ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/7


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα στην καθημερινότητά σου, στην πλειοψηφία τους ευχάριστα. Αν όμως βοηθήσεις κι εσύ, επιλέγοντας να κινηθείς με πρωτότυπο ή «αντισυμβατικό» τρόπο, τότε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα, ιδιαίτερα ......
...... σε σχέση με τις δημιουργικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, όπου «οφείλεις» να κινηθείς με ανάλογο τρόπο.
Ερωτικά
Ένα ξαφνικό συμβάν θα σου δώσει να καταλάβεις ότι το σύμπαν κάνει τα δικά του σχέδια και μάλιστα έχει τον τρόπο να τα προωθήσει, ακόμη κι αν εσύ βρίσκεσαι κάπου... απέναντι! Ας είσαι λοιπόν ανοικτός/η στο απρόοπτο κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν



ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού είναι βέβαιο πως θα σου χρειαστούν προκειμένου να αντεπεξέλθεις σε μάλλον απρόβλεπτες ή παράδοξες καταστάσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού αλλά και να δρομολογήσει αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Στην περίπτωση δε που «ξεβολευτείς», δες το περισσότερο σαν μια ευκαιρία ανανέωσης.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα που τουλάχιστον θα σε προβληματίσουν, προσπάθησε όμως να καταλάβεις ότι τελικά σε αυτήν την ζωή ο καθένας έχει τον... τρόπο του! Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, είναι προτιμότερο να περιμένεις τις καλύτερες ημέρες που έρχονται.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προάγει την εφευρετικότητα και την πρωτοτυπία σου, ενώ μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με πολλές ιδιαιτερότητες αλλά και μια ξεχωριστή ευφυΐα. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δραστηριότητα, που σίγουρα έχει να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» στην ζωή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
«Πες, πες το κοπέλι, κάνει την κυρά και θέλει»! Η επιμονή σου και η ευελιξία σου μπορεί να ανοίξει μια «πόρτα» που έδειχνε απαραβίαστη, γι’ αυτό μην χάνεις τις ελπίδες και το κουράγιο σου. Ίσα-ίσα, όσο πιο απίθανό είναι αυτό που κυνηγάς, τόσο καλύτερες πιθανότητες έχεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν επιμείνεις σε «κλασικές» συνταγές, τότε το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σου καταδείξει ότι... τσάμπα κοπιάζεις! Σήμερα οφείλεις να είσαι πιο ανοικτός/η στο νέο, διώχνοντας μακριά κάθε φόβο ή ανασφάλεια που σε κρατά «γαντζωμένο/η» στο παρελθόν. Επιπλέον αναμένονται αλλαγές ή μια στροφή στην καριέρα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει σε μια «κινητικότητα» στις φιλίες σου αλλά ίσως να αιφνιδιαστείς από κάποιες συμπεριφορές ή καταστάσεις.
Ερωτικά
Μια απρόβλεπτη αντίδραση ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε σοκάρει, ιδιαίτερα αν θεωρείς τα πράγματα ως «δεδομένα». Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να βιώσεις μια απρόσμενη ευτυχία με κάποιον/α που οι διαφορές σας είναι... κραυγαλέες!



ΛΕΩΝ
Γενικά
Ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας και ως προς το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις εναλλακτικές επιλογές ή να κάνεις την έκπληξη, αποφεύγοντας να βαδίσεις την «πεπατημένη». Βέβαια, με την Σελήνη στον Ταύρο θα κληθείς να αντικρούσεις ή να συνθέσεις διαφορετικές απόψεις και νοοτροπίες Επιπλέον, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.
Ερωτικά
Αν βρίσκεσαι σε κίνηση ή ταξιδεύεις, είναι πιθανό να σου τύχει μια γνωριμία που θα λάβει... απρόβλεπτες διαστάσεις μέσα σε λίγο χρόνο και παρότι φαίνεται να απουσιάζει το «βαθύ» συναίσθημα, αν είσαι διαθέσιμος/η αξίζει να αποδεχθείς την πρό(σ)κληση!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις για λίγο όλα αυτά που σε βασανίζουν, ενδέχεται όμως κατά την διάρκεια της να υπάρξει και μια απρόβλεπτη τροπή που σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα επί το θετικότερον. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι είναι πιθανό να καλύψεις σημαντικά κενά στην επιστημονική σου κατάρτιση.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι γόνιμες για να κάνεις κι εσύ τα «πειράματα» σου, δοκιμάζοντας κάτι νέο στον σεξουαλικό τομέα ή «παραβιάζοντας» τις αρχές σου ως προς τις σχέσεις. Όλα αυτά βέβαια δεν συνιστούν την απαρχή μιας «σταθερής» κατάστασης, παρά ένα... σπάσιμο της ρουτίνας!



ΖΥΓΟΣ
Γενικά 
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλάζει το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν βέβαια προσδοκάς στην εξομάλυνση μιας πρότερης κατάστασης που είχε «ξεφύγει», τότε η επιθυμία σου θα γίνει πράξη. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να προκύψουν «από το πουθενά» κάποια προβλήματα, ικανά να διαταράξουν τις ισορροπίες μιας υποτίθεται «ασφαλούς» συμφωνίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θέτει ένα ζήτημα αλλαγής στις οικονομικές σου προτεραιότητες.
Ερωτικά
«Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη»! Κάτω από τις παρούσες συνθήκες το να περιμένεις να σου συμβεί το «αναμενόμενο» είναι μάλλον άτοπο. Αντίθετα, έχεις να ωφεληθείς πολλά και να περάσεις... τέλεια, αν αφεθείς στην γοητεία του απρόσμενου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αβεβαιότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν έναν επαγγελματικό χαρακτήρα. Φαίνεται πως κάποια από τα συμφωνηθέντα δεν «τραβάνε» και απαιτούνται αλλαγές κι αναθεωρήσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ανανέωση του εξοπλισμού σου αλλά και στο να προκύψουν νέα ελπιδοφόρα στοιχεία σε ένα εργασιακό σου ζήτημα.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα ή τουλάχιστον να προβληματιστείς από μια «μη αναμενόμενη» αντίδραση του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να «επωφεληθείς» από την έλλειψη ταμπού ενός προσώπου, το οποίο όμως τελικά δεν είναι τόσο «εύκολο» όσο δείχνει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να σου προσφέρει αρκετές ξεχωριστές στιγμές, είτε μέσα από δραστηριότητες που εξάπτουν την δημιουργικότητά σου, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν κάτι το διαφορετικό. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ένα ξαφνικό όσο και ευχάριστο ταξίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, αναδεικνύοντας την ευφυΐα και την πρωτοτυπία σου.
Ερωτικά
Απρόσμενες εξελίξεις και καταστάσεις που συμβαίνουν «μια στο εκατομμύριο» μπορεί να «σου φτιάξουν» την ημέρα, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η πρόκληση θα αρχίσει να γίνεται... επικίνδυνη!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αν επιμείνεις να τηρήσεις με «θρησκευτική ευλάβεια» το πρόγραμμα σου, μάλλον δεν θα σου βγει σε καλό, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα απρόοπτα. Θα ήταν λοιπόν πιο σοφό εκ μέρους σου να είσαι «ελαστικός/η» στις προτεραιότητες σου και ανοικτός/η στην διαφορετικότητα. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι σου αλλά και να δεις «με άλλο μάτι» μια οικονομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
«Ο κουτσός με το ένα πόδι, δίνει μια και πάει στην Πόλη»! Μην υποτιμάς λοιπόν τις ικανότητες και την δυναμική ενός προσώπου, που αρχικά κρίνεις ότι σου πέφτει «λίγο» αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μια πρόταση μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα αλλά έχεις κι εσύ... δικαίωμα να εκπλήξεις εχθρούς και φίλους κάνοντας μια μη αναμενόμενη κίνηση, η οποία τελικά θα σου βγει σε καλό. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν ιδιαίτερες αναζητήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου.
Ερωτικά
Αν εξακολουθείς να ψάχνεις το «κάτι άλλο» στην ζωή σου, φαίνεται πως θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία για να το βρεις και το μόνο που σου απομένει είναι να το... αναγνωρίσεις, αφού μπορεί να κινείται έξω από τις θεωρητικές προδιαγραφές που έχεις θέσει.



ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να «αλλάξει το τοπίο» στα οικονομικά σου, αρκεί κι εσύ να είσαι ανοικτός/η απέναντι σε «προκλήσεις», που εμφανίζονται μια φορά κάθε... χίλια χρόνια! Ανάλογα ριζοσπαστικές οφείλουν να είναι και οι επαγγελματικές κινήσεις σου, αφού «με τα ίδια και τα όμοια» δεν πρόκειται να δεις προκοπή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την τάση σου να μετακινηθείς και γενικότερα να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο».
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση έλκεις και έλκεσαι από πρόσωπα που συμμετέχουν σε μια παροχή ή ανταλλαγή υπηρεσιών και μια αρχικά «επαγγελματική» σχέση είναι εύκολο να εξελιχθεί σε κάτι πιο... κοντινό! Θα ήταν ωστόσο σοφότερο εκ μέρους σου να περιμένεις λίγο ακόμη.



πηγη



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου