ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Αόρατος Εχθρός (Eye in the Sky)!


Η λονδρέζα συνταγματάρχης Κάθριν Πάουελ τοποθετείται σε μυστική αποστολή, να συλλάβει επικίνδυνους τρομοκράτες από το κρησφύγετο τους στο Ναϊρόμπι.......
Η αποστολή ξαφνικά αλλάζει πρόσημο, από «σύλληψη» σε «εξολόθρευση», όταν η αξιωματικός μαθαίνει ότι οι τρομοκράτες είναι έτοιμοι για επίθεση αυτοκτονίας. Ο αμερικανός πιλότος Στιβ Γουάτς είναι έτοιμος να ανατινάξει το κρησφύγετο, όταν ένα κοριτσάκι εμφανίζεται στη ζώνη πυρός. Η απίστευτη απόφαση πρέπει τώρα να παρθεί από πολιτικούς και δικηγόρους, καθώς τα δευτερόλεπτα λιγοστεύουν.
Πολιτικό Θρίλερ | 102'
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 4 Αυγ 2016
Διανομή: Feelgood Entertainment
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά


Helen Mirren Ηθοποιός ....συνταγματάρχης Katherine Powell
Aaron Paul Ηθοποιός ....Steve Watts
Alan Rickman Ηθοποιός ....αντιστράτηγος Frank Benson
Barkhad Abdi Ηθοποιός ....Jama Farah
Iain Glen Ηθοποιός ....υπουργός James Willett
Gavin Hood Σκηνοθετης
Guy Hibbert Σεναριογράφος





Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου