωμένου εγκλήματος. Όταν το κάνουν, θα μπλεχτούν σε ένα σκοτεινό, αναπόδραστο κύκλο συνωμοσιών.



«Σε Ρηχά Νερά»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ζομ Κολέ - Σερά με τους: Μπλέικ Λάιβλι, Όσκαρ Τζενάντα, Άντζελο Τζόσουε
Η Νάνσι είναι μια Αμερικανίδα σέρφερ που ανακαλύπτει μια απομονωμένη παραλία στο Μεξικό, ιδανική για παιχνίδι με τα κύματα. Όταν, όμως, δεχτεί την επίθεση ενός καρχαρία, θα καταφύγει τραυματισμένη σε έναν ύφαλο 200 μέτρα από την ακτή, χωρίς όμως να έχει τρόπο να τη φτάσει.



«Στάσου στο Ύψος σου»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λορέν Τιράρ με τους: Ζαν Ντιζαρντέν, Βιρζινί Εφιρά, Σεντρίκ Καν
Η Ντιάν, μία πρόσφατα χωρισμένη δικηγόρος, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον Αλεξάντερ, έναν γοητευτικό αρχιτέκτονα ο οποίος έχει βρει το τηλέφωνό της και την καλεί για να της το επιστρέψει. Η συζήτησή τους κυλά τόσο ωραία που αποφασίζουν να συναντηθούν κι από κοντά, όμως η Ντιάν έρχεται αντιμέτωπη με μια έκπληξη.




«Τσεκούρι Από Κόκκαλο»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρεγκ Ζάλερ με τους: Κερτ Ράσελ, Πάτρικ Γουίλσον, Μάθιου Φοξ, Λίλι Σίμονς
Όταν μια φυλή κανίβαλων Ινδιάνων απάγει τη σύζυγο ενός ράντσερ, ο σερίφης του Μπράιτ Χόουπ οργανώνει ένα απόσπασμα που ξεκινά για να τη φέρει πίσω.



«7 Χρόνια Φαγούρα»

Αμερικανική ταινία του 1955, σκηνοθεσία Μπίλι Γουάιλντερ με τους: Μέριλιν Μονρόε, Τομ Ιγουελ, Έβελιν Κέινς
Ένας πιστός σύζυγος, ύστερα από 7 χρόνια συζυγικής ζωής, θέλει ν' απατήσει τη γυναίκα του με τη γοητευτική γειτόνισσά του, που μοιάζει με τη... Μέριλιν Μονρόε.



«Η Γιορτή της Μπαμπέτ»

Δανέζικη ταινία του 1987, σκηνοθεσία Γκάμπριελ Αξελ με τους: Στεφάν Οντράν, Γιαρλ Κιούλε, Μπίμπι Άντερσον
Η Μπαμπέτ είναι μια Γαλλίδα η οποία μετά τα γεγονότα της Κομμούνας βρίσκει καταφύγιο στη Δανία στο σπίτι δύο ανύπαντρων γυναικών σε ένα απομονωμένο ψαροχώρι. Ζει μαζί τους για χρόνια ως οικονόμος και όταν κερδίσει το λαχείο θα ξοδέψει όλη την περιουσία της για να ετοιμάσει ένα αξέχαστο ευχαριστήριο γεύμα.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου