ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Προβλέψεις Εβδομάδας από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που σκέφτεσαι πλέον πολύ πιο συνειδητά πριν δράσεις επειδή νιώθεις ότι κάτι αλλάζει και αυτό σε καθορίζει. Όμως αν δράσεις θα κάνεις βήματα μεγάλα γιατί βγαίνει από μέσα σου μια δύναμη που μπορεί να ......
....... παρομοιαστεί σαν φωτιά με στόχο να σε ενδυναμώσει και να πολεμήσεις πιο εύκολα ακόμα και για τις ιδεολογικές σου διαφορές. Η σχέση με τον Θεό και με οτιδήποτε αφορά πεποιθήσεις και ιδεολογίες μπορεί να γίνει πιο έντονη. Ένα ταξίδι πιθανόν να σε κάνει να σκεφτείς πολύ διαφορετικά γιατί κατά κάποιο τρόπο θα σου ανοίξουν τα μάτια. Με τον Παρθένο θα ξεκινήσει μια καινούργια πλέον επαφή τελείως διαφορετική από παλιά.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η διάθεση να προσφέρεις και να δώσεις δείγματα καλής γραφής θα σε βάλει στη διαδικασία να προσγειωθείς περισσότερο και να μπεις βαθιά σε λεπτομέρειες και διαδικαστικά.



ΤΑΥΡΟΣ
Ξεπερνάς σιγά σιγά τις εντάσεις και την εξάρτηση από συγκεκριμένα άτομα ή καταστάσεις. Και μπαίνεις πλέον σε μια καλύτερη φάση αφού πριμοδοτείς τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε θα χαλαρώσεις γιατί δεν θα χρειάζεται να αποδείξεις την αξία σου αλλά ούτε και να κάνεις κινήσεις που θα είναι πολύ έξω σένα. Οι ερωτικές σου στιγμές θα είναι πιο έντονες αλλά τελείως προσγειωμένες και θετικές με έναν Παρθένο ή Ιχθύ. Η δημιουργικότητά σου μπορεί να βγει μέσα από τα παιδιά ή από καλλιτεχνικές ιδιαιτερότητες που μόνο εσύ διαθέτεις. Ο Τοξότης πάντα θα σε απασχολεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου αλλά δεν ξέρεις αν διαθέτεις τα κότσια για να τον/την διεκδικήσεις και μάλλον περιμένεις αντί να δράσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα αφήσεις την πολυπλοκότητα και θα επιλέξεις επιτέλους την απλότητα για να επιβιώσεις και να ζήσεις κάποιες καλές και ήρεμες στιγμές.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις πολλά για να προσδώσεις στα πράγματα την «χαμένη λάμψη» τους. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να προβείς σε μια αναδιάταξη του χώρου σου, ενώ μπορεί να σε ωφελήσει και μέσα από την ρύθμιση ενός περιουσιακού ζητήματος.
Ερωτικά
Αν σου τεθεί δίλημμα ανάμεσα σε μια «φαντεζί» περίπτωση και μια άλλη που κινείται σε «κλασικά» ή πιο παραδοσιακά μονοπάτια, σε συμφέρει σίγουρα να επιλέξεις την δεύτερη, που εκτός από την αξιοπιστία της μπορεί να σε καλύψει και συναισθηματικά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντιπροσωπεύεις πολλά άτομα συγχρόνως και πιθανόν να αναλάβεις να προστατεύσεις και πρόσωπα από την οικογένεια σε θέματα πρακτικά που δεν υπήρχε πριν καμία τέτοια πιθανότητα. Το ότι θα ταξιδέψεις και πιθανόν θα συνδυάσεις και επαγγελματικά θέματα θα είναι μια διπλά θετική κίνηση. Γιατί τώρα είναι η περίοδος που γνωρίζεσαι πιο εύκολα και πιθανόν πάνω στις διακοπές να κλείσεις και μια δουλειά. Οπότε θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά με τα οικονομικά σου. Η διάρκεια μιας σχέσης αυτό το διάστημα εξαρτάται από την ποιότητα και όχι από την ποσότητα. Με έναν Παρθένο από το παρελθόν θα έρθετε πολύ κοντά και πιθανόν να ξανασκεφτείτε για μια δεύτερη ευκαιρία.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βάλε στο μυαλό σου ότι χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις γενικά τον εσωτερικό σου κόσμο κάνοντας εκκαθαρίσεις σε τι σου κάνει και τι όχι. Και μέσα από κει θα αποκτήσεις πολύ μεγάλη ενέργεια και θετική σκέψη.



ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου αργά το βράδυ στις 2 Αυγούστου θα σε κάνει να αναλάβεις την ηγεσία πολλών θεμάτων και κυρίως να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σου εξασφαλίζουν το «ευ ζην». Αναδιοργανώνεις και πάλι τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και επικρατεί περισσότερο η λογική παρά η διάθεση να είσαι γενναιόδωρος/η σε όλα τα επίπεδα. Τώρα θα υπάρχει στο μυαλό σου καρφωμένη η σκέψη πως να φύγεις από τα αδιέξοδα και όχι να γίνεις το επίκεντρο. Οπότε θα τα βάλεις κάτω και θα κόψεις οτιδήποτε δεν είναι αναγκαίο και απαραίτητο για την άμεση επιβίωσή σου. Παράλληλα θα κάνεις κινήσεις για εξασφάλιση αλλά και για να μπορείς να κλείσεις κάποιες δουλειές που σίγουρα θα σου αποφέρουν κέρδη από ατομική πρωτοβουλία. Πάντως θα μπεις πολύ δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και δεν θα υπολογίσεις τίποτα προκειμένου να διεκδικήσεις έναν Τοξότη ή ακόμα και έναν Παρθένο ή Ιχθύ.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αναγκαστική προσγείωση σου κάνει καλό γιατί ξέρεις πλέον σε ποιον τομέα μπορείς να ονειρεύεσαι και που όχι. Οπότε θα πατήσεις περισσότερο γερά στα πόδια σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι η καλύτερη περίοδος για σένα, αφού τρείς πλανήτες και μάλιστα οι δυο πιο καλότυχοι Αφροδίτη και Δίας βρίσκονται στο ζώδιο σου. Οπότε, ακόμα κι αν δεν προσπαθείς κάτι καλό θα γίνει. Αρκεί να έχεις ουδετερότητα και όχι άρνηση. Γενικά θα φανείς περισσότερο από ότι άλλες φορές και στους διάφορους κύκλους θα συζητάνε το όνομά σου γιατί θα έχεις μια ιδιαίτερη λάμψη και γοητεία σε ό,τι και αν κάνεις. Απλά φρόντισε να δράσεις γρήγορα χωρίς να ψειρίζεις και να μονοπωλείς το ενδιαφέρον λόγω της γκρίνιας μέσα από πολλές αναλύσεις και υπερβολές. Το ότι θα έχεις εύνοια θα σε βοηθήσει να ανοίξεις την καρδιά σου και να μπορέσεις ακόμα και να συγχωρήσεις. Γιατί όλα προς τα εκεί σε πηγαίνουν. Η σχέση με Τοξότη η Ιχθύ θα είναι εκρηκτική και πολύ ερωτική. Αλλά σε όλα χρειάζεται προσοχή και μέτρο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αξιοποίησε όσο μπορείς τα προσόντα σου μέσα από αποφασιστικές και δυναμικές κινήσεις. Η δράση είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα.



ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί να επιζητάς την μοναξιά, γιατί προς το τέλος Αυγούστου θα μπεις αναγκαστικά σε μια δράση και τώρα πιθανόν να χρειάζεσαι κάθαρση και ξεκαθάρισμα σε πολλά από αυτά που ήδη έκανες. Είναι απαραίτητο να χαράξεις καινούργιες γραμμές εσωτερικά και να απελευθερώσεις ένα μεγάλο κομμάτι ενέργειας που πιθανόν να είναι εγκλωβισμένο από εσένα αλλά και από τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου. Καλό είναι να ακολουθήσεις την απλότητα και κατά ένα μέρος την ταπεινότητα. Γιατί τα έχεις όλα αυτά ανάγκη. Και διακοπές να είσαι χωρίς να το καταλάβεις θα αναζητήσεις κάτι πολύ ήσυχο και διακριτικό για να μην αναλωθείς με πολλά και χαλάσεις τη μαγεία της σιωπής και της απομόνωσης. Είναι σημαντικό να κρατήσεις μια συγκεκριμένη στάση απέναντι στον Ιχθύ. Και αν δεν έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και τι όχι καλό είναι να μην τον/την ξεσηκώνεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα κρατήσεις αποστάσεις από όλους και όλα και αυτό μελλοντικά θα σου εξασφαλίσει θετική ενέργεια. Γιατί πλέον θα ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα ηρεμήσεις πλέον από την υπερβολή και τις εντάσεις, αφού ο Άρης έφυγε από το ζώδιό σου. Οπότε τώρα απερίσπαστα και με μεγαλύτερη ηρεμία μπορείς να πάρεις αποφάσεις και για σένα αλλά και για μια σχέση που πιθανόν να είχες απομακρυνθεί. Γιατί δεν άντεχες να ανέχεσαι συμπεριφορές και δεν συμφωνούσες με τον τρόπο διαχείρισης των δικών σου συναισθημάτων απέναντι στο πρόσωπό σου από το άλλο άτομο. Είτε σε επίπεδο συνεργασίας είτε σε ερωτικό. Τώρα όμως θα δεις πιο ξεκάθαρα πράγματα και αν χρειάζεται θα διεκδικήσεις μερίδιο από την πίτα που υπάρχει αυτήν την στιγμή. Πιθανόν να γίνεις περισσότερο αυθόρμητος/η και κυρίως ανεξάρτητος/η. Ίσως να αναζητήσεις μια πιο ελεύθερη συνεργασία ή σχέση. Σε γενικά γραμμές θα βρεθείς με πολλούς φίλους και γνωστούς και σίγουρα θα περάσεις όμορφα όπου και να είσαι.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η διάθεση της προσφοράς θα υπάρχει σαν ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού σου και μόλις βρεις ευκαιρία θα προσπαθήσεις να την εξυπηρετήσεις με τον καλύτερο τρόπο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Τέρμα η αφάνεια και η αδράνεια. Θα μπεις πλέον σε μια πολύ δυναμική δράση αλλά αυτήν τη φορά με όρια. Ο Άρης που μπήκε και πάλι στο ζώδιό σου και θα παραμείνει για ένα μεγάλο διάστημα δηλαδή μέχρι τις 26/9 σίγουρα θα σηματοδοτήσει και τις μεγάλες σου αλλαγές μέσα από την συμπεριφορά και γενικά από την όλη σου εμφάνιση. Το σίγουρο είναι ότι θα σε πιάσει και πάλι ο αθλητικός οίστρος και θα ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι ή να κάνεις πράγματα πολύ έντονα για να δραστηριοποιήσεις κομμάτια που είχες παρατήσει. Το καλό είναι ότι ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι θα διαχειριστείς τα επαγγελματικά σου με τρόπο πολύ δυναμικό και γρήγορο κι έτσι θα δημιουργήσεις ευκαιρίες που σίγουρα θα μπορείς να εξασφαλίσεις και περισσότερο χρήμα. Οι προσωπικές σου σχέσεις χρειάζονται προσοχή γιατί με την φόρα που θα πάρεις μπορεί χωρίς να το θέλεις να δημιουργείς εντάσεις και φασαρίες. Χρειάζεται πρόληψη σε θέματα υγείας που θα είναι πολύ πιο έντονα από άλλες φορές.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επικεντρώσου σε συγκεκριμένους στόχους για να εξασφαλίσεις τα καλύτερα για σένα αλλά και για τα άτομα που είναι γύρω σου. Είναι σημαντικό να δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες και αναλύσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες που σίγουρα είναι πολύ εύκολες για σένα στην διεκπεραίωσή τους. Γενικά θα έχεις τη διάθεση να εξασφαλίσεις το «ευ ζην» στη ζωή σου και αυτό θα σε κάνει σίγουρα επιλεκτικό/η και ποιοτικό/η σε όλα τα επίπεδα. Οπότε θα ανεβάσεις όσο μπορείς περισσότερο τον πήχη για να λύσεις και κάποια θέματα εσωτερικά που σε απασχολούν και σχετίζονται γενικά με τις αρχές σου και τα πιστεύω σου, κυρίως τα θρησκευτικά ή τα ηθικά. Η αναγνώριση των προσπαθειών και της αξίας σου θα έρθει πολύ ξαφνικά, χωρίς όμως μεγάλες τυμπανοκρουσίες. Το ότι θα δοκιμάσεις την τύχη σου ακόμα και στο εξωτερικό σίγουρα θα σου ανοίξει ορίζοντες που δεν περίμενες. Η ερωτική σου δράση μπορεί να είναι εν μέρει περιορισμένη αλλά το παρασκήνιο θα δουλεύει πολύ δυνατά.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ότι αφυπνίζεσαι εφ όλης της ύλης θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τη διαφορετικότητά σου και στην καθημερινή ζωή, οπότε θα αποκτήσεις και μεγαλύτερη δυνατότητα καλής διαβίωσης.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 2 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι στον άξονά σου θα κρατήσει τα ηνία των πολύ στενών σου συνεργατών αλλά και ενός σημαντικού συντρόφου που σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Πιθανόν οι αναλύσεις και οι εκλογικεύσεις που κάνεις γίνονται επειδή βλέπεις ότι είναι αναγκαίο να μην παραμένεις μόνο σε ιδεολογικό επίπεδο. Το πιο σημαντικό που θα κάνεις αυτό το διάστημα είναι να προσπαθήσεις να βρεις είτε χρηματοδότηση για τη δουλειά σου είτε μια διαφορετική προσέγγιση σε όλα τα βαθιά και εσωτερικά μεταφυσικά θέματα που σε απασχολούν με στόχο να τα ξεψαχνίσεις σε πρακτικό επίπεδο. Το καλό είναι ότι επιτέλους δοκιμάζεις και δεν μένεις σε επίπεδο ιδέας. Ακόμα και μέσα στη σχέση σου προσπαθείς να δεις από άλλη οπτική γωνία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Και αν είναι Παρθένος ή Αιγόκερως θα πάρεις σημαντικές εμπειρίες στο συναισθηματικό κομμάτι και θα δεις πως είναι να συμπαραστέκεσαι στην πράξη. Το μυστικό είναι να δεχτείς την διαφορετικότητα. Και αν το κάνεις το σύμπαν θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανανεώνεις τα συμβόλαιά σου σε όλα τα επίπεδα δηλαδή οικονομικά, επαγγελματικά ή ερωτικά, για να ξέρεις τι δίνεις και τι παίρνεις μέσα σε κάθε σχέση. Πλέον τα κοιτάζεις όλα και από πρακτική πλευρά αν δηλαδή σε συμφέρουν ή όχι.



ΙΧΘΥΕΣ
Θα γεμίσει η προσωπική σου ζωή αφού θα φύγεις από το «εγώ» και θα ασχοληθείς και με τους άλλους. Οπότε αυτό θα σε κάνει πιο πλούσιο /α όχι μόνο υλικά αλλά σε εμπειρίες και ανοίγματα. Να κρατήσεις ψηλά τον πήχη σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους, να αναζητάς ακόμα και το ιδανικό μέσα σου και να τους βλέπεις όλους με μια καλή ματιά. Γιατί αυτό τελικά θα βοηθήσει εσένα προσωπικά. Θα πάρεις πράγματα αυτήν την περίοδο γιατί όλα θα είναι με το μέρος σου. Μπορεί να ξεκινήσεις να σκέπτεσαι και το γάμο ή τη συμβίωση ή να είσαι ήδη στη διαδικασία να ψάχνεις για σπίτι ή ακόμα και για γραφείο για να συνεργαστείς με συγκεκριμένα άτομα. Η δράση σου θα είναι πολύ δυναμική και σε μερικές στιγμές σαρωτική. Να προσέξεις τις εντάσεις με Δίδυμο ή Τοξότη. Γιατί ξαφνικά μπορεί να πέσουν τείχη χωρίς όμως να το θέλεις. Με Καρκίνο ή Σκορπιό τα πράγματα είναι πιο εύκολα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αν αναγνωρίσεις την επιρροή σου απέναντι στους άλλους θα μπορείς πιο εύκολα να συνεργαστείς και να κάνεις οτιδήποτε θέλεις για την επαγγελματική και προσωπική σου πρόοδο.



πηγη



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου