ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Ένα ισπανικό θρίλερ, πλήθος κωμωδιών και κομεντί, καθώς και τρεις επανεκδόσεις, περιλαμβάνει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Ποιος Κλέβει Ποιον;»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνιελ Καλπαρσόνο με τους: Λουίς Τοσάρ, Ροντρίχο Ντε λα Σέρνα, Ραούλ Αρελάδο
Μια ομάδα ληστών εισβάλλει σε μια τράπεζα της Βαλένθια. Παίρνοντας τα χρήματα και το περιεχόμενο από πολλές θυρίδες, προσπαθούν να διαφύγουν από ένα υπόγειο τούνελ. Εκείνο όμως έχει πλημμυρίσει, κάτι που τους αναγκάζει να παραμείνουν εγκλωβισμένοι στην τράπεζα, ενώ οι πραγματικές προθέσεις τους αρχίζουν σιγά σιγά να αποκαλύπτονται.



«Μαμάδες με Κακή Διαγωγή»

Σκηνοθεσία Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ με τους: Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ, Κάθριν Χαν, Κριστίνα Απλγκέιτ
Η Έιμι είναι μια εργαζόμενη μητέρα που ξεθεώνεται για να χωρέσει τα πάντα στο 24ωρό της. Έτοιμη να χωρίσει με τον άντρα της και νιώθοντας περιθωριοποιημένη από τις «υποδειγματικές» μανάδες του σχολείου των παιδιών της, ενώνει τις δυνάμεις της με δύο ακόμα συμπάσχουσες και αποφασίζει να το γλεντήσει ως μαμά με κακή διαγωγή.



«Η Μάγκι Έχει Σχέδιο»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρεμπέκα Μίλερ με τους: Γκρέτα Γκέργουιγκ, Ίθαν Χοκ, Τζούλιαν Μουρ, Μπιλ Χέιντερ
Το σχέδιο της Μάγκι να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική, το οποίο θα μεγαλώσει μόνη της, καταστρέφεται όταν γνωρίζει τον Τζον, έναν παντρεμένο καθηγητή πανεπιστημίου τον οποίο ερωτεύεται.



«Ghostbusters»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πολ Φέιγκ με τους: Μελίσα ΜακΚάρθι, Κρίστεν Γουίγκ, Κρις Χέμσγουορθ, Λέσλι Τζόουνς, Κέιτ ΜακΚίνον
Δυο φιλενάδες, πιστές στην ύπαρξη του υπερφυσικού, οργανώνουν μια τετραμελή θηλυκή ομάδα κυνηγών φαντασμάτων, δεν φαντάζονται όμως πως η απειλή που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι πολύ μεγαλύτερη από τις δυνάμεις τους.



«Πού Πάω, Θεέ μου;»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζενάρο Νουνζιάντε με τους: Κέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι
Βυθισμένος στη ρουτίνα του δημοσίου υπαλλήλου, ο Κέκο πέφτει θύμα του νέου νόμου περί κινητικότητας και εθελούσιας εξόδου. Αντιστέκεται όσο μπορεί, αλλά η κυβερνητική υπεύθυνη είναι αποφασισμένη να τον στείλει μέχρι και… τον Βόρειο Πόλο για να τον κάνει να παραιτηθεί.



«Funny Face»

Aμερικανική ταινία του '57, σκηνοθεσία Στάνλεϊ Ντόνεν με τους: Όντρεϊ Χέπμπορν, Φρεντ Αστέρ, Κέι Τόμσον
Ο διάσημος φωτογράφος Ντικ Έιβερι ανακαλύπτει στο πρόσωπο μιας νεαρής υπαλλήλου βιβλιοπωλείου μια πολύ φωτογενή γυναίκα. Εκείνη θα δεχτεί απρόθυμα να παίξει το ρόλο του μοντέλου μόδας, αλλά ένα ταξίδι στο Παρίσι θα της αλλάξει τη ζωή και τις ιδέες.



«Η Αγωνία του Τερματοφύλακα Πριν Από το Πέναλτι»

Δυτικογερμανική ταινία του '71, σκηνοθεσία Βιμ Βέντερς με τους: Άρθουρ Μπράους, Κάι Φίσερ
Ο Γιόζεφ Μπλοκ είναι ένας ερασιτέχνης τερματοφύλακας που σε έναν εκτός έδρας αγώνα διαπληκτίζεται με τον διαιτητή και αποβάλλεται. Περιφέρεται άσκοπα στην πόλη, συναντά μια ταμία κινηματογράφου και περνά τη νύχτα μαζί της. Το επόμενο πρωί, χωρίς προφανή λόγο, τη δολοφονεί.



«Το Δάσος με τις Σημύδες»

Πολωνική ταινία του '70, σκηνοθεσία Αντρέι Βάιντα με τους: Ντάνιελ Ολμπρίτσκι, Όλγκιερντ Λουκάζεβιτς, Εμίλια Κρακόφσκα
Ο Στάνισλαβ, βαριά άρρωστος από φυματίωση, επισκέπτεται το σπίτι του αδελφού του Μπόλεσλαβ, ενός δασοφύλακα ο οποίος μετά το θάνατο της γυναίκας του ζει με τη μικρή του κόρη σαν ερημίτης.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου