ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Ένα θρίλερ του πρωτοεμφανιζόμενου Σιντάρο Σιμοσάουα, με Χόπκινς και Πατσίνο, ένα ερωτικό δράμα του Τζουζέπε Τορνατόρε με τους Τζέρεμι Άιρονς και Όλγα Κουριλένκο και η συνέχεια του «Ice Age», είναι μεταξύ των νέων ταινιών που κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Η κινηματογραφική εβδομάδα συμπληρώνεται με μια γαλλική κωμωδία και το «Φόβο» του Ρομπέρτο Ροσελίνι σε επανέκδοση.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Παιχνίδι Χωρίς Κανόνες»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σιντάρο Σιμοσάουα με τους: Τζος Ντουάμελ, Άντονι Χόπκινς, Αλ Πατσίνο, Μαλίν Άκερμαν
Ο Μπεν είναι ένας φιλόδοξος, πετυχημένος δικηγόρος, τον οποίο μια παλιά ερωμένη του προμηθεύει με απόρρητα στοιχεία για τις παρανομίες του πάμπλουτου εραστή της, ιδιοκτήτη μιας φαρμακευτικής εταιρείας. Όταν ο Μπεν αναλάβει να τον οδηγήσει στο δικαστήριο, εκείνη θα βρεθεί νεκρή κι αυτός θα αποδειχτεί ο βασικός ύποπτος.



«Θα σε Περιμένω, Πάντα.»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζιουζέπε Τορνατόρε με τους: Όλγα Κουριλένκο, Τζέρεμι Άιρονς, Σάιμον Τζονς
Η Έιμι είναι μια μεταπτυχιακή φοιτήτρια αστρονομίας η οποία δουλεύει ως κασκαντέρ σε ταινίες δράσης και διατηρεί μια παθιασμένη ερωτική σχέση με τον μεγαλύτερό της σε ηλικία καθηγητή αστροφυσικής Εντ Φέραμ. Όταν εκείνος εξαφανιστεί ξαφνικά από τη ζωή της, η επικοινωνία τους θα συνεχιστεί με έναν απρόοπτο, μυστηριώδη τρόπο.



«Μαμά, Γύρισα!»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ερίκ Λαβέν με τους: Ζοζιάν Μπαλασκό, Ματίλντ Σενιέ, Αλεξαντρά Λαμί
Αφού χάνει τη δουλειά της, η 40χρονη Στεφανί αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της υπερπροστατευτικής μάνας της. Κι ενώ η μια προσπαθεί να συμβιώσει χωρίς εντάσεις και τσακωμούς με την άλλη, μια οικογενειακή συγκέντρωση θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου…




«Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης»

Aμερικανικό animation, σκηνοθεσία Μάικ Θερμάγιερ, Γκέιλεν Τσου
Ο Σκρατ ανακαλύπτει ένα θαμμένο εξωγήινο διαστημόπλοιο, εκτοξεύεται στο Διάστημα και προκαλεί βροχή μετεωριτών στη Γη. Ο Μάνι και η παρέα του τρέχουν για να γλιτώσουν, ψάχνοντας παράλληλα τρόπο να σώσουν τον πλανήτη.



«Ο Φόβος»

Ιταλογερμανική ταινία του '54, σκηνοθεσία Ρομπέρτο Ροσελίνι με τους: Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Ματίας Βίεμαν, Κουρτ Κρούγκερ
Η Ιρένε Βάγκνερ είναι μια πλούσια γυναίκα, παντρεμένη με έναν διακεκριμένο επιστήμονα. Γεμάτη φόβο και τύψεις, αποφασίζει να τερματίσει τον παράλληλο δεσμό με τον εραστή της, αλλά μια άγνωστη αρχίζει να την εκβιάζει, απειλώντας πως θα αποκαλύψει την αλήθεια στον άντρα της.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου