ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Μια Αγελάδα στο Παρίσι ( La Vache)!



Ο Φατάχ, ένας σεμνός, χαρωπός και αισιόδοξος αλγερινός χωρικός που ποτέ δεν έχει βγει από τη χώρα του, ονειρεύεται να πάρει την .......
.... αγελάδα του, τη Ζακλίν, και να την πάει στη διεθνή έκθεση αγροκαλλιέργειας του Παρισίου. Μια ημέρα, προς έκπληξη όλων, λαμβάνει μια πρόσκληση για να πάει στην έκθεση. Πρέπει πρώτα να δανειστεί χρήματα από όλους τους συγχωριανούς του, για να καλύψει το ταξίδι. Αφήνει, λοιπόν, τη σύζυγο του, Ναϊμά, και τις δυο τους κόρες και παίρνει το καράβι για Μασσαλία. Αλλά για να περάσει τη Μεσόγειο, αναγκάστηκε να χαλάσει όλα του τα λεφτά. Έτσι, αναγκάζεται να φτάσει στο Παρίσι οδικώς, αυτός και η γελάδα του. 

Κωμωδία | 92'
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 11 Αυγ 2016
Διανομή: Feelgood Entertainment
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γαλλικά - Αραβικά

Fatsah Bouyahmed Ηθοποιός ....Fatah  
Lambert Wilson Ηθοποιός ....Philippe  
Jamel Debbouze Ηθοποιός ....Hassan  
Ophelia Kolb Ηθοποιός ....Stephanie  
Christian Ameri Ηθοποιός ....Lucien  
Mohamed Hamidi Σκηνοθετης  
Mohamed Hamidi Σεναριογράφος  
Alain-Michel Blanc Σεναριογράφος  
Fatsah Bouyahmed Σεναριογράφος




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου